Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5704 posts, 1885514 views

Go to page:  1  ... 128 129 130 131 132 133 134  ... 408

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente 133 313

"Tramvaiele fortau intersectia". Pe bune? Ultima data cand am dat eu de permis tramvaiele nu faceau stanga aiurea pe interzis, nu depaseau pe contrasens, nu ieseau din "banda lor" si cica aveau prioritate in majoritatea cazurilor...  :roll:
Ba 41 mai are si culoar dedicat deci in intersectie "banda lui" nu cred ca este banda de facut stanga pentru autoturisme, aia este langa linia de tramvai.  :P Autoturismele au blocat intersectia stationand in perimetrul cu hasura galbena, tramvaiul nu blocheaza benzile autoturismelor. Tot ce trecea zebra pe patru roti desi n-avea loc sa avanseze in intersectie trebuia luat permisul.

Re: Accidente / incidente Florinds

7:30? Inseamna ca eu am fost norocos ca am trecut la 8:00... Tot asa arata si la 8.

Re: Accidente / incidente aztec

Crede ca stiu ce zic.
Una e legea, alta e ce se intampla in intersectie.
Cand ai intersectia blocata de masini si tramvaie 41, daca un tramvai 25 vrea sa intre in intersectia deja blocata nu se cheama prioritate...rezulta un blocaj total. Pacat ca nu puteam poza de sus...sa vezi cum tramvaiele erau cauza si efectul...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Io vorbesc, io aud. Tramvaiul e pe culoarul lui si are prioritate, mai ales ca NU SCHIMBA DIRECTIA DE DEPLASARE, merge drept la intersecta cu Timisoara. Tramvaiul intra primul, restul asteapta. Daca fiecare si-a inventat un "cod rutier" propriu e problema lui, sa-l ia tramvaiul "in corn" sa-l duca pan' la cucuieti. "Codul rutier" publicat in mof e unul singur pentru toti chiar si in Robanana republic. Masinile au directie ca sa o ia pe unde vor prin urbe, tramvaiul are o trasa fixa, deci are mereu prioritate pe trasa lui.
Intersectie blocata de masini = puncte amenda, nu ignorat codul rutier si tramvaie care asteapta.

Re: Accidente / incidente Florinds

@aztec, cred ca are dreptate 133, cand astepti sa faci stanga, astepti pe banda ta (cea mai din stanga, daca nu e prevazut altfel pe indicatoare, adica benzi adiacente), deci nu pe linia de tramvai, nu pe banda din mijloc, blocand altfel accesul si celor din spate. Daca ai masini in fata pur si simplu stai si astepti la semafor chiar avand verde. Astel, la urmatorul verde poti sa treci. Daca nu astepti, se creeaza blocajul.
Prin urmare, tramvaiele nu au ce sa forteze, banda lor trebuie sa fie mereu libera, bineinteles, cu exceptia cazurilor in care strada este ingusta sau exista marcaj discontinuu - nu este cazul aici.
Uite ce se intampla daca Politia este prea indulgenta, de cate ori se aplica amenzi pentru blocarea intersectiei??

Re: Accidente / incidente Victor92

4434 s-a defectat fix pe linia de tramvai în giratoriul de la Cartier 16 Februarie. Din aceasta cauza, tramvaiele liniei 11 si 44 sunt blocate in zona.

Re: Accidente / incidente Victor92

Am revenit cu o poza de la fata locului din momentul in care v-am relatat incidentul...la 15:30 cand am plecat erau 4/5 ture ale liniei 44.
Blocare Cart 16 Febr.JPG (237.65 KB; downloaded 3103 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Blestemul cifrei 4. Azi a crapat si 4443.

Re: Accidente / incidente barbuandrei

Blocarea a durat 50 de minute  :cry:

Re: Accidente / incidente misterr

Scene violente surprinse in tramvaiul 41, din Capitala. Ce s-a intamplat pentru ca doi tineri ascultau manele prea tare

http://vid1.stirileprotv.ro/2016/05/04/61799706-2.mp4

Muzica ascultata prea tare intr-un tramvai din Capitala a starnit o bataie in toate regula, intre 4 persoane, printre care si o femeie.

Scandalagii s-au luat la cearta, dupa ce individul care asculta muzica nu a oprit sonorul. Derbedeii vor fi sanctionati de politisti, care s-au sesizat dupa ce au vazut imaginile.

Cei doi tineri, un baiat si o fata, asculta manele in tramvaiul 41, fara sa poarte casti. Muzica data tare i-a deranjat pe doi calatori, care au intrat in conflict cu ei. Dupa cateva reprosuri, cei patru ajung sa se ia la bataie.

Scenele violente surprinse de un calator au atras atentia politistilor care s-au sesizat. Ei vor incerca sa ii identifice pe scandalagii si cel mai probabil acestia vor fi amendati pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

Re: Accidente / incidente andrei11

Derbedeii vor fi sanctionati de politisti,
Hai ca n-am inteles, care-s derbedeii, cei cu  muzica sau ceilalti ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Mda... pe vremea cand am dat eu de permis cica daca te apropiai din spate de un autobuz care semnaliza ca vrea sa iasa din alveola sa se incadreze trebuia sa ii acorzi prioritate. Ba pe Ikarusuri tin minte ca in spate era un abtipild celebru cu treaba asta ilustrata. Acum mai nou aud autobuzul trebuie sa acorde prioritate "la plecarea de pe loc"... Ma rog...

Re: Accidente / incidente Axel

Ca tot vorbim de alveola...
In vara anului 2015 un autobuz care parasea o statie prevazuta cu alveola este usor atins de catre o masina care nu a acordat prioritate autobuzului la plecarea din statie, vine politia, politistul intreaba soferul de autobuz daca mai este valabila '' regula alveolei ''
 :shock:  :roll:

> Romania  :(   :!:  <

Go to page:  1  ... 128 129 130 131 132 133 134  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464046 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”