Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 345623 views

Go to page:  1  ... 127 128 129 130 131 132 133  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului bogdan10

Utilizator anonim wrote:
La pasaj am fost azi si se intampla urmatoarele:
- plouis a primit ban pana la 1 ianuarie 2011
- a fost montata hobana #32.
Urmeaza poze...

Cam asa a inteles Plouis motivul suspendarii sale:

plouis
Registered User

Quote:
Originally Posted by Fahrenheit 10  

Lui @plouis i-au dat papucii de pe metrouusor pana la 1 ianuarie,asa ca o sa ne toace nervii pe aice mult mai des

prostia pe acel forum este ridicata la rang de virtute. o adunatura de pupincuristi ce nu suporta sa li se arate ca lucrarile pe care le slavesc cu atata piosenie sunt total anapoda si o bataie de joc pentru situatia noastra economica. sunt atat de impotenti (limitati) mental dar plini de fuduluie incat critica prioritatii constructiei pasajului basarab dansii o iau ca atac la persoana. vezi doamne cat i-am deranjat eu pe ei. 3 constructorasi care vazand ei ca se face si la noi o megalomanie inutila prefera sa spuna ca dumnezeu exista in locul realitatii crude.
le-am zis ca o sa vina strainii sa ne zica la un moment dat, bai ce prostii faceti voi aici. nici mai departe de acum 2 saptamani gasesc un articol intr-un ziar in care primaria vienei ne atragea atentia ca constructii ca pasajul basarab si restul de parcari cu care oparescu ne va bloca orasul next years, vor nenoroci si aglomera si mai rau orasul.

@g.chris esti nemultumit, ai draci e ok. dar te intreb, e cumva iesit din peisajul autohton? de-aici pana la a iesi cu cartonul precum *** fara creier, fara sa stii de fapt ce dracului se intampla e cale lunga  crezi ca o s-o tina boc inchisa sa va uitati la ea sau ce? tot pentru voi a facut-o. daca era altu poate se plimbau pe la bors pe autostrada si voi n-aveati de ce sa va mai ofticati acum.  

http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... count=2724

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Va rog incheiati discutiile despre plouis !
Sa revenim la pasaj, consider ca e un subiect mai interesant  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

Utilizator anonim wrote:
32/60

thanks pt grafic!
azi trecem la etaju' 9?  :D  :D  :D

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Si cu catenara cum stam ? Vad ca la lini se apropie de final lucrarea ,dar la caternara cum mai este ? A inceput sa se puna  vre-un cablu  ceva ? Sau o sa mearga pe aer tramvaiu ? :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Solar powered, program 8 - 16 :mrgreen: .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Serban

Am trecut pe acolo si se lucra destul de sustinut la parcari. In capatul de la Grozavesti erau deja gata, iar pe toata lungimea Carrefour erau in diferite stadii de lucru. Poate face cineva poze...

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Mircea G

Poate s-a trecut cu vederea : " Se pare ca n-am inteles ceva ...Pietonii , cei ce vor sa se deplaseze cu " chiciorul " au pe unde , se poate traversa pirleazul cu piciorul ? "

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Terapeut71

Salut tuturor.
Am trecut astazi pe Giulesti si intr-adevar portiunea la care se lucra la sina de tramvai este aproape gata. Se spunea intr-o interventie ceva mai veche - cred ca subway guru spunea asta - ca ar trebui sa mai fie demolata o baraca metalica sau ceva asemanator ce (inca) exista la viitoarea rampa ce coboara pe giulesti dinspre basarab pentru a permite un acces sigur de pe pod pe sensul catre podul grant.
Se mai aude ceva cu asta sau va ramane asa? In acelasi timp ma gandesc ca linia de tramvai ar trebui separata in zona la care se lucreaza acum (poate nu pe toata lungimea ei, dar cel putin pe vreo 10 metri) de o bordura pentru ca dupa ridicarea balizelor acelea de plastic daca vii noaptea dinspre Plevnei catre Giulesti si este liber o cam calci si risti sa ajungi pe partea cealalta.

In alta ordine de idei, bucata de pe Milea (cea din dreapta rampei de coborare) la care se lucreaza in prezent cand va fi gata?

Seara frumoasa!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

@Mircea G:
Sunt doua 'trasee' disponibile': primul e prin pasajul pietonal deja in functiune construit de Metrorex in locul defunctei paserele Basarab, celalalt traseu e traseul 'turistic', te urci sus pe peronul statiei de tramvai de pe hobanat, admiri peisajul si cobori la capatul celalalt...
In ambele variante nu te mai bate vantul, ploaia ori viscolul...
@Terapeut71:
Problema cu baraca e doar partial rezolvata, deocamdata va fi un trotuar mai 'chinuit' in zona aia pana la rezolvarea definitiva.
Breteaua de la sol pe Milea se va finaliza odata cu punerea in functiune a liniei de tramvai si se va rezolva in felul asta si circulatia temporara actuala pe contrasens.

In privinta hobanelor, azi la pranz se mai lucra inca la #32.
Pentru ca se monteaza 1-2 teci in devans, va fi mai greu de urmarit 'vizual' stadiul 'real' de tensionare completa a hobanelor.
Toate cele bune tuturor!
Image0048.jpg (122.13 KB; downloaded 2547 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

subway guru wrote:
In privinta hobanelor, azi la pranz se mai lucra inca la #32.
Pentru ca se monteaza 1-2 teci in devans, va fi mai greu de urmarit 'vizual' stadiul 'real' de tensionare completa a hobanelor.
Toate cele bune tuturor!

Dar oricum vad ca profita de vremea buna si lucreaza tare, teaca #33 e montata din ce vad iar maine apare #34. Estimez ca in ritmul asta cel tarziu pe 10 decembrie termina si pana pe 22 cand am inteles ca intra 2 saptamani in concediu, reusesc sa puna si predalele. E de bine, mai ales ca vad ca vremea tine cu noi. Nu mai e mult pana sa ne plimbam pe pasaj  :D

Hobanele isi vad de graficul lor, singurul lucru care poate eventual intarzia e deocamdata vantul...
In realitate acum grosul efortului ca sa profite de vremea buna e pentru hidroizolatii, asfaltari, betonari...dar nu sunt asa de 'spectaculoase' sau 'vizibile'...

ionutc wrote:
Am si eu o intrebare, imi cer scuze daca s-a mai vorbit de asta, e o arhiva f mare si mi-e lene sa caut.  :P

Intrebarea: cei doi piloni imensi ai podului hobanat vor ramane asa "raw" sau vor primi un strat de vopsea/"tencuiala" alba ca sa fie in ton cu restul elementelor podului? Scuze si pentru exprimarea neprofesionista, cred ca m-am facut inteles. Merci de info!  8-)

Vor ramane 'natur'... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Terapeut71

subway guru wrote:
@Terapeut71:
Problema cu baraca e doar partial rezolvata, deocamdata va fi un trotuar mai 'chinuit' in zona aia pana la rezolvarea definitiva.
Breteaua de la sol pe Milea se va finaliza odata cu punerea in functiune a liniei de tramvai si se va rezolva in felul asta si circulatia temporara actuala pe contrasens.

@Subway guru: Cand va fi acea "rezolvare definitiva" in ceea ce priveste acel trotuar chinuit de pe Giulesti si cand estimezi ca se va relua circulatia tramvaielor pe Milea ca sa fie gata implicit si breteaua cu pricina?

Multumesc!

Baraca se rezolva definitiv doar prin hotarare de guvern, important e ca nu se blocheaza lucrarile pentru o amarata de 'cosmelie'...mai sunt asa niste portiuni mici de trotuar care mai au nevoie de reglementare definitiva, dar sunt neesentiale...
In privinta tramvaiului, convingerea mea e ca in cel mult o luna de zile circulam...Doamne ajuta!

Go to page:  1  ... 127 128 129 130 131 132 133  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2478 forum members have written 438846 posts in 5508 topics and 526 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”