Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097324 views

Go to page:  1  ... 127 128 129 130 131 132 133  ... 328

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Ce am centralizat până acum.
snapshot10.jpeg (111.68 KB; downloaded 2286 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Cea ce presupuneam ca va fi o nouă deviere, a fost doar o schimbare de gard cu alt gard si aplicare de marcaj cu galben. Deocamdată.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

133 313 wrote:
Hai să recapitulăm mai bine canalul. Și voi încerca zilele viitoare o schiță cu TBM-ul mic si TBM-ul mare.  :twisted:
133 313 wrote:
Ce am centralizat până acum.

1. Marea problemă (care s-a zis că a întîrziat cu 6 luni pasajul) era că unul din traseele noi de canal colector - cel care trece printre pasaj și metrou (pe sub pasaj și peste tunelul metroului - nu a ținut cont de cota superioară a tunelului de metrou și venea prea aproape. Acum, după reproiectare, trece la cîteva zeci de cm de coama tunelului. Nici unul din traseele figurate nu e în situația asta. 4-5 n-are treabă cu metroul (e paralel cu el), iar 2-3 n-are treabă cu pasajul (e paralel cu el).
2. De la puțul 1 nu pleacă și nu ajunge nimic.
3. Ce-i cu forezele?
133 313 wrote:
E perfect, tot se vede țeava.
Și-așa mi-am legat aparatul de mînă ca să nu-l scap în groapă...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

realistul wrote:
Cea ce presupuneam ca va fi o nouă deviere, a fost doar o schimbare de gard cu alt gard si aplicare de marcaj cu galben. Deocamdată.

S-au facut si marcajele. Circulatia revine la normal, prin dreapta refugiului, iar in sens invers a mai aparut o banda, pe linia de tramvai, astfel incat acum vor fi 3 benzi.

• 133 313
  • Posted:
  •  

misterr wrote:
1. Marea problemă (care s-a zis că a întîrziat cu 6 luni pasajul) era că unul din traseele noi de canal colector - cel care trece printre pasaj și metrou (pe sub pasaj și peste tunelul metroului - nu a ținut cont de cota superioară a tunelului de metrou și venea prea aproape. Acum, după reproiectare, trece la cîteva zeci de cm de coama tunelului. Nici unul din traseele figurate nu e în situația asta. 4-5 n-are treabă cu metroul (e paralel cu el), iar 2-3 n-are treabă cu pasajul (e paralel cu el).
2. De la puțul 1 nu pleacă și nu ajunge nimic.
3. Ce-i cu forezele?

Cu puțul 1 am niște dubii. Fiind primul făcut pot să bănuiesc că a fost PLS spre puțul 2.Dar n-am fost pe fază când se petrecea acțiunea iar din poze nu reiese.
Puțul 2 este interconectat cu puțul 3. Iar peste țeava care le conectează s-a trântit putul 5 (se vede țeava pe traiectorie în poza „de mare risc”).
4-5 n-are treabă cu metroul, 2-3 este ulterior infiltrațiilor. Deci teoretic este vorba de un traseu 1-2. Numai că repet, la puțul 1 n-am fost pe fază și mă gândesc să nu fi fost doar o săpătură pentru un „dop pe țeavă”.
Cu forezele e simplu. Sunt venite de prin DT, bănuiesc pentru Astaldi.
Trebuie să mai urmeze cel puțin un puț undeva pe Olteniței spre IRA.

Serban wrote:
S-au facut si marcajele. Circulatia revine la normal, prin dreapta refugiului, iar in sens invers a mai aparut o banda, pe linia de tramvai, astfel incat acum vor fi 3 benzi.

Cam aiurea să lase circulație pe linii, pasajul trebuie să subtraverseze liniile integral, are ieșiri la ambele refugii.
Altă ipoteză. Dacă unești puțurile 1-3 cu o linie... iți trece cam pe unde vin baretele la pasajul rutier iar baretele sunt dispuse in așa fel încât să fie paralele cu tunelele metroului.
Iar lățirea cu o bandă pe linia de tramvai a traficului ep direcția IRA-Brâncoveanu s-ar putea să fie de fapt mutarea ei cu o bandă mai acana, ca să se poată face pe trotuar și banda 1 un puț similar puțului 4 (PLS).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Am atasat zilele trecute un link cu filmare din drona a santierului. Daca ati vizionat inregistrarea probabil ati vazut si putul numarul 6 care este chiar langa intrarea in pasaj dinspre Nitu Vasile. Acest put nu este figurat pe schema.

Tot la intrarea dinspre Vasile Nitu se vad doua gropi forate de Kelly cam prin luna februarie pe cele doua sensuri de mers. Care o fi rostul lor? Ma gandesc ca daca ar fi fost scurgeri de apa pluviala trebuiau puse transversal si la punctul cel mai de jos al pasajului.

Putul numarul 6
vedere de sus.jpg (388.98 KB; downloaded 2159 times)

Vedre de ansablu santier
vedere de ansamblu.jpg (216.01 KB; downloaded 2160 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Puțul nr.6 eu bănuiesc că de fapt este o cameră tehnică aferentă pasajului auto. Există genul ăsta de incinte pe la toate pasajele.
În altă ordine de idei... se circulă peste PP3.

P.S: Dar dacă veni vorba de un puț 6... cred că am scăpat unul sau chiar două la numărătoare.  :shock:  Revizuiesc.
Unirii.jpeg (53.47 KB; downloaded 2136 times)
Putul X, ratat la numaratoare.
IMG1197.jpg (196.83 KB; downloaded 2120 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Putul X rata la numaratoare cred ca are si un frate Y, ratat si ala...
Poze postate pe 16 decembrie

TibiV wrote:
Acum revenim pe partea cealalta a bulevardului, unde in dreptul gropii de mai sus avem aceasta imprejmuire

Mai frate, groapa asta peste 6 metri

Reglez luminozitatea pe fundul gropii si fac zoom
Este in mod clar o galerie care pleaca spre rampa de iesire Vacaresti, subtraversand soseaua...
Și se auzea susur de apă de pe fundul ei...

• 133 313
  • Posted:
  •  

TibiV wrote:
133 313,
foarte interesanta coincidenta.... :)

Trebuie sa mai prelucrez la canalizare. Dar cu tine si cu misterr cred ca pot sa-mi iau vacanta de la santierul asta.  :lol: Eu am trecut in pauza de pranz. Evident din poze ca si ei aveau pauza.

133 313 wrote:
cu tine si cu misterr cred ca pot sa-mi iau vacanta de la santierul asta.  :lol:

Eu as vrea ca in iunie (2016) Astaldi sa ma bage in somaj la santierul asta !... :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

N-ai nici o sansa! Te tin fortat la munca.  :lol: Poate sa-ti dea vacanta vreo doua saptamani de Craciun, si bonus o zi libera de 23 august.  :bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Se circulă mai haotic de când sa făcut modificarea modificării benzilor la Pasajul pp3. Vin toți buluc și în dreptul Sun Plazza se face iar o îngustare. În dimineața asta in acea inprejmuire baietii se apucau de tăiat asfaltul acolo. Era un nene polițist depășit de situație cu circulația în acea zonă. Erau în total doar trei. Unde or fi polițiștii aia mulți ai lui Sava, nu stiu

• 133 313
  • Posted:
  •  

Diferențe notabile ieri de la prânz până seara:
- la PP2 în zona liniilor de tramvai de la plasă la betonul de pantă turnat.
- la PSS Castani la prânz încă era groapă, seara erau așezate lespezile-capac
- la PP2 acces lângă Castani de la prânz până seara deja se amplasaseră popi cu grinzi pentru cofrarea în vederea armării planșeului.
- 2 panouri PM în plus.
- tăiat asfalt la PP3.

Cand am ajuns aseara acasa si am vazut ca postasei deja niste poze, prima data m-am gandit ca am facut drumul degeaba.
Cand ti-am vazut insa pozele, mi-am dat seama ca in cateva locuri avansul obtinut in cateva ore era mai mult decat evident!
Basca faptul ca unele locuri le-ai pozat doar tu, altele doar eu... :)

Si cred ca este clar ca in cel mult doua saptamani vor muta traficul pe sensul Pieptanari->Romprim.

Go to page:  1  ... 127 128 129 130 131 132 133  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”