Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4191 posts, 1269428 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 127 128 129 130 131 132 133  ... 300

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse Cristi N

Nu o sa mai avem autobuze defecte.  :lol:  Postarea lui Vitalie, inclusiv un scurt film cu variantele de afisaj: link
STB a scos din “vocabularul” autobuzelor cuvântul “defect”.

De unde știu? Vedeți acest filmuleț. Șoferul unui autobuz turcoaz a filmat o demonstrație. A încercat să găsească în meniul unui autobuz nou cuvântul “defect”.

Rezultatul: “Defect”, explicație ce apărea pe autobuzele care aveau o problemă tehnică în trafic, a dispărut. La solicitarea șoferului, i-am modificat vocea ca să nu fie recunoscut.

M-am interesat la STB despre situație.

Societatea de Transport București mi-a confirmat că a eliminat din meniurile autobuzelor ”Defect” de o lună, două. Și nu doar de la Otokare, ci și de la cele vechi, Mercedesuri. Motivul oficial, autobuzele nu sunt neaparat defecte, ci doar în retragere, chit că e ceva ce nu funcționează la ele.

În concluzie, dacă vedeți un autobuz, nou sau vechi, pe care scrie “se retrage”, acesta ar putea avea o problemă tehnică, dar voi nu veți ști asta.

Re: Discutii diverse shoppy

Operatiunea Ascunderea Mizeriei sub Pres :lol: .

Re: Discutii diverse subway guru

Rusinica!
:twisted:

Re: Discutii diverse alexandru_minciu91

4419 se afla pana acum la autobaza Alexandria? L-am vazut in 226 in jurul orei 17.

Re: Discutii diverse Victor92

Da. Am mentionat ca a fost transferat la “pachet” cu alte autobuze ...

Re: Discutii diverse linia 143

STB a scos din lista de destinatii a Otokarurilor optiunea " DEFECT ", sunt cam disperati sa nu mai apara stiri negative legate de autobuze...

Re: Discutii diverse Victor92

Pai duminica dimineata (06 Ianuarie 2019), la ora 08:15, 6444 era la Vasile Parvan cu firma de retragere ...

Oare e vreun tur care de la Titan care se retrage la ora respectiva de la Basarab?

Re: Discutii diverse Costin

Informatia completa e ca au scos-o din toate firmele, si la Mercedes.

Re: Discutii diverse punmeister

Dar cand puteau sa se retraga la autobaza cu DEFECT pe firma sigur le convenea.
Robert24 wrote:
Asta nu inseamna ca e defect. Cand se retrag, unii soferi pun firma cu "Defect" de-ai dracu'...

Re: Discutii diverse Puss in Boots

Indiferent ce scrie pe placuta, daca autobuzul merge pe propriile picioare, ca sa zic asa, inseamna ca si daca e defect, defectul nu e mare. Daca il vedem remorcat, scotand fum sau busit atunci da, e Defect :D

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse ADK

Orice defecțiune, și minoră, care impune retragerea mașinii la garaj se cheamă ”defect” (de exemplu o ușă ruptă, un geam spart etc), chiar dacă unii se retrag obișnuit cu această firmă. :roll:
Mi se pare normal ca orice autobuz/troleibuz/tramvai să aibă în memorie (chiar și ceva plăci, vremuri noi obiceiuri vechi) pe lângă linii, acces/retragere, și diverse precum Defect, Rodaj, Școala, Transport Tehnologic etc. Deșii era vorba de cum se ”retrag” unele mașini, troleibuzul 5244 de la depoul Berceni nu afișa -se retrage- așa că mașina se retrăgea cu firma de... ”Școala”. La Buzău până la venirea VDL-urilor, dar și după, până acum 2 ani nu se retrăgea nici-o mașină cu firma de ”Se retrage”, probabil ori cineva și-a dat seama că trebuie evoluat ori m-au auzit pe undeva. :lol:

Re: Discutii diverse Daddy

Continui discutia de aici, ca sa nu raman offtopic.
cris_m wrote:
De unde stii ca vin la anul electricele? Eu zic ca sunt doar promisiuni si cam atat...

Unde am scris ca stiu? Am scris de un an,doi la cum merg lucrurile in Bucuresti. Sunt prevazute licitatiile in viitorul apropiat care poate sa insemne cu amanari si 2021. Pe ce va bazati cand spuneti ca sunt doar promisiuni? Eu am intrebat daca e normal pentru liniile respective sa primeasca acum euro6 daca (potrivit planului) peste un an-doi parcul va fi modificat in totalitate. Pentru calatori e mai putin important dar pentru soferi, mecanici, este OK?  :?:

Re: Discutii diverse Puss in Boots

Am scris-o si in alta parte, unica mea speranta e datul bine la alegerile urmatoare de care ne mai despart 1 an si ceva.

Re: Discutii diverse Dragos31

În ciuda eforturilor depuse de STB, 4286 tot se îndrepta spre Autobaza Titan cu afișajul "DEFECT"... :lol:

Go to page:  1  ... 127 128 129 130 131 132 133  ... 300

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464102 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”