Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului
1653 posts, 309117 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
Adica de fapt vrei sa ne spui ca in realitate nu fuctioneaza ci dezinformeaza, ceea ce nu ne surprinde deloc, mai bine l-ar deconecta ca sa nu mai bage oamenii in ceatza, nu-i asa?
Adica de fapt vrei sa ne spui ca in realitate nu fuctioneaza ci dezinformeaza, ceea ce nu ne surprinde deloc, mai bine l-ar deconecta ca sa nu mai bage oamenii in ceatza, nu-i asa?
- Valentin
-
Posted:
-
Valentin
Nu pot garanta ca se intampla mereu asta, dar chiar si asa, daca ar fi fost sa ma iau dupa prima informatie cand am ajuns pe peron (:26), trenul a ajuns cu brio la :27, ceea ce inseamna ca nu era departe de adevar, doar ca pe interstatie nu prea imi dau seama de ce o ia razna, desi pentru un calator in acel moment este evident ca trenul ajunge cand trebuie, asa ca nu ar fi o problema prea mare.
# eram mai mult curios sa stiu din ce cauza intre 2 statii o pot lua intervalele adaos de 10-20 de minute.
Nu pot garanta ca se intampla mereu asta, dar chiar si asa, daca ar fi fost sa ma iau dupa prima informatie cand am ajuns pe peron (:26), trenul a ajuns cu brio la :27, ceea ce inseamna ca nu era departe de adevar, doar ca pe interstatie nu prea imi dau seama de ce o ia razna, desi pentru un calator in acel moment este evident ca trenul ajunge cand trebuie, asa ca nu ar fi o problema prea mare.
# eram mai mult curios sa stiu din ce cauza intre 2 statii o pot lua intervalele adaos de 10-20 de minute.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Intrebari la care s-a raspuns, intrebari la care nu s-a raspuns inca!
Sa ne spuna UTI cum mama dreacilor a mermelit-o in asa hal si care sunt cauzele dar nu in ultimul rand care e remediul, dar urgent, nu la sfantul asteapta!
Ca la laudorasenii sunt neintrecuti, la critici e de vazut cum raspund!
Sau li s-a virusat softul???
Intrebari la care s-a raspuns, intrebari la care nu s-a raspuns inca!
Sa ne spuna UTI cum mama dreacilor a mermelit-o in asa hal si care sunt cauzele dar nu in ultimul rand care e remediul, dar urgent, nu la sfantul asteapta!
Ca la laudorasenii sunt neintrecuti, la critici e de vazut cum raspund!
Sau li s-a virusat softul???
- AdrianD
-
Posted:
-
AdrianD
Ce e cu portile astea asa masive? (statia Parc)
Ce e cu portile astea asa masive? (statia Parc)
119760500_1218576265183505_3871332742612609671_n.jpg (200.32 KB; downloaded 2264 times)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ala-bala-portocala ce ar trebui sa te fereasca de bombele dusmane
Ala-bala-portocala ce ar trebui sa te fereasca de bombele dusmane
- AdrianD
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pai pentru ce altceva?
Te fereste si de inundatii biblice si in loc sa bati in lemn de Doamne fer’ ai optiunea sa batI direct in fier!
E cam obsolete conceptual dar asa suntem noi mai traditionalisti si mai retro
Doamne ajuta sa nu ajungem sa le folosim...si sa rugineasca degeaba!...cum au ruginit si cele de pe tronsoanele mai vechi.
Pai pentru ce altceva?
Te fereste si de inundatii biblice si in loc sa bati in lemn de Doamne fer’ ai optiunea sa batI direct in fier!
E cam obsolete conceptual dar asa suntem noi mai traditionalisti si mai retro
Doamne ajuta sa nu ajungem sa le folosim...si sa rugineasca degeaba!...cum au ruginit si cele de pe tronsoanele mai vechi.
- AdrianD
-
Posted:
-
AdrianD
Am zis ca poate e ceva anti-vandalism. Parca e cam subtire pentru bombe
Am zis ca poate e ceva anti-vandalism. Parca e cam subtire pentru bombe
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Poti sa faci 15 minute, dar poti sa faci si aproape 1h...
Sa luam un exemplu, Raul Doamnei-Romana, scenariu posibil:
18 minute asteptat la capat, 10 minute cu trenul, 5 minute tunelul la Eroilor, 5 minute asteptare tren spre Unirii, 10 minute tunelul de la Unirii daca e aglomerat, sa nu mai punem asteptarea la Unirii, desi si aici poti sta 5 minute, 5 minute mersul cu M2.
Total: 53 minute (fara minutele de asteptare la Unirii)
368: intre 30 min. si 1h, pe scaun (fara avantajul miscarii, adevarat, dar mai vezi ceva pe geam)
Masina personala: 20-30 min. la orele 7:30-8 in pandemie (fara avantajul miscarii, dar cu avantajul imens al izolarii)
O sa imi schimb parerea atunci cand se va face legatura la Universitate si mai ales cand se va mari nr. de trenuri disponibile pe M5, acum nu mi se pare deloc atractiv metroul.
PS: am mers si eu in cabina, am avut si eu entuziasmul deschiderii, dar sa revenim pe pamant.
PPS: corect "copiii", pentru ca trebuie si articulat substantivul...
orex wrote:aztec wrote:
La Orizont cinema....? Nu a fost niciodată.
La Favorit, da...
Singurul din cartier.
A fost închis multi ani, acum e demolat și se reface sub forma de centru cultural....deci e în construcție.
Probabil a așteptat să fie gata metroul...
Vad ca tii cu ”ursul”...dar nu-i o problema pentru mine @aztec! Daca si acum invoci ca faci, si tu si copii, mai mult de 15 minute pana-n ”Centru”, nu-i adevarat!
Pe ”cris _m” il voi ruga sa compileze cele doua mesaje!
Poti sa faci 15 minute, dar poti sa faci si aproape 1h...
Sa luam un exemplu, Raul Doamnei-Romana, scenariu posibil:
18 minute asteptat la capat, 10 minute cu trenul, 5 minute tunelul la Eroilor, 5 minute asteptare tren spre Unirii, 10 minute tunelul de la Unirii daca e aglomerat, sa nu mai punem asteptarea la Unirii, desi si aici poti sta 5 minute, 5 minute mersul cu M2.
Total: 53 minute (fara minutele de asteptare la Unirii)
368: intre 30 min. si 1h, pe scaun (fara avantajul miscarii, adevarat, dar mai vezi ceva pe geam)
Masina personala: 20-30 min. la orele 7:30-8 in pandemie (fara avantajul miscarii, dar cu avantajul imens al izolarii)
O sa imi schimb parerea atunci cand se va face legatura la Universitate si mai ales cand se va mari nr. de trenuri disponibile pe M5, acum nu mi se pare deloc atractiv metroul.
PS: am mers si eu in cabina, am avut si eu entuziasmul deschiderii, dar sa revenim pe pamant.
PPS: corect "copiii", pentru ca trebuie si articulat substantivul...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Unde naiba gasesti loc de parcare la Romana?
- sab
-
Posted:
-
sab
@Florinds
Doua mențiuni:
- nu faci 5 min la Eroilor
- nu faci 10 min la Unirii
În rest, ai perfecta dreptate, acum M5 este un racord cu atractivitate discutabilă. Mie imi pare rau ca a venit pandemia. As fi vrut să văd utilizarea în conditii normale.
@Florinds
Doua mențiuni:
În rest, ai perfecta dreptate, acum M5 este un racord cu atractivitate discutabilă. Mie imi pare rau ca a venit pandemia. As fi vrut să văd utilizarea în conditii normale.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Sunt mai multe locuri. In parcarea institutiilor, la parculetul din spatele blocurilor, langa trotuar pe strazile cu sens unic etc.
@sab: Daca nu te pozitionezi exact in dreptul scarilor rulante faci si mai mult de 5 si 10 minute pe peron si in tunel. Nu ai stat niciodata pe loc in tunelul de la Unirii?
Am folosit scenariul pesimist, altfel poti prinde trenul exact cand vine in statie...
subway guru wrote:
Sunt mai multe locuri. In parcarea institutiilor, la parculetul din spatele blocurilor, langa trotuar pe strazile cu sens unic etc.
@sab: Daca nu te pozitionezi exact in dreptul scarilor rulante faci si mai mult de 5 si 10 minute pe peron si in tunel. Nu ai stat niciodata pe loc in tunelul de la Unirii?
Am folosit scenariul pesimist, altfel poti prinde trenul exact cand vine in statie...
- sab
-
Posted:
-
sab
Ba da, dar nu am facut 10 min niciodată, poate am avut noroc. Iar la Eroilor nu cred ca este asa aglomerat să faci 5 min, chiar si cu cea mai proastă poziționare. În rest, DA, poți să ratezi toate metrourile, nu ai ce să faci...
Ba da, dar nu am facut 10 min niciodată, poate am avut noroc. Iar la Eroilor nu cred ca este asa aglomerat să faci 5 min, chiar si cu cea mai proastă poziționare. În rest, DA, poți să ratezi toate metrourile, nu ai ce să faci...
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
In conditii de zi normala de munca din toamna lui 2019, la Unirii e realist 10 minute, chiar daca se intampla doar la ore de varf. Mijloc metrou, ca acolo a fost loc sa te urci si mers "agale" cu inghesuiala la scari si la coborarea spre U2.
sab wrote:
@Florinds
Doua mențiuni:
In conditii de zi normala de munca din toamna lui 2019, la Unirii e realist 10 minute, chiar daca se intampla doar la ore de varf. Mijloc metrou, ca acolo a fost loc sa te urci si mers "agale" cu inghesuiala la scari si la coborarea spre U2.
📖 Pagination options