MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Devierea traficului in zona lucrarilor

308 posts, 106931 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 22

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor sab

Eu nu stiu cu siguranta ce va fi maine..Tu stii  :?:

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor SniperGuy

sab wrote:
Eu nu stiu cu siguranta ce va fi maine..Tu stii  :?:

True that.

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor subway guru

SniperGuy wrote:
In legatura cu problema de la Bazilescu, nu stiu cat de mult a fost o problema de proiectare sau cat a fost stiut de pe atunci ca vor continua cu statiile pana la Straulesti si nu avea rost investitia in macaze.
De asemenea, tot din paginile din urma ale forumului stiu ca statia Bazilescu nu era in plan, dar a fost facuta de constructori "bonus".

Ai perfecta dreptate, nu te lua dupa #sab...la subiectul asta e doar eternul carcotas...oricat si-ar fi dorit el sa fie rebrusment la Bazilescu...nu va fi si basta, pentru ca nu e nevoie si nu e nici justificat...ar fi bani 'aruncati pe fereastra'!... :twisted:
Este complet ilogic sa pui macaze din statie in statie doar ca sa te afli in treaba...sa darami tunele gata construite doar ca sa-i faci pe plac lui #sab...macazele trebuie puse doar acolo unde prevede proiectul si apoi sa infaptuiesti proiectul... :ugeek:
In ceea ce priveste viitorul...viitorul se 'croieste' nu se lasa la 'voia intamplarii'... :mrgreen:

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor andrei11

Da depoul, depoul, se mai face ? Scump, domnule, scump ! Sunt sanse sa se inaugureze odata cu tronsonul Lac Straulesti - Parc Bazilescu ?
Nu ca ar fi nevoie de el, depoul fiind imens, dar e pacat ca lucrarea este deja in desfasurare.

Se face si depoul...dar nu pe fondurile europene din etapa asta...
Chiar nu ai urmarit ce a zis primul-ministru?

Mi-a scapat.    :oops:

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor puidemorosan

Eu nu am prins informatia.
Se face depoul sau nu?
Nu de alta, dar daca nu se continua deocamdata M4 spre sud, nu are nicio justificare.
Opinia mea (chiar daca nu ii este aici locul) este ca M6 nu se va construi.
Cel putin nu inviitorul apropiat (urmatorii 10 ani).

M 4 in sud si cu o ramura la nord de exaeroportul Baneasa se va face. Ca e in Bucuresti. Mai la nord de complexele comerciale sper sa nu se faca pana-n 2050. Si oricum depoul se afla in faza avansata de executie, nu mai e in stadiul de groapa.

Depoul se face...pentru ca va avea dubla utilizare, M6 si extindere M4 spre sud...
Cum am zis...pentru extinderea retelei de metrou e...acum ori niciodata! :lol:

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Adrian Rosca

Poze cu accidentul numarul 31 de la intersectia Manastirea Dealului cu Vf. Inalt:

Si cu numarul 32:

Eu tot nu-i inteleg pe oamenii astia, intersectiile sunt semnalizate corect. Inseamna ca habar nu au de regurile de circulatie, singura concluzie.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor 133 313

Marlani. Acum se vede amploarea anomaliei permiselor luate pe spaga.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Mircea G

andrei11 wrote:
Eu tot nu-i inteleg pe oamenii astia, intersectiile sunt semnalizate corect. Inseamna ca habar nu au de regurile de circulatie, singura concluzie.
Daca cei pusi sa faca semnalizarea , depaseau nivelul de imitatie in materie de semnalistica si se mai uitau pe la Discovery ( macar !) aflau si ei din tainele creierului uman , citeva lucruri extrem de interesante despre cum functioneaza ! Din pacate cred ca aia nu au in cap decit iesitul la bere dupa program ... Sa nu lungesc !Spuneam acum mult timp , dar mult , pina sa apara si emisiunea la tv (SIC !) ca nu este bine nici suficient semnalizarea pe marginea drumului . Semnalizarea trebuie sa fie DEASUPRA benzii de circulatie . Nu dau amanunte acum , cercetati ! ;)

Mirce G, de ce crezi ca s-ar respecta mai bine regurile daca semnul ar fi deasupra si nu in lateral ? Te astept insa aici cu raspunsul. Chiar ma intereseaza.

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435518 posts in 5431 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”