MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei

819 posts, 334216 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 59

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei aztec

Azi ceva mai liniste...pauza tehnica¿

• GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei GGD

Astazi se lucra la PM si la ora 19.00 in capat spre statia Brancusi

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei URANUS

Am observat ca inca mai sunt 3 panouri de PM din aceia verzi din fibra de sticla si foarte multe panouri normale (probabil ca nu toate sunt pt. PSS)

E bine ca se lucreaza si sambata si duminica.
E prost ca trebuie sa se lucreze si duminica.  ;)
Daca poate sa-mi explice cineva de ce se lucreaza atata de mult in zona PSS, adica pare ca se lucreaza prea mult pt o zona atat de mica, pana acum in alte parti terminau toata statia la cat a sapat aici kelly....,... aici nici macar PSS-ul nu l-au gatat..

Au inceput sapaturile si sparturile pentru realizarea PS-ului PSS -ului. Au disparut panourile de armatura din fibra de sticla.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Adrian Rosca

Eu am vazut ca mai sunt destule panouri de armatura pe santier iar Kelly nu a plecat inca.

Asa e, sunt dar nu trebuie sa fie neaparat pentru PSS.

Probleme cu Kelly..?

Lucrau la 2 noaptea..
Acum nu mai e ceata... si se vad 2 Kelly..una lucreaza iar cea defecta inca are usile la motor deschise,

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Atal

Probabil e Kelly de la Valea Ialomitei, ca de ieri a disparut...

De sambata de cand parca nu mai merge Kelly de 2 zile cel putin se chinuie italienii sa o repare. Kelly cea de imprumut se chinuie si ea sa recupereze intarzierile..

Azi la 17 lucra una dintre domnisoare. Saptamana trecuta cand am fost in vizita se auzea zgomot de picamare dar din ce am observat azi peste gard nu au inceput sparturile la PM. Imi cer scuze ca am venit cu o informatie eronata.

Azi se lucra la PM in zona PSS (betonau). Sunt 2 Kelly dar la una inca se mestereste. Vestea buna e ca nu mai sunt panouri de armatura si a aparut si un picamer.

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433553 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”