MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1845 posts, 448889 views

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 132

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa mcosmin

Metrorex inca mai foloseste windows 2000...

Re: Stiri si articole din presa Florinds

mcosmin wrote:
Dupa logica asta nici telefon mobil nu ar trebui sa iti iei, sau masina sau orice costa mai mult de 70 de lei si nu e consumabil.

Dupa logica ta o cartela de metrou se compara cu un telefon mobil sau alte dispozitive de 600 lei, asa mare grija ai de ea?
I-ai pus si husa, folie de protectie? Am spus ca nu as da 600 lei pentru o cartela care se poate distruge si apoi sa stau cu saru'mana pe la paznici.
OK, Robert, sa vedem ce va insemna marea modernizare a sistemului de ticketing. :)

O ti si tu intr-un loc sigur, gen in portofel, intr-un loc doar al ei, nu in buzunar cu cheile. Argumentul ca se deterioreaza cartela e pueril. Oricum Metrorex inlocuieste cartelele deteriorate din cauza utilizarii. Stiu ca mi-am inlocuit eu abonamentul de vreo 2 ori ca nu il mai citea

Re: Stiri si articole din presa shoppy

Daca inlocuieste cartela deteriorata la Unirii unde e coada de 2 ore e ca si cum nu exista.

*O tii...
Pe mine ma lasa sa trec pe la primul turnichet atunci cand o prezentam, nici vorba de inlocuire. OK, posibil sa se schimbe acum, dar tu tot nu as da atatia bani in avans pentru o cartela. Poate doar sa fiu sigur de utlizarea continua si mai ales sa fie o reducere importanta. Pur si simplu principiul de a da bani in avans unui furnizor mi se pare mai penibil decat orice. Parca am mai avut discutia asta... Nu as mai reveni, ca nu ajungem nicaieri oricum.

Re: Stiri si articole din presa Costin

O cam dati in off-topic... Ce-i drept, o cartela valabila un an si gandita pentru utilizare zilnica nu ar trebui sa fie din carton. In rest... ramane de vazut ce pasi mai fac ei in aceasta directie.

Florinds wrote:
*O tii...
Pe mine ma lasa sa trec pe la primul turnichet atunci cand o prezentam, nici vorba de inlocuire. OK, posibil sa se schimbe acum, dar tu tot nu as da atatia bani in avans pentru o cartela. Poate doar sa fiu sigur de utlizarea continua si mai ales sa fie o reducere importanta. Pur si simplu principiul de a da bani in avans unui furnizor mi se pare mai penibil decat orice. Parca am mai avut discutia asta... Nu as mai reveni, ca nu ajungem nicaieri oricum.

Faptul ca tie personal nu iti place nu inseamna ca nu trebuie implementata. Eu stiu sigur ca as cumpara asa ceva daca ar fi la un pret OK. Mai bine sa stau o data la coada decat de 12 ori. Probabil sunt mai multi oameni care gandesc la fel (sunt, conform problemei zilei de nastere).

Desigur, pot baga si abonamente pe 3 si 6 luni, asa, ca sa fie, gen pentru studentii care nu stau tot timpul anului in Bucuresti.

Re: Stiri si articole din presa shoppy

Nu inteleg ce nu intelegi, asa si o singura calatorie tot in avans o platesti chit ca e Metrorex, RATB, CFR, TAROM, orice, sau tu vrei sa platesti la sfarsit ca la Taxi?

Re: Stiri si articole din presa florin

Ce o tot dați cu cartela în sus și-n jos? Sistemul se înlocuiește cu carduri contactless, deci despre ce vorbim? Ideea e bună.

Re: Stiri si articole din presa aztec

Gandirea mea spune asa...
Un abonament anual este echivalent cu 11 abonamente lunare, pt ca omul muncitor mai are si concediul de odihna.
Abonamentul anual daca esti student...scadem vacantele.
Macar din motivul asta ar trebui sa nu fie echivalentul a 12 luni

Re: Stiri si articole din presa Celestin Draganescu

Motivul principal pentru care n-ar trebui sa fie egal este fidelizarea calatorilor. Tot sper la un abonament anual unic RATB+Metrou...

Re: Stiri si articole din presa iliutu

Se poate introduce validarea dubla la intrare/ieire.

Shoppy, nu am zis nici ca acum e OK, doar spuneam ca dezavantajele cresc.

In primul rand acorzi un credit fara dobanda metrorexului.
Ipotetic, daca nu mai mergi cu metroul pentru ca a aparut o oportunitate in strainatate sau esti delegat pentru un proiect, ai dreptul la refund? Daca iau X saci de ciment si folosesc Y, pe X-Y pot sa imi recuperez banii.
Care este discountul pentru dezavantajele astea? Merita sa dai banii in avans doar ca sa nu mai stai 30 secunde*12 la coada (@cosmin) pentru 12 cartele lunare?
Pana la urma este  optiunea fiecaruia si cum avem democratie...

Re: Stiri si articole din presa subway guru

Dobanda ti-o recuperezi din reducerea de pret pentru plata cu mult timp in avans...dar cum se prefigureaza dobanzi negative, treaba se cam inverseaza, ar trebui sa dai tu bani in plus Mrex ca-ti pastreaza banii la loc sigur!
:lol:

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 132

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433291 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”