Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Despre controlorii STB

492 posts, 207451 views

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 36

📖 Pagination options
  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Despre controlorii RATB Tom

Sunt perfect de acord că exsită și o grămadă de uscături din partea călătorilor, dar nu mi se pare normal când controlorii se dau mari doar la unii pe care (cred că) îi pot domina. Iar pentru cazurile extreme ar trebui să cheme poliția. Nu văd de ce până și într'o țară sud-americană vine poliția să prindă un hoț rămas agățat în ușă, iar aici nu poate să vină și sa ducă la secție pe unii care fac ce vor prin mijloacele de transport.

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Despre controlorii RATB ADY881

Am vazut recent un nou "model" de controlori, doua fete pana in 30 de ani, imbracate in rokerite :lol:, in geci de piele :))
Eu mai sus nu am glumit, ieri m-au vreficat.

Re: Despre controlorii RATB Victor92

ADY881 wrote:
Am vazut recent un nou "model" de controlori, doua fete pana in 30 de ani, imbracate in rokerite :lol:, in geci de piele :))
Eu mai sus nu am glumit, ieri m-au vreficat.

Unde te-au verificat ?  :lol:  :lol:

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Despre controlorii RATB ADY881

Piata Universitatii.

Re: Despre controlorii RATB Florinds

Haha Victor, asta voiam sa intreb si eu.

Re: Despre controlorii RATB elcraft

andrei11 wrote:
# elcraft, te-ai gandit mult ?
Si cum anunta politia controlorii ? Sunand la 112 ? Si in cat timp ar interveni politia dupa apel ? Individul coboara la prima si in plus, ca si bonus mai scuipa si controlorul.

E treaba lor cum si daca anunta, ce nu e treaba lor e sa faca pe politistii. Ei nu sunt politisti.

Re: Despre controlorii RATB ByOnu

Ma roade curiozitatea: ce date vad controlorii pe telefon mai exact? Vad si un fel de arhiva a mea?

Adica eu mi-am reinnoit abonamentul regulat in ultimele 10 luni, cu mici pauze de 2-3 zile ele deoarece cel mai probabil pica in zi de weekend si nu-mi era necesar. Problema apare atunci cand luni, sa zicem, trebuie sa iau RATB-ul insa in statia mea nu exista punct de reincarcare sau mai funny, n-are POS. Eu sunt OBLIGAT sa circul fraudulos pana la cel mai apropiat punct de reincarcare. Daca as fi prins, controlorii nu ar trebui sa tina cont de "cazierul" meu? Le pot spune sa coboare cu mine sa vada ca imi fac abonament de fata cu ei?

Ei bine aici se pot comite abuzuri. Cred ca ar trebui sa se tina cont de situatia titularului de abonament din trecutul apropriat.

Altceva, se poate face abonament in avans, daca eu sunt dispus sa platesc de acum pe un numar mai mare de luni? Cel mai probabil, nu.

Re: Despre controlorii RATB andrei11

99 % poti sa-ti faci abonament pe cate luni vrei.
Eu pe 10 ale lunii in curs imi fac abonament pentru luna viitoare. ( De exemplu acum am abonament si pentru toata luna Iulie. La validare imi apare ca am abonament general pana in data de 31 Iulie 2015 ). Da'  odata cand a fost o incurcatura cu o ametita de la abonamente care vorbea evident la telefon a trebuit sa-mi fac abonament in avans pentru aproximativ 2 luni si jumatate si a mers. Oricum n-am inteles care-i faza cu week endul, daca abonamentul ti se termina vineri si tu vrei sa-l faci de luni poti sa-l faci in ce zi vrei, nu trebuie sa astepti neaparat luni.

Am fost si eu o data in situatia asta, Byonu. Controlorii sustin ca te lasa in pace in ziua urmatoare expirarii. Problema apare intr-adevar daca expira sambata si nu iesi din casa (zona) pana luni.
Mi-au luat datele de pe card si au spus ca imi trimit amenda de la sediu, dar nu mi-au mai trimis pana la urma. Au trecut de atunci vreo trei ani parca.
Cred ca a contat intr-adevar si cazierul... Daca te vad cu zeci de abonamente platite cu maxim 1-2 zile intre ele, cred ca te lasa in pace.

Re: Despre controlorii RATB Costin

Nu a contat nici un cazier, e foarte simplu... pe card nu sunt retinute date personale. Ei zic asta doar pt intimidare ;)

Repet, nu inteleg de ce lasati pana-n ultima zi - sau trecut de ultima zi - sa va faceti abonament. Faceti-l cu ceva zile inainte, asa cum il fac eu si o sa fie mai simplu.

Ai dreptate, asa ar trebui pentru cineva organizat... Numai ca lenea e mare, iar al meu mai e si decontat de firma. :) Dar nici banii nu sunt in stare sa mi-i iau mereu, o data i-am pierdut pentru ca am distrus bonul.
Acum e bine, pentru ca datorita voua validez mereu si stiu cand expira, in cazul respectiv am aflat de la controlori ca expirase. :))

Re: Despre controlorii RATB ByOnu

Nu mi-am luat amenda si am avut norocul sa nu dau nas in nas cu ei FIX atunci. Insa daca voi avea, ii voi invita frumos sa vada cum imi fac abonament de fata cu ei incepand cu ziua respectiva, desigur.

Andrei, o sa ma interesez, insa din ce stiu, nu se poate face abonament in avans. ;) Sper sa ai dreptate. Pana la urma, daca eu vreau sa le garantez pe banii mei ca o sa circul corect, ei nu au decat de castigat.

Se face sigur.
Eu in 12 Mai mi-am facut asa :
- un abonament ptr o saptamana in perioada : 25 Mai - 31 Mai
- un abonament pentru toata luna Iunie.
Mie imi place sa merg cu generalul non stop pe luna intreaga, sa nu ma incurc.
De aceea pe 10 ale lunii imi fac abonament pentru luna viitoare.
In Mai nu mi-am luat abonament ca practic n-am fost in Bucuresti sau daca am fost nu m-am coborât din maşină.

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 36

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2417 forum members have written 433093 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”