Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Știri, noutăți, evenimente și discuții diverse

1783 posts, 531653 views

Go to page:  1  ... 122 123 124 125 126 127 128

📖 Pagination options
Re: Știri, noutăți, evenimente și discuții diverse Misiekwas

Rezumat ultimei întâlnirii privind proiecte in București cu sectoriști. Lista e destul de lunga și conține destul de multe proiecte, inclusiv modernizarea liniei pe Giulești:
Screenshot_20260401-182243.png (787.86 KB; downloaded 1024 times)

Re: Știri, noutăți, evenimente și discuții diverse shoppy

Asta este lista doar pentru S6 sau doar pentru S6 se fac lucruri?

Dupa ce scrie acolo:
Desi a axpirat PUZ-ul Strapungerii Ciurel, coridorul de exproprieri este inclus in PUZ S6.
Se proiecteaza Strapungerea Timisoara.

Nu se fac lucrări numai pentru S6. A fost o serie de întâlnirii cu primarii de sector, fiecare cu proiecte pe raza sectorului respectiv. A fost publicat un rezumat după fiecare întâlnire.

Pe mine m-ar interesa si discutiile pentru sectoarele 1 si 2.

Au fost pe 9 și 11 martie
Screenshot_20260402-150408.png (495.1 KB; downloaded 862 times)
Screenshot_20260402-150530.png (387.64 KB; downloaded 862 times)

Re: Știri, noutăți, evenimente și discuții diverse Mihai2005

Puteți da poze și cu postările de la discuțiile cu primarii sectoarelor 3, 4 și 5, de asemenea? Nu mai pot accesa pagina aceea de Facebook din cauză că am primit block inexplicabil, deși nu țin minte să-i fi spus vreodată afirmații calomnioase dumnealui.

Multumesc!

Deci la interloputul primar de la S1 doar ii pupa mana in rest nu se face mai nimic, nu vreun pasaj nou peste CF M800 la Parcului sau Nordului, nu vreun drum radial / strapungere la Poligrafiei sau Avionului, aici nu exista "tunele de trafic", aici totul este perfect, ei sa fie sanatosi, la pastele cailor.

La S2 chiar suna civilizat

@Mihai2005 am pus pe secțiunii la sectoare.
@shoppy  din câte am înțeles ideea in spatele acestor întâlnirii, miza este că PMB vine cu proiecte pe care au ei, sectorul vine cu cea vrea și cad de acord despre ce fac. PS1 cu asta a venit, înțeleg.
Radiale sunt in SFuri înțeleg. De asta se ocupa ADIZMB.

La PS6 s-a adus vorba de radial, se putea aduce si la PS1.

La S6 de anul trecut lucrează la PUZul aia, ce face PS1 habar n-am.

Re: Știri, noutăți, evenimente și discuții diverse alchimistul

De remarcat faptul ca aceeasi "boala" generalizata a orasului, cu borduri/pavele/mobilier urban/locuri de joaca etc. inlocuite la intervale mult prea scurte, se extinde si la liniile de tramvai. Modernizarea liniei de pe Giulesti a fost in 2006-2007; ce sa faci acolo, in afara de eventuale reparatii punctuale, reasezat dale de beton? Se mai vorbea si despre modernizarea lui 32; s-a scos deja linia de pe Pallady/Ressu nu mai veche de 15 ani. Inseamna ca suntem un oras bogat, domnilor, daca ne permitem asemenea lux.

Linia 32 este absolut necesară pentru că din cauza gazonului montat prost este colmatata și trebuie reparată. Inteleg că s-au cârpit, dar totuși trebuie o soluție mai trainică.
In ceea ce privește Giulești, despre ce s-a vorbit din câte am văzut a fost evaluarea stării liniei. Însă pe alocuri sunt necesare intervenții. Și mai ales este nevoie de mi modernizarea stațiilor care sunt absolut penibile și nesigure, fara gard, fara posibilitate de a se urca pe ele în mod legal.
In rest, problema este că efectiv nu s-a făcut mentenanță curentă și de aceea trebuie intervenții mai ample.

Re: Știri, noutăți, evenimente și discuții diverse Costin

Giulesti a fost modernizata in 2003, adica acum 23 de ani, nu vad o problema cu modernizarea ei de acum.

Ne-am obisnuit cu linii in stare atat de proasta incat daca nu sapa roata tramvaiului direct in beton, atunci o consideram linie buna, dar nu e deloc asa.

Re: Știri, noutăți, evenimente și discuții diverse punmeister

Si oricum o modernizare n-ar trebui sa mai dureze la fel de mult ca la cea OR.

Go to page:  1  ... 122 123 124 125 126 127 128

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”