De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232687 views

Go to page:  1  ... 123 124 125 126 127 128 129  ... 321

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Io am zis sa fiti sceptici la tv. Chestia este ca nu m-a pasionat subiectul cat sa stau sa si sap dupa el. Am scos doar in evidenta ca le este prea rusine sa o spuna pe aia corecta, ca aia s-au dus pe acolo sa faca circ si panarama cum erau obisnuiti p'aci. Ca de atat sunt in stare, ceva bun nu.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" alchimistul

A fost lansata aplicatia Civic Alert, prin care utilizatorii pot transmite situatii/probleme/sesizari catre autoritatile locale.

Mai multe detalii aici : http://www.civicalert.ro/#/about.

Personal, initiativa mi se pare laudabila, insa nu cred ca "aparatul" administrativ are capacitatea de a gestiona numarul (teoretic) mare de sesizari transmise prin aplicatie. Ideea in sine e buna, deoarece te scuteste pe tine, ca cetatean, sa dai un telefon sau sa mergi la un ghiseu pentru a reclama ceva.

Voi reclama cateva situatii punctuale pe care le am "pe suflet" de ceva vreme si va voi anunta daca sau in cat timp primesc un raspuns  :ugeek:

Pe cand o aplicatie "MetrouUsor" ? :D

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" aztec

Referitor la filmul CALE LIBERA
Cred ca am gasit o cale,
Online nu exista pe nicaieri.
Dar a fost difuzat de o televiziune anul trecut de 2 ori...in mai si prin noiembrie
Cred ca daca sunt cateva cereri, il vor redifuza.
Daca il prindem, il putem si vedea, eventual inregistra.

http://www.ntvonline.ro/filme/cale-liber
Avem pagina de contacte..
www.ntvonline.ro/articol/contact

Acolo, cred ca la directorul sau departamentul de programe am avea succes, insa nu strica si in alta parte  :D

Gabriela Badilă
Director Programe
[email protected]
Departament Programe: [email protected]

Incercam?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pentru ca stimabilii operatori de massmedia insista ca continue asasinarea mediatica cu "drama" bietilor romani din Norvegia... (apropo, copii sunt nascuti pe acolo si au cetatenia?)

"Drama României. Cele mai îngrijorătoare statistici: Numărul de copii români născuţi în străinătate s-a dublat. Rata natalităţii este mai mare peste hotare"

http://www.zf.ro/eveniment/drama-romani...e-14960853

Si una la intamplare pentru @shoppy (va rog nu uniti mesajele ca e alta mancare de peste), ca tot este Hidroelectrica pe val la amenzi.  :twisted:
N-ar strica lectura integrala.

2012: Nasol, se subtiaza contractul.
http://jurnalul.ro/bani-afaceri/economi...18927.html
"Hidroelectrica negociaza reducerea costurilor contractelor de constructii hidrotehnice, mentenanta si reparatii cu procente intre 10% si 30%, a declarat pentru Jurnalul National Remus Borza, partener la Euro Insol, administratorul judiciar al companiei de stat.
Sunt vizate companii ca Hidroconstructia, care este cea mai mare, Energomontaj, Romelectro si Romenergo"

2013: Hotelul... out!
http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/...o-11233153
"Tranzacţie sub semnul întrebării: Bîlteanu a dat 20 mil. lei din banii SIF1 pentru un hotel şi o telegondolă deţinute de Romenergo"

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

cobradinberceni wrote:
Televiziunile preiau informatii de la INMH si le ambaleaza cat mai spectaculos. Dar informatia in sine e de la INMH. Cand spun aer de origine polara au perfecta dreptate, pentru ca de acolo vine masa de aer respectiva.

:lol:
:bere:
E ok, o dam la pace, dar asa, intre noi la o cafea, cam ce intelegi tu prin aer de origine polara  :?:
Sunt de acord si cu prima parte din definitia cuvantului inzapezit, dar ai scos din context ideea. Nu-i asa ?
Inzapezit = acoperit cu zapada.
Si definitia corecta, nescoasa din context :
ÎNZĂPEZÍ, înzăpezesc, vb. IV. Tranz. și refl. A (se) acoperi cu zăpadă; a deveni sau a face să devină impracticabil din cauza zăpezii; a (se) troieni, a (se) întroieni. ♦ (Despre vehicule; p. ext. despre călători) A rămâne imobilizat, blocat, a (se) înfunda în zăpadă. – În + zăpadă.
Tot asa, daca tu vii din Florida si-ti spun la telefon ca Bucurestiul e inzapezit ce intelegi ?
- Ca e zapada pe jos.
- Ca e blocat / paralizat din cauza zapezii. Adica ca e naşpa.
Si cand spui ca in Romania e aer de origine Polara nu prea te gandesti la minus 20 - minus 23 de grade. Sa fim sinceri.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" cobradinberceni

Aer de origine polara = o masa de aer rece, care se formeaza in zona Polului Nord (ca sa ne afecteze pe noi) si se deplaseaza spre sud, spre zonele cu aer cald si presiune scazuta. Vezi o alta explicatie?  :?  Evident, aerul ala nu ramane la temperatura pe care a avut-o cand a inceput deplasarea spre sud. De aici si temperaturile mai suportabile, de -20, -23 C. :)

Referitor la definitia cuvantului inzapezit as spune ca tu ai ocolit sensul principal al cuvantului folosindu-le pe celelalte, mai putin uzuale, tragand de discutie in directia dorita de tine.  :D

Daca imi zici ca e inzapezit, inteleg ca e acoperit de zapada. :) Daca zici ca strazile sunt inzapezite, ma gandesc automat la efectul negativ al faptului ca sunt acoperite de zapada si anume ca se circula greu.
Asa si daca zici ca la Predeal totul e inzapezit te gandesti la peisaje feerice, cu brazi imbracati in zapada si partii numai bune de schiat.
In fine, voiam sa zic ca aia 15-20 cm chiar au acoperit strazile. Eu am dat zapada de doua ori de pe masina, si seara si dimineata. Si nu a fost putina.  :lol:  :))

Stii semnul asta ?  :D
1-14-2016 12-28-22 AM.png (1.16 KB; downloaded 3347 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

"Acțiunile Renault au scăzut joi cu 20% la bursă după ce s-a aflat că o parte dintre sediile companiei au fost percheziționate săptămâna trecută, scrie The Telegraph.
Un sindicalist a confirmat că au avut loc percheziții, iar unele surse spun că ar fi vorba de posibile fraude la nivelul emisiilor, ceva în stilul Volkswagen."

http://www.realitatea.net/veste-bomba-r...z3xE0tbKIl

Nasol. Dar... nu neasteptat.  :twisted:

Reguli de aur pentru un bronz sănătos
Chiar dacă unele dintre ele sunt arhicunoscute, aceste aşa-zise reguli de expunere la soare sunt extrem de importante.
Citeşte-le cu atenţie (sau reciteşte-le) şi încearcă să le respecţi.
Este esenţial să ştii să te protejezi, acum, mai mult decât oricând, la început de sezon estival.
1-14-2016 5-29-34 PM.png (306.56 KB; downloaded 3313 times)

Prietenii stiu de ce !

• 133 313
  • Posted:
  •  

Stii... azinoapte chiar am dormit execrabil. L-am visat chiar si pe tataie, chestie care nu s-a mai intamplat de multa vreme si in general nici nu este de bun augur. Hai sa ramanem la cele lumesti curente ca sunt si asa destul de cumplite.
P.S. Fiat a luat-o dupa Renault dar l-au oprit de la tranzactionare. De parca asta ar ajuta la ceva.

N-au nici o legatura poza & textul cu visele. Nici nu stiu ce marca este autobuzul respectiv.  ;)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Are legatura cu... trecutul.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" subway guru

E unicul si inegalabilul...Chausson!!!...ala caruia Bula i-a infipt surubelnita in cauciucuri iar atunci cand Securitatea l-a saltat si l-a luat de guler ca sa-l intrebe 'de ce' a raspuns cu inocenta...ca sa pot sa respir o gura de aer de libertate de la Paris!!!
Nici nu stiti voi cate ore si zile la rand am asteptat si eu copil fiind in statie, in vant, in ploaie si in zapada doar ca sa pot si eu doar sa 'amusinez' acel minunat aer de libertate...si a meritat din plin...nici nu se compara cu 'ismele' de pe capotele de Tatra...acum e randul vostru sa le dati copiilor vostri o sansa similara, ca poate, poate se va si implini... :ugeek:

Go to page:  1  ... 123 124 125 126 127 128 129  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”