Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 521211 views
📖 Pagination options
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Puss in Boots
Pai teoretic nici acum proiectul nu e gata, rondul de tramvai trebuia sa fie unul normal cu P+R. Si fara P+R capatul de tramvai de acum este o incropeala eu nu-l consider final asa ca, dupa mine, numaratoarea continua (parca era un slogan pe undeva nu mai stiu..).
Si sper sa fie doar o naveta pana la Iancului ceea ce se pregateste. Altfel nu avem vagoane cat sa asiguram intervale decente pe 5 si 55 si sa mai avem si o rezerva in caz de probleme. Va fi un parc de tramvaie (13) utilizat la maximum.
PS. M-am uitat pe ratb.ro in cautarea vreunei scapari/greseli tradusa in indiciu cu privire la vreo linie. Momentan nimic.
Pai teoretic nici acum proiectul nu e gata, rondul de tramvai trebuia sa fie unul normal cu P+R. Si fara P+R capatul de tramvai de acum este o incropeala eu nu-l consider final asa ca, dupa mine, numaratoarea continua (parca era un slogan pe undeva nu mai stiu..).
Si sper sa fie doar o naveta pana la Iancului ceea ce se pregateste. Altfel nu avem vagoane cat sa asiguram intervale decente pe 5 si 55 si sa mai avem si o rezerva in caz de probleme. Va fi un parc de tramvaie (13) utilizat la maximum.
PS. M-am uitat pe ratb.ro in cautarea vreunei scapari/greseli tradusa in indiciu cu privire la vreo linie. Momentan nimic.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Nu ai stiut unde sa cauti. Scaparea o vei gasi pe placuta din statie de la Iancului, unde acum apare 55, fara 6 in fata
Nu ai stiut unde sa cauti. Scaparea o vei gasi pe placuta din statie de la Iancului, unde acum apare 55, fara 6 in fata
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Despre 55 / 655 discutați aici. Mulțumesc.
Despre 55 / 655 discutați aici. Mulțumesc.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Si uite asa s-a "rezolvat" problema cu lipsa bidirectionalelor. Tipic!
Pe de altă parte, RATB anunță suspendarea liniei 5 de tramvai și înființarea uneilinii navetă de autobuz, cu indicativul 605, care va funcționa între terminalele „Complex Comercial Băneasa” și „Piața Sf. Vineri”, pe traseul: Şos. Bucureşti-Ploieşti, Bd. Aerogării, Str. Aviator Şerbănescu, Str. Barbu Văcărescu, Str. Tunari, Str. Alecu Russo, Bd. Dacia, Str. Vasile Lascăr, Str. Armand Călinescu, Str. Paleologu, Calea Moșilor, Str. Sf. Vineri.
Si uite asa s-a "rezolvat" problema cu lipsa bidirectionalelor. Tipic!
- survola
-
Posted:
-
survola
Eu apreciez pozitiv
Linia de pe Barbu Văcărescu era un dezastru, era un chin pentru pasageri si pentru tramvaie!
Eu apreciez pozitiv
Linia de pe Barbu Văcărescu era un dezastru, era un chin pentru pasageri si pentru tramvaie!
- dimitryyyy
-
Posted:
-
dimitryyyy
Astazi dupa ora 16, 028 a facut cateva ture pana la terminalul provizoriu afisand PROBE
Astazi dupa ora 16, 028 a facut cateva ture pana la terminalul provizoriu afisand PROBE
- essco
-
Posted:
-
essco
Comunicat oficial al primariei: de maine circula 55 !
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si???
Se muta ‘dezastrul’???...pe Pantelimon???
survola wrote:
Eu apreciez pozitiv
Si???
Se muta ‘dezastrul’???...pe Pantelimon???
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
@essco,
inainte sa scrii verifica si tu ce s-a postat pe subiect in topicele dedicate.
Chiar nu este nevoie sa repeti acelasi lucru in cateva topice, mai ales ca informatia este de mult pe forum..
Mai cerceteaza forumul si ai sa intelegi ce iti spun...
essco wrote:
@essco,
inainte sa scrii verifica si tu ce s-a postat pe subiect in topicele dedicate.
Chiar nu este nevoie sa repeti acelasi lucru in cateva topice, mai ales ca informatia este de mult pe forum..
Mai cerceteaza forumul si ai sa intelegi ce iti spun...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Macar nu ma mai trezeste tramvaiul de dimineata
subway guru wrote:
Se muta ‘dezastrul’ ???...pe Pantelimon ???
Macar nu ma mai trezeste tramvaiul de dimineata
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ca intotdeauna, proiectele de infrastructura sunt victima intereselor personale !...
Ca intotdeauna, proiectele de infrastructura sunt victima intereselor personale !...
- survola
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Deci la Granitul sunt doua peroane: coborare si urcare. Corect? Sa inteleg ca tramvaiul care trebuie sa intre in terminal asteapta cu calatori in el pana ce tramvaiul din fata binevoieste sa plece? Vad in fotografii ca vatmanii se ridica in picioare inainte de a ajunge la peron la Granitul. Posibil pentru a-i informa pe calatori ca va dura?
Deci la Granitul sunt doua peroane: coborare si urcare. Corect? Sa inteleg ca tramvaiul care trebuie sa intre in terminal asteapta cu calatori in el pana ce tramvaiul din fata binevoieste sa plece? Vad in fotografii ca vatmanii se ridica in picioare inainte de a ajunge la peron la Granitul. Posibil pentru a-i informa pe calatori ca va dura?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ai vrut să spui că e un singur peron, nu două...
Ai vrut să spui că e un singur peron, nu două...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination