Topic: Accidente / incidente
2630 posts, 791770 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
Utilizator anonim
Metroul din Bucuresti este cu totul o bomba cu ceas unde pot sa moara mii de calatori oricând, nu ma mira, din cauza asta am si renuntat la acest mijloc de transport si sper cumva sa il vedem privatizat sau ajuns administrat de o companie care stie ce e ala metrou, gen Alstom, Bombardier, RATP Group etc.
Metroul din Bucuresti este cu totul o bomba cu ceas unde pot sa moara mii de calatori oricând, nu ma mira, din cauza asta am si renuntat la acest mijloc de transport si sper cumva sa il vedem privatizat sau ajuns administrat de o companie care stie ce e ala metrou, gen Alstom, Bombardier, RATP Group etc.
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Distrugerea prin jurul lui pare destul de mare și habar nu am cum s-a întâmplat.. Dar măcar a fost în afara zonei cu călători, se observă că este în zona tehnologică adiacentă stației Berceni.
* edit: poză ștearsă, am văzut ulterior că a apărut mai sus, unde nu era inițial.
Distrugerea prin jurul lui pare destul de mare și habar nu am cum s-a întâmplat.. Dar măcar a fost în afara zonei cu călători, se observă că este în zona tehnologică adiacentă stației Berceni.
* edit: poză ștearsă, am văzut ulterior că a apărut mai sus, unde nu era inițial.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Ce CAF e ala? Daca e din lotul 2 (UT17-UT24) am avea noroc ca ele sunt inca in garantie, fata de seria UT01-UT16 care au iesit de ceva vreme din garantie.
Ce CAF e ala? Daca e din lotul 2 (UT17-UT24) am avea noroc ca ele sunt inca in garantie, fata de seria UT01-UT16 care au iesit de ceva vreme din garantie.
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Acum nu stiu daca nu era tractat de Ldh. Ziceau ca au rupt un parapet. "Mecanicul locomotivei are rani usoare."
Nu știu cat de corect e "locomotiva". Ieri pe Digi am luat la cunostinta de existenta "Depoului Ghencea".
Garantia nu se aplica in cazul de fata.
Doar daca are asigurare se poate face ceva, altfel Metrorex e bun de plata.
Oricum in conditii normale se lasa cu puscarie.
Cred ca s-a terminat cu garantia cand a trecut Pui de Morosan pe alt proiect.
Acum nu stiu daca nu era tractat de Ldh. Ziceau ca au rupt un parapet. "Mecanicul locomotivei are rani usoare."
Nu știu cat de corect e "locomotiva". Ieri pe Digi am luat la cunostinta de existenta "Depoului Ghencea".
Garantia nu se aplica in cazul de fata.
Doar daca are asigurare se poate face ceva, altfel Metrorex e bun de plata.
Oricum in conditii normale se lasa cu puscarie.
Cred ca s-a terminat cu garantia cand a trecut Pui de Morosan pe alt proiect.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Minunat, deci vor trebui sa imprumute un BM21 de la Pantelimon atunci
Minunat, deci vor trebui sa imprumute un BM21 de la Pantelimon atunci
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Iar de pe Mediafax aflăm că persoana rănită ar fi vatmanul. Titlul se vede deja din link.
https://www.mediafax.ro/social/incident ... o-17852534
alexxd_31 wrote:
Nu atiu cat de corect e "locomotiva". Ieri pe Digi am luat la cunostinta de existenta "Depoului Ghencea".
Iar de pe Mediafax aflăm că persoana rănită ar fi vatmanul. Titlul se vede deja din link.
Un incident grav a avut loc sâmbătă dimineaţă la depoul de metrou Berceni, o garnitură care gara la capăt de linie a rupt parapetul de protecţie, iar două vagoane au sărit de pe şine şi sunt supendate la aproximativ doi metri înălţime faţă de nivelul terasamentului, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că o garnitură care gara la capăt de linie la depoul Berceni a rupt parapetul de protecţie, iar două vagoane au sărit de pe şine şi sunt supendate la aproximativ doi metri înălţime faţă de nivelul terasamentului.
Vatmanul este, la ora transmiterii ştirii, în ambulanţa SMURD, prezentând o contuzie.
La faţa locului acţionează Detaşamentul Special de Salvatori şi Detaşamentul Apărătorii Patriei.
https://www.mediafax.ro/social/incident ... o-17852534
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
In depou se utilizeaza pantograful, max 5 km/h parca. La viteza asta nu a putut sa il opreasca?
In depou se utilizeaza pantograful, max 5 km/h parca. La viteza asta nu a putut sa il opreasca?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Vad si ceva betoane distruse, sigur nu facea asta la 5 km/h.
Vad si ceva betoane distruse, sigur nu facea asta la 5 km/h.
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Ca si la incidentul din Gara de Nord se vede ca sistemele de securitate sunt mult depasite. Degeaba respecti un regulament care este de acum 100 de ani si nu mai are treaba cu realitatile actuale.
Ca si la incidentul din Gara de Nord se vede ca sistemele de securitate sunt mult depasite. Degeaba respecti un regulament care este de acum 100 de ani si nu mai are treaba cu realitatile actuale.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Incidentul CFR de la Gara de Nord...
Cât privește regulamentele ele sunt bune, chit că au 100 de ani. Treaba e să fie respectate !
Regulamentele sunt făcute oricum cu cap, trebuie prevăzute situații complexe, de exemplu îți cade rețeaua de telecomunicații sau GPS - ul sau mai știu eu ce.
Aici ori a fost o defecțiune la locomotiva LDH ori ăla era cu ochii în telefon la un film sau fesbuceală.
Incidentul CFR de la Gara de Nord...
Cât privește regulamentele ele sunt bune, chit că au 100 de ani. Treaba e să fie respectate !
Regulamentele sunt făcute oricum cu cap, trebuie prevăzute situații complexe, de exemplu îți cade rețeaua de telecomunicații sau GPS - ul sau mai știu eu ce.
Aici ori a fost o defecțiune la locomotiva LDH ori ăla era cu ochii în telefon la un film sau fesbuceală.
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Acum stau si ma gandesc ca depoul tine de Alstom. Deci e posibil ca ei sa suporte consecintele si reparatiile.
"Trenul a intrat in tractiune si a tras LDH-ul dupa el!" Asa a zis Dl Director Metrorex.
Acum stau si ma gandesc ca depoul tine de Alstom. Deci e posibil ca ei sa suporte consecintele si reparatiile.
"Trenul a intrat in tractiune si a tras LDH-ul dupa el!" Asa a zis Dl Director Metrorex.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Cel subteran tine de Alstom, cel de la suprafata (hala de parcare) tine de Metrorex.
Cel subteran tine de Alstom, cel de la suprafata (hala de parcare) tine de Metrorex.
📖 Pagination options