Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 521411 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 119 120 121 122 123 124 125  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Aici s-a discutat offtopic despre Tarom si avioane, am mutat discutia la locul ei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Ieri ( sâmbătă  29 Iulie 2017) in Piata Iancului o treaba interesanta...Se repara acest macaz :
1.jpg (43.53 KB; downloaded 5140 times)
2.jpg (295.8 KB; downloaded 5140 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Retragerea lui 46 de la Republica catre Titan...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Ar fi fost buna o gura de metrou in parculetul ala verde din mijlocul buclei de intoarcere, cu capatul de tramvai exact acolo, tramvaiul sa astepte calatorii care ies din metrou si sa plece imediat cu ei spre Pantelimon.
Daca e bidirectional ar putea chiar sa aiba usile deschise pe ambele parti ca sa nu mai ocoleasca oamenii tramvaiul.

Nu incape acolo un tramvai. Ar bloca tot traficul...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului WT_fan06

Cat despre gura de metrou din "insula", aia ar fi o catastrofa atat pentru oamenii care ar trebui sa traverseze pe la trecerea aia de pietoni deja supra-aglomerata cat si pentru masini. O gura ar trebui sa rasara pe partea cealalta a drumului (vizavi de cea existenta), sa faca o mutare ceva sa lege statia de tramvai cu un eventual pasaj subteran intre cele 2 iesiri de la metrou si trecerea de pietoni desfiintata. (vise umede, stiu, dar daca tot fac off-topic cat casa macar sa le zic pana la capat  :mrgreen: )

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

E mult de sapat, cred ca peste 100 de metri, daca era linia de metrou pe mijloc era o treaba dar e mult spre actualele guri de iesire.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Si trece timpul si nicio decizie luata pentru linia asta...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Căldură mare, monser!

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului lucica

Se aude că de săptămâna viitoare il vor duce pe 5  în  Pantelimon, deci cel mai probabil că weekendul viitor vom avea tramvaie in zona ;)

A  inceput lucicazvonistica. Sa ne traiesti.
Se aude că de săptămâna viitoare il vor duce pe 5 pe Pantelimon,deci cel mai probabil că weekendul viitor vom avea tramvaie in zona ;)

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului lucica

Nu,"zvonistică",se cheamă "surse".Doar o să ne auzim săptămâna viitoare dacă a fost așa sau nu ;) Și mersi pentru corectura Andrei,am scris pe repede înainte și într-adevăr am greșit.

Stii care e problema << surselor >> ? Ai dat de-a lungul timpului foarte multe date false, in consecinta nu mai sunt credibile informatiile tale. Evident ca la un moment dat se va inaugura linia, dar stii cum e ? E cum in fiecare zi tu anunti ca mâine se inaugureaza linia, evident ca intr-o zi o sa nimeresti. Asta nu mai e o stire venită << pe surse >>  ;)

Lucica, fii atent!
Daca "sursele" tale de tip "autobaza" se vor adeveri ca fiind false, si mai mult ca sigur asa vor fi, vei lua fix din weekend-ul urmator o noua vacanta. Nu asa scurta ca cea care tocmai s-a incheiat, ci una de vreo 2 ani!
Poate in acest timp vei intelege "de ce"!
O seara absolut minunata!

Go to page:  1  ... 119 120 121 122 123 124 125  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2425 forum members have written 433800 posts in 5400 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”