Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: V3A-93

2015 posts, 693938 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 118 119 120 121 122 123 124  ... 144

📖 Pagination options
Re: V3A-93 Cezar210

Păi, poate că acele vagoane au fost tamponate sau au avut un incident în partea frontala/in spate, au fost reparate și nu au mai fost recolantate. Altă explicație nu văd.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: V3A-93 GPS

Aceasta este explicația.

• AlexTB
  • Posted:
  •  

Re: V3A-93 AlexTB

De 091 al Depoului  Colentina ce se mai aude?
A terminat RK-ul? :lol:

Reparația capitală a vagonului 091 nu a fost finalizată înca, probabil.

Re: V3A-93 Mariusv

Da, nu a fost finalizata inca, nu mai este mult de lucru si va ajunge la Depoul Militari.

• AlexTB
  • Posted:
  •  

Eu sunt de parere că:
Eu cred ca va ajunge la Colentina.
De ce?
Si celelate vagoane au ajuns la depoul de proveniență.
De exemplu: 302 si 257 au rămas la Titan,iar 317 si 181 au rămas la Giurgiu
Mari "destepti" sunt cei de la STB :headbash: :popa:

Re: V3A-93 punmeister

Si unde e problema?

Re: V3A-93 FabiM

In general cele de la Colentina sunt trimise la Militari pentru a inlocui usor usor Tatrele si pentru ca daca ar reveni inapoi la Colentina ar ajunge exact in aceeasi situatie ca cele trimise inapoi pana acum: neingrijite sau lasate defecte cu lunile.

• AlexTB
  • Posted:
  •  

Inteleg situatia celor de la Colentina.
Dar se vede de la o poștă ca nu a mai fost tramvaie reparate capital din 2018.
Adica 104.
Tot se cere ca tot ce iese de la RK (V3A-93) sa se duca la Militari,dar tot cu tatrele rămân,abandonate,dupa ce vin noile imperio.
Dar 302,257,317 si 181 de ce au ramas la depourile de proveniență?

Așa cum a spus colegul PaulM, la Colentina ar ajunge neîngrijite și defecte.
Care este problema daca depoul Colentina nu a mai primit vagoane cu RK din 2018? Vagoanele de la Giurgiului sunt foarte îngrijite, iar cele de la Titan sunt îngrijite și ele.

• AlexTB
  • Posted:
  •  

Nici Titan nu e cine stie ce depou modernizat.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: V3A-93 ADK

Titan nu-i depou modernizat și nici nu știu când va fi vreodată, depouri modernizate sunt Alexandria, Militari, Dudești și Giurgiu (nu cred că am omis ceva). Înțeleg că în actualele vremuri nu mai trebuie discriminat nimic, dar un vagon nou merită să stea la un depou unde infrastructura e vai și amar...? înțeleg că e normal ca peste tot să circule vehicule moderne, suntem totuși în anul 2022, e București, oraș ce trebuie să evolueze mai rapid și să fie un exemplu pentru oricare alt oraș din țară, dar nu-i e nimănui milă când vede vagon nou-nouț trecând peste toate sudurile și rupturile de șine din depouri, chiar și cu 5km/h...?

• AlexTB
  • Posted:
  •  

Daca tot se vorbeste de transferarea lui 091 la Militari,atunci sa transferam si 302,257,317 si 181 la Militari de exemplu.

Colentina oricum va avea surplus de parc după ce vin Imperio, deoarece Dudești va prelua din linia 21, deservind cu vagoane Imperio.
Plus că, in depoul Colentina, o mare parte din liniile tip CF sunt ocupate cu vagoane...moarte, pline de graffiti, care nu se știe când vor mai circula sau daca vor mai circula. Vagoanele de traseu sunt ținute pe sinele rupte, scufundate in noroaie.

Go to page:  1  ... 118 119 120 121 122 123 124  ... 144

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435270 posts in 5427 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”