Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2042 posts, 529633 views

Go to page:  1  ... 118 119 120 121 122 123 124  ... 146

📖 Pagination options
  • MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Nu ar fi fost mai bine sa se faca peste tot dreapta cu verde intermitent si, mai ales pe sensul dinspre centru spre Big?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

MNP wrote:
Nu ar fi fost mai bine sa se faca peste tot dreapta cu verde intermitent si, mai ales pe sensul dinspre centru spre Big?

Acolo mergea banda dedicata...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

RATB lucreaza la linia troleului in zona in care fusese dezafectata temporar.
De asemenea, si-au mai adus aminte sa mai monteze cate o pereche (stanga-dreapta) de stalpi de iluminat, pe trotuare, la iesirea pasajelor pe Vacaresti.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Nightwolf wrote:
Am anuntat gresala de sistematizare. Sa vedem in cat timp se ocupa si cineva de ea!

Azi dimineaţă am văzut că s-a clarificat situaţia: prioritate pentru cei care vin de pe Splai.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Este bine ca s-a clarificat pentru ca tot de dimineata semafoarele la splai erau cu galben intermitent.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Azi am trecut din nou pe acest pasaj, sensul spre Dristor. Mult, mult mai prost lucrat decât Basarab-ul. Rampele sunt vălurite, rosturile de dilataţie se simt ca la un pasaj vechi, perspectiva e înghesuită. Aaaa... şi e aproape inutil, desigur.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^
Colegu`, de cate ori treci pe pasaj pe saptamana? Sau, ma rog, prin zona...
Daca zici ca treci zilnic si zici ca e ... "aproape inutil" cred ca ai o problema...
Altfel, te inteleg sa zici asta.

Nu stiu pe ce pasaj ai trecut, Becky, dar la MB rampele nu au nici o problema, la fel si rosturile.
Apropo, s-a clarificat si care e treaba cu "pasajul stramb". Am studiat cu atentie parapetii care sunt perfect aliniati la cota. Am constat ca problema vizuala si anume, efectul de "stramb" este dat de balustrada care nu este deloc dreapta.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Trecand peste nemultumiri (care de-acum raman asa, ca podurile sunt pe pozitie), lucrarea merge spre finalizare, azi dimineata se intindeau sarmele troleibuzului pe breteaua spre Sudului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

:?:  :?:
Unde se duc si de unde vin troleibuzele astea ? Ceva imi scapa...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Asta-i troleibuzul minune instalat cu un an inainte sa inceapa lucrarile la pasaj(e). Care circula intre Berceni si Unirii, unde intoarce la Hotel Horoscop, inainte de piata. Daca il duceau putin mai sus, la Universitate avea si Berceniul legatura cu restul retelei, cu intoarcere eventual la Rosetti.
Eu miros ca s-a vrut eliminarea lui 381 la data respectiva si inlocuirea lui cu troleu + un 300 prelungit la Unirii sau ceva in genul. 381 probabil le pute unora prin ratb pentru ca pe vremuri era 781.

Corect. La miezul noptii am trecut eu prin zona si i-am surprins la montaj. Am vorbit cu un domn de la RATB si mi-a spus ca se readuce starea initiala a zonei, atata tot, ca sa poata fi facuta predarea lucrarii (Pasajele). Troleele, bineinteles, cu noroc, din ianuarie 2016

Da, acelasi lucru - redarea initiala a zonei - ce Stalinist suna ! S-a intamplat si pe Calea Grivitei, si acolo au "intins" firele. Treaba pur capitalista, sa-i raspund lui #tedexy.

133 313 wrote:
Va fi statie de tramvai la Proges.

Adica in dreptul cărei rampe ?

Go to page:  1  ... 118 119 120 121 122 123 124  ... 146

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433534 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”