Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2042 posts, 529648 views

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123  ... 146

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Mai pune si podul Grozavesti ala existent mai demult, si podul Herastrau si mai demult.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Cred ca putem trece lucrarea la categoria "finalizate"
Inafara de lucrari la linia de tramvai (care nu au inceput) si posibil acea iluminare arhitecturala, altele numai sunt.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Eu personal nu stiu ce sa zic. Consolidarea podului peste Dambovita e parte din aceasta lucrare, dar am impresia ca nu e licitata (deci oricum mai dureaza pana se face).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

"Pasaj suprateran" e finalizat. Nu e gata podul vechi, asta da, insa daca sunt gata toate bretelele, eu cred ca putem spune ca e "GATA".

Ma repet, la sol se circula normal de cca 2 saptamani

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Budy187 wrote:
Ma repet, la sol se circula normal de cca 2 saptamani

Confirm si eu, insa cu mentiunea ca este mai dificil cand faci stanga din Splai spre Dristor pe la orele 13-14.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Sa-mi lase cineva care trece maine prin zona mesaj daca s-a remediat sau nu problema de sistematizare ca sa pot s-o dau mai departe va rog!!

Nu s-a remediat. Am postat poze de ieri, 8 decembrie. Semnele sunt la locul lor

De cateva zile vad masini de interventie ale RATB in zona pasajului. Se pregateste ceva ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Probabil "aducerea zonei la starea dinaintea lucrarilor", referitor la infrastructura de tramvai si de troleibuz. Dar de circulat... nu o sa vedem nimic pana la finalizarea pasajului de la Sudului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Pana la urma a fost refacuta pastila de la Gladitei? Din pozele de ieri pare ca nu.

Ba da, a fost refacuta. De asemenea, in giratoriu, unde are capat 133 s-a facut scuar pentru autobuze.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Am anuntat gresala de sistematizare. Sa vedem in cat timp se ocupa si cineva de ea!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 2fst4u

Cedeaza este pentru cei care fac dreapta, lipseste sageata.

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123  ... 146

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433537 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”