Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Pasajul Grant

319 posts, 146663 views

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 23

📖 Pagination options
Re: Pod Grant Dandy

Nu numai acum doi ani, din cate stiu eu in fiecare an de 1 decembrie trec utilaje ale armatei care au participat la parada

Re: Pod Grant Aron

Sau in cel mai rau caz....o sa faca cum au facut acum ceva ani, cand au inchis un sens, iar masinile traversau linia de tramvai si mergeau pe contra sens....adica era o banda pe fiecare sens..iar cand terminau lucrarea la un sens, il inchideau pe celalalt si tot asa....

Re: Pod Grant shoppy

Sau o sa inchida pe tot si o o zica sa se duca lumea pe Basarab, ca doar acuma e si ala.

Re: Pod Grant Dominatrix

A murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp pe Podul Grant

Şoferul care circula cu 120 de kilometri pe oră a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în plin de stâlp.
Un bărbat a murit, vineri, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, la coborârea de pe Podul Grant, accidentul având loc după ce şoferul, care conducea cu 120 de kilometri la oră, a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 8.00, după ce şoferul maşinii a piedut controlul volanului, la coborârea de pe Podul Grant, şi a intrat cu viteză într-un stâlp aflat pe trotuar, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

Şoferul a fost rănit grav, fiind dus de urgenţă la spital, unde, din cauza rănilor suferite, a decedat, a mai spus Ioana Stancu.

Din primele investigaţii rezultă că şoferul conducea cu viteză, în urma accidentului acul kilometrajului oprindu-se la 120 de kilometri la oră, a precizat Ioana Stancu.

În urma impactului, motorul autoturismului a fost aruncat pe trotuar, unde a avariat două maşini parcate.

http://www.realitatea.net/a-murit-dupa- ... 99722.html

Re: Pod Grant bekxy

Off: Foarte mişteaux să redai o ştire despre un mort la un loc cu mesaje sado-maso...

Re: Pod Grant Dominatrix

Tot off: Foarte mişteaux sa scriem mesaje care nu spun nimic, doar de dragul de a scrie ceva. Cateodata este un adevarat BDSM pentru cei care cauta informatii pe acest forum sa separe "graul" de "neghina"...

Re: Pod Grant andrei11

Off topic, dar nu mai suport tembelismul :
Doua comentarii am si eu :
1) E cea mai mare prostie "stirea" cu acul vitezometrului, nu stiu de unde ziaristii astia de 2 bani o scot.
2) Legat de aceiasi ziaristi : "Lipsa urmelor de franare'' nu ne indica noua ca autovehiculul nu a franat, precum se cunoaste la majoritatea autovehiculelor la franare violenta nu se mai blocheaza rotile...

Exemplu de cretinism ziaristic:
Din primele investigaţii rezultă că şoferul conducea cu viteză, în urma accidentului acul kilometrajului oprindu-se la 120 de kilometri la oră, a precizat Ioana Stancu.

Kilometrajul  nu are ac, eventual vitezometrul. Ca ziaristele le incurca, asta este.

Re: Pod Grant Nightwolf

Dominatrix wrote:
A murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp pe Podul Grant

Şoferul care circula cu 120 de kilometri pe oră a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în plin de stâlp.
Un bărbat a murit, vineri, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, la coborârea de pe Podul Grant, accidentul având loc după ce şoferul, care conducea cu 120 de kilometri la oră, a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 8.00, după ce şoferul maşinii a piedut controlul volanului, la coborârea de pe Podul Grant, şi a intrat cu viteză într-un stâlp aflat pe trotuar, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

Şoferul a fost rănit grav, fiind dus de urgenţă la spital, unde, din cauza rănilor suferite, a decedat, a mai spus Ioana Stancu.

În urma impactului, motorul autoturismului a fost aruncat pe trotuar, unde a avariat două maşini parcate.

http://www.realitatea.net/a-murit-dupa- ... 99722.html

Been there, did that, packed it, moved on! N-are nicio legatura cu podul Grant DECAT ca berbecul a venit ghiulea de pe el ... accidentul s-a petrecut in fata nr. 98, agentia CFR Marfa, la vreo 150m dupa rampa de coborare a pasajului...

Pagube: un stalp de beton aparatinand vechii retele de sustinere a catenarei 41frant de la baza si mutat vreo 2m (l-a facut S comprimat ca sa intelegeti) .. daca nu erau fibrele probabil s-ar fi rupt. Ieri seara stalpul era tot acolo, in aceeasi pozitie, e un veritabil pericol poate azi il taie astia desi...
- un peugeot 207 dauna totala prin prisma faptului ca motorul l-am gasit la vreo 7-8 metri de masina, electromotorul la vreo 15 iar bateria a lovit asfaltul la vreo 50m si s-a oprit la vreo 80m ...
- doua masini parcate aflate in calea taifun-ului :)

Imi pare rau ca n-a cazut stalpul peste grupul de cetateni curiosi idioti care nu inteleg ca tre sa stea DEPARTE si DEOPARTE si peste jurnalistii cretini care fac parte din prima categorie.
Viteza a fost mai mare de 100km/h cf. deformarilor si avariilor ... cat priveste acul indicator... eee acolo e o intreaga istorie ...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Pod Grant Utilizator anonim

Azi am vazut si eu stalpul, e tunat bine de tot cu reteaua de pe el cu tot :shock:

Re: Pod Grant Nightwolf

Utilizator anonim wrote:
Azi am vazut si eu stalpul, e tunat bine de tot cu reteaua de pe el cu tot :shock:

Deci tot nu l-au dat jos ...e bine ... mama ei de tara ..

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Azi o impresionanta colaborare de echipe de la RATB (o macara + vreo 3 masini de interventie si vreo 20 oameni) lucrau la stalpul cu pricina in jurul orei 15, traficul era ingreunat.  :roll:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Utilizator anonim wrote:
Azi o impresionanta colaborare de echipe de la RATB (o macara + vreo 3 masini de interventie si vreo 20 oameni) lucrau la stalpul cu pricina in jurul orei 15, traficul era ingreunat.  :roll:

Azi inca lucrau acolo, probabil vor pune alt stalp in loc ca mai tine si sistemul de iluminat si o tona de cabluri, deci in scurt timp se reface "pista cu tot cu obstacole"  ;)

Re: Pod Grant aztec

O imagine cu vechiul pod( o bucata) si noul pod..in acerlasi cadru

Re: Pod Grant andrei11

Cand se realizeaza doua "Pasaje Latine" ( si nu latrine ) la Podul Grant ? ( cele care subtraverseaza Grivita si Giulesti ) ? Evident, corelat si cu statia de tramvai de sub pasaj.

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 23

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2416 forum members have written 433086 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”