Zona metropolitană BucureștiUnitățile de întreținere și exploatare ale STB

Topic: Substații electrice STB

173 posts, 52105 views

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13

📖 Pagination options
Re: Substații electrice STB Daddy

Am citit discuțiile cu miscarea de pe Oltenitei si noul termen de noiembrie, sa vedem acum daca se intampla pentru ca reintram in campanie electorala. Si pe Obregia noaptea trecuta era o mașina de intervenție la înălțime iar dimineața am vazut ca sunt zone in care firele au fost schimbate. Rețeaua de atata timp a inceput sa se degradeze, nu arata bine iar firele sunt "lasate". E un sentiment major ca pe partea de transport in comun de suprafață partea asta a Bucureștiului este lasata de izbeliște.

Re: Substații electrice STB Mihai Neagu

Unele fire sunt "lasate" din cauza ca nu este tensiune in retea.

Re: Substații electrice STB shoppy

Nu are legatura tensiunea cu burta firelor, cel mult firele ar putea sa faca burta daca ai un curent prea mare si incep sa se deformeze, cel mai probabil acolo reteaua este tensionata gresit.

Re: Substații electrice STB nathalael

https://b365.ro/video-dimineata-de-luni- ... 8O-ZW-Ng

Nu se specifica daca problemele au fost de la substație, dar anul acesta substația de la Giurgiului a tot dat semne ca finalul e aproape. Sunt curios daca, dupa 3/ 6/12 luni in care nu a fost reparata cea de la Niţu Vasile, s-a gândit cineva sa faca o verificare serioasa a tuturor celorlalte substații și să se intervină din timp unde sunt probleme

Re: Substații electrice STB andreiiul

Recent am trimis petitii la TPBI si PMB referitoare la reluarea circulatiei tramvaielor pe Oltenitei.
Azi am primit raspunsul anexat de la TPBI. Ma abtin de la comentarii (mi-ar fi greu sa ma cenzurez)
Raspuns TPBI.png (63.98 KB; downloaded 2286 times)

Re: Substații electrice STB DarthMan

Deci sa inteleg ca nici acum TPBI nu vrea sa ofere detalii, daca au fost efectuate lucrari, ce fel de lucrari, daca substatia este sau nu functionala, iar daca da, la ce capacitate si, deasemenea, daca exista suficient curent pentru reluarea circulatiei tramvaielor pe segmentul Sudului - Romprim. Poate nu vor sa ofere informatii clare, ca daca lucrarea sa spunem ca este gata de mai mult timp dar nu s-a obtinut inca nu stiu ce aviz sau mai stiu eu ce, ar incepe lumea sa faca urat ca nu se da drumu la circulatie. Asa ca probabil prefera sa ofere mereu acelasi raspuns. Este imposibil sa nu fi fost efectuate niciun fel de lucrari la retea, mai ales ca i-am vazut in octombrie lucrand la Sudului, in  week-end asfaltand sina la statia Stadion si, din ce am inteles, ar fi fost si curatata pe toata portiunea. Sper ca pana la urma se vom afla ceva. Macar sa spuna ca inca nu au fost efectuate niciun fel de lucrari pentru punerea in functiune a substatiei daca nu au fost efectuate, sau daca intr-un final s-a decis sa fie repusa in functiune vechea substatie si nu se gasesc anumite piese et cetera. Oricum, planul initial a fost sa fie pusa in functiune o substatie tip container, iar ulterior sa fie reparata si cea veche (termen de minim 2 ani de la data inceperii lucrarilor la vechea substatia pentru repunera sa in functie).

Re: Substații electrice STB Serban Robert

Zilele trecute au fost reconectate cablurile de injecție în rețea situate la capătul Bd. Alexandru Obregia, sens spre centru, după ce au fost deconectate în urmă cu o lună când și-au dat seama de cablurile de branșament despre care s-a discutat și aici anterior. La substație au tot spart trotuarul din dreptul pasajului pietonal pentru a trage alte cabluri către container, dar de câteva săptămâni este o groapă la intrare unde nu am văzut să se mai lucreze. Însă au fost adăugate, tot pe Obregia, din loc în loc, cabluri suplimentare pentru susținerea rețelei de-a latul bulevardului, unde rețeaua era lăsată, au înlocuit o bucată de fir între Turnu Măgurele și Aliorului și azi au pus pâlniile după stația Turnu Măgurele, pentru 73. La tramvaie nu am observat nimic în afară de ce s-a scris mai sus.

Re: Substații electrice STB Andrei98

La tramvaie cel puțin în stația Șoseaua Vitan Bârzești linia este acoperită cu asfaltul vălurit de la autobuze.

Serban Robert wrote here:
Zilele trecute au fost reconectate cablurile de injecție în rețea situate la capătul Bd. Alexandru Obregia, sens spre centru, după ce au fost deconectate în urmă cu o lună când și-au dat seama de cablurile de branșament despre care s-a discutat și aici anterior. La substație au tot spart trotuarul din dreptul pasajului pietonal pentru a trage alte cabluri către container, dar de câteva săptămâni este o groapă la intrare unde nu am văzut să se mai lucreze. Însă au fost adăugate, tot pe Obregia, din loc în loc, cabluri suplimentare pentru susținerea rețelei de-a latul bulevardului, unde rețeaua era lăsată, au înlocuit o bucată de fir între Turnu Măgurele și Aliorului și azi au pus pâlniile după stația Turnu Măgurele, pentru 73. La tramvaie nu am observat nimic în afară de ce s-a scris mai sus.

Deci pana la urma sa inteleg ca va mai dura pana ce inelarul va reveni la Romprim si 73 va fi reinfiintat?  Daca ai pomenit de acea groapa si faptul ca de cateva saptamani nu s-a mai licrat.

Re: Substații electrice STB Serban Robert

Tot ce este posibil... Eu trec în fiecare zi pe acolo, așa că vă țin la curent dacă se mai mișcă ceva.

Sounds good to me.

Si iata ca acum putem confirma ca substatia este intr-adevar functionala, avand in vedere ca deja au inceput probele cu tramvaie la Romprim. De altfel, eu am primit informatii din surse de incredere ca aceasta a fost receptionata inca din luna august. Cat despre probe, acestea ar fi trebuit facute in noiembrie, insa s-a asteptat mult dupa un aviz de la PPC. Cauza este necunoscuta si probabil nu va fi aflata niciodata.

Re: Substații electrice STB ByOnu

Stiu ca asa lucreaza Enel/Ppc de fel. Intr-un bloc, punerea in functiune a unui lift asteapta de peste 1 an dupa ei.

Ma gandeam ca fiind vorba de un obiectiv de interes public si de un client mare (PMB/STB), s-ar deranja si ei.

Re: Substații electrice STB shoppy

Astea sunt zvonuri menite sa castige simpatia nestiutorilor, daca STB ar da un comunicat ca ei au depus toate hartiile si asteapta dupa Enel s-ar putea discuta pertinent, dar ei nu dau.

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Unitățile de întreținere și exploatare ale STB  • 
Choose destination

Since our 2478 forum members have written 438862 posts in 5508 topics and 526 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”