Topic: Autobuze MAZ 203
162 posts, 71034 views
📖 Pagination options
-
- LucaCDK
-
Posted:
-
Re: Autobuze MAZ 203
LucaCDK
FBZ este ultimul 203 rămas în circulație , cât la cursa de personal pe Năvodari cât și pentru linia 1.
FBZ este ultimul 203 rămas în circulație , cât la cursa de personal pe Năvodari cât și pentru linia 1.
- Alessx
-
Posted:
-
Alessx
FBX a circulat ieri pe cursa de personal, l-am văzut chiar eu personal pe stradă însă nu am apucat să îl fotografiez.
Stefan_79 wrote here:
A crăpat iar FBX, are cel puțin o săptămână de când nu a mai intrat dimineața pe 44. Am trecut alaltăieri pe acolo și era tras în rând cu autobuzele retrase, mă gândesc că i-au pus cruce de tot. Și FBW are 2 sau 3 zile de absență, azi spre exemplu a circulat doar FBZ pe linia 1.
FBX a circulat ieri pe cursa de personal, l-am văzut chiar eu personal pe stradă însă nu am apucat să îl fotografiez.
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
- Jeorje
-
Posted:
-
Jeorje
FBZ inca circula pe cursa de personal la Navodari si in turul de dimineata al liniei 1.
FBW nu mai circula dimineata pe linia 101, insa din cate stiu inca efectueaza cursa de personal noaptea.
FBX este retras.
FBZ inca circula pe cursa de personal la Navodari si in turul de dimineata al liniei 1.
FBW nu mai circula dimineata pe linia 101, insa din cate stiu inca efectueaza cursa de personal noaptea.
FBX este retras.
- Andrew
-
Posted:
-
Andrew
Deci mai circula 2-3 203-uri.
Dar niciunul pe tură normală și să înțeleg că topicul de Maz 103 a fost șters deoarece au fost retrase toate definitiv.
Deci mai circula 2-3 203-uri.
Dar niciunul pe tură normală și să înțeleg că topicul de Maz 103 a fost șters deoarece au fost retrase toate definitiv.
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Mai circulă pe turul scurt al liniei 1 dimineața doar FBZ. FBW are ITP și asigurarea valabile dar la traseu nu l-am mai văzut de mult timp.
Topicul autobuzelor MAZ 103 se află aici.
Mai circulă pe turul scurt al liniei 1 dimineața doar FBZ. FBW are ITP și asigurarea valabile dar la traseu nu l-am mai văzut de mult timp.
Topicul autobuzelor MAZ 103 se află aici.
-
- LucaCDK
-
Posted:
-
LucaCDK
FBZ si FBW fac personalul , iar după cel care termină mai devreme intră in linia 1
FBZ si FBW fac personalul , iar după cel care termină mai devreme intră in linia 1
- Jeorje
-
Posted:
-
Jeorje
FBZ este ultimul mohican, circuland dimineata pe linia 1 in fiecare zi, cat si la cursa de personal spre Navodari pe timp de noapte. FBW si FBX sunt cu siguranta retrase, ambele avand ITP expirata.
FBZ este ultimul mohican, circuland dimineata pe linia 1 in fiecare zi, cat si la cursa de personal spre Navodari pe timp de noapte. FBW si FBX sunt cu siguranta retrase, ambele avand ITP expirata.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Constanța (CT BUS SA)
•
Choose destination