MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1845 posts, 447934 views

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 132

📖 Pagination options
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing cris_m

Confirm si eu ca uneori RATB-ul e mai rapid. La pranz (ora 14) am vazut clar: Iancului-Titan 40 de minute in subteran si cu 311 maxim 25...

Am si exemplul dintr-o seara, tot acelasi traseu. Il ratasem pe 4495 la Iancului, m-am dus la metrou unde am asteptat 5 minute, la Dristor, 2 minute si cand am ajuns la Titan stand la trecere, pe cine l-am vazut plecand din statie? Pe 4495...

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing mcosmin

In virtutea bunelor relatii dintre Metrorex si mass media, referitor la unele afirmatii eronate publicate in presă cu privire la o iminentă scumpire a tarifelor de calatorie cu metroul, Metrorex face precizarea ca nu va modifica tarifele de calatorie cu metroul in acest an.
Informatiile aparute in mass-media nu au o baza reala, rugam pe cei ce le-au difuzat sa publice punctul de vedere al Metrorex pentru informarea corecta a publicului.

http://www.metrorex.ro/_read409-1

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile BM2/BM21 133 313

Pai au reusit in sfarsit sa mareasca perioada de valabilitate la cartelele de la casa la egal cu cea de pe cele de la automat deci probabil acum le considera useless si asa le vor lasa, moarte. In halul asta am ajuns sa consum 10 calatorii... in 6 luni.  :P Nu mai suport sa ma intoxic in masina si sa transpir ingrozitor in trenurile cu cartofi insuficient oxigenate. Bicicleta si peujosul.

Re: Stiri si articole din presa Florinds

La cate minciuni a indrugat Aldea, mai bine s-ar ascunde pana termina M5.

Re: Stiri si articole din presa Celestin Draganescu

Cartele,cartele si iar cartele! Ce ziceti ca odata cu noul sistem de taxare de la metrou, care mananca o gramada de bani, sa faceti o oferta tarifara adaptata nevoilor calatorilor? Si sa treceti naibii pe card unic?

Re: Stiri si articole din presa subway guru

La ce-ti trebuie card 'unic' daca RATB e moka???

Re: Stiri si articole din presa mcosmin

Pai teoretic unic este...

Un abonament anual mi se pare foarte interesant.

Re: Stiri si articole din presa subway guru

Si ar trebui sa fie si 'rentabil' pentru ambele parti, ca nu stiu cine iti da in avans banii pe un an inainte...din ce stiu, e cel mai popular tip de abonament spre exemplu la Viena... :mrgreen:

Re: Stiri si articole din presa Costin

Da, dar la Viena costa 365 euro / an (adica 1 euro / zi) si am impresia ca include si transportul de suprafata. Sa vedem daca Metrorexul nostru vine cu ceva atat de competitiv... (bine, cu transportul la suprafata nu se pune problema sa-l includa, ma refer la pret). Adica acum abonamentul lunar costa in medie 2.33 lei pe zi. Daca cel anual e mai ieftin de atat, OK. Daca e mai scump, fraier sa fii sa-ti iei...

Cred ca orice ar fi mai mult de 600 de lei nu ar fi rentabil pentru nimeni. Nu cred ca se incumeta cineva sa ia un abonament mai scump.

Re: Stiri si articole din presa Florinds

Cred ca nici la 600 nu prea se baga lumea... Poate te muti, poate il pierzi, ti se fura etc. Chiar nu vad de ce sa dai sume din astea. Una e sa pierzi 70 lei si alta 600. :)

Dupa logica asta nici telefon mobil nu ar trebui sa iti iei, sau masina sau orice costa mai mult de 70 de lei si nu e consumabil.

Re: Stiri si articole din presa Celestin Draganescu

subway guru wrote:
La ce-ti trebuie card 'unic' daca RATB e moka???

Corect, visam si eu ca suntem in UE.

Abonamentul anual ar prinde foarte bine in randul multor oamneni destupati la minte. Mai ales sa fie comun. De asemenea, interesant este ca exista orase din tara care au acest abonament in oferta lor tarifara :)

Re: Stiri si articole din presa Robert24

Poti foarte bine sa faci abonament anual / trimestrial / lunar intr-o aplicatie sigura pe care sa o ai pe telefon. Se practica deja in multe parti pe afara. Si functioneaza!

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 132

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433152 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”