Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Discuții diverse

1675 posts, 477900 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 114 115 116 117 118 119 120

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse Mariusv

Acum  2 ore la Doamna Ghica a trecut 2513 (al Dudestiului) care il tracta pe 4047 spre Dep Colentina.

Re: Discuții diverse ByOnu

Pai daca ar fi apt banuiesc ca n-ar fi tractat. Nu?

Re: Discuții diverse vl273

Si tot asta seara in jur de 00-00:30 a fost tractata si o Tatra (nu am apucat sa ii vad numarul) spre Bucurestii Noi de catre V3A 112.. :|

Later edit: era vorba de 3421

Re: Discuții diverse Rathgeber2523

#029 a ajuns la Titan ieri noapte

#184 a ajuns in URAC pentru reparația unei tamponari

Re: Discuții diverse 1689

Ma tem ca toate aceste tramvaie care sint acum transferate in depourile ce vor fi izolate pentru cel putin in an in timpul lucrarilor de reabilitare sint iremediabil sortite casarii…
Ar fi interesanta o statistica a tramvaielor care ramin active in acest timp pentru a intelege, oarecum, pe ca parc activ am putea conta dupa ce se va incheia campania de modernizare (fiind evident, cred, ca nu putem spera ca vor fi achizitionate altele noi in intervalul acesta…).

Re: Discuții diverse shoppy

Pai sunt reostatice, este logic sa se mai si caseze, macar de ar circula toate Ch si CA.

Re: Discuții diverse Luca M.

Are cineva o lista cu toate V3A-urile (93 Faur, 93) retrase din circulatie odata cu introducerea Imperio pe rutele din Bucuresti? Din niste discutii mai vechi pe forum, am inteles ca s-au inlocuit 1 V3A la 1 Imperio, deci ar trebui sa se fi retras 90-100 de V3A-uri?

Re: Discuții diverse Valixcz

S-a renunțat cumva la turele cu Imperio în liniile 47 și 11 din weekend-uri? Văd că nu-s prezente, cel puțin astăzi.

Re: Discuții diverse ANDREI_TB_CFR_413

Singurul lucru care nu-l văd prea bine la un Imperio repartizat pe linia 11 este șansa de fi vandalizată de „faunele” din Ferentari și Giulești.  :think:

Re: Discuții diverse idk_vlad

Au camere video, dacă se întâmplă ceva se uită pe ele...

Re: Discuții diverse ANDREI_TB_CFR_413

Mă tem să nu fie cumva STB-ul nepăsător în privința analizei filmulețelor înregistrate de camerele video de pe tramvai...  :think:

Re: Discuții diverse WT_fan06

Discriminarea călătorilor nu va descuraja actele ilegale. Luatul măsurilor care se cuvin în baza camerelor CCTV plătite din bani publici și recuperarea prejudiciului, împreună cu derularea de campanii de informare asupra consecințelor acelor fapte, da.

Re: Discuții diverse Costin

Aici s-a dezvoltat cam mult offtopic, dar nu-l mai cautati, a disparut.

Re: Discuții diverse Rathgeber2523

#090 și #167 au ajuns în Titan noaptea trecută

Go to page:  1  ... 114 115 116 117 118 119 120

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433148 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”