MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5562 posts, 1205106 views

Go to page:  1  ... 116 117 118 119 120 121 122  ... 398

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF oache81

Diferenta de 3mm vine de la faptul ca are alta inclinare a sinei ceva de genu 1/40 fata de 1/20 la cfr sau invers.
Daca iei o ruleta si masori o sa iti dea cam la fel la ciuperca sinei doar ca am impresia ca se masoara de la jumatea (pe inaltime) a sinei.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

subway guru wrote:
.cati calatori are Antilopa??? conform ultimei statistici 'publice'???

216.328 de calatori in 2014. Adica sub 600 calatori/zi.Sau 33 calatori/h. Cam 8-10 pe tren. Cate unul in fiecare vagon, sa nu se sufoce...:)

Re: Discutii diverse despre Metrorex freyutz

Apropo de Antilopa...stiu ca acum ceva ani, statia se inchidea pana in ora 21 din cauza retragerilor masive din M1 care nu mai permiteau trenurilor sa plece si spre Republica. acum este aceeasi situatie?

Re: Discutii diverse despre Metrorex intelintel

Nu ,acum se circula ok ,trenurile de DR2 merg cu intermitenta la statia Pantelimon (nu Antilopa),iar cand treb. facut un schimb de rame se mai ivesc mici intarzieri, dar ramane valabila chestia ca uneori in timpul zilei ajungi mai repede la Republica pe jos ,decat sa astepti trenul acolo.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex 133 313

Gata cu Antilopa ca nu merge. Cand s-a facut curba exterioara s-a vazut ce a iesit (ca si tasari). Ca sa faci curba interioara cu tasari optime trebuie sa bage TBM-ul presiune. Si la cate puturi si fose septice au fost (si inca mai sunt pe acolo)... s-ar putea sa faci 300-400 de vulcani noroiosi. Iar daca opresti presiunea... incepe sa se lase. Si s-a dus totul... de rapa.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

Este clar ca al doilea tunel pe traseul si la adancimea celui actual este exclus. La fel si folosirea actualei statii ca statie de corespondenta M5-M1.
Insa mie tot nu imi este clar de ce este problema de adancime la tunel. Ca Republica este destul de adanca. Eu m-as fi asteptat ca urcarea spre suprafata sa se produca sub sos Garii Catelu, iar in zona de case sa se mearga la adancime mai mare.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex 133 313

Acolo infrastructura la momentul ala era... teava de apa cu cismea in capul strazii. Nu asfalt, nu canal pe strazi, nu gaze, nu cabluri subterane... Chiar nu cred ca interesa pe cineva la csp de colibele de chirpici (si punctual caramida) de acolo. Plus solul prost si toate infiltratiile din cartierul ala care ieseau prin panta din "parcul" de pe marginea salbei Colentina-Pantelimon. Atat doar ca demolarile se faceau mai central, altminteri daca dadea Ceausescu pe acolo... se radea tot.  :twisted:

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Singura 'ifrastructura' serioasa din traseu era canalul de pe Nicolae Rosu...
In rest divaghezi, ca deobicei, acolo era circumscriptia electorala nr. 1, unde era votat si ales mult iubitul conducator...in unanimitate...ca planuri 'de viitor' acolo era gandit 'satul olimpic' ca la asta visa plumbuitu...
Terenul, no problem, nimic deosebit...
Mai tempereaza tonul, mai ales pe probleme de care nu ai habar...daca nu stii...batista pe tzambal!
:mrgreen:

Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

O singura observatie, si daca circumscriptia electorala nr. 1, ar fi fost la fundul  Ferentariului tot in umanitate ar fi votat...
A aparut aici pe forum o declaratie a unui user precum ca prin 1989 le venisera hartiuta cu demolarea. O s-o caut si o s-o postez, sau intervine chiar el.

Era doar pentru locuintele de pe curbele de intrare si iesire, nu pentru tot cartierul...dar n-a apucat impuscatul sa o semneze inainte de a decola de pe CC spre...infinit!
:lol:
Amanarea...a fost tot din cauza 'oamenilor de bine', sa-i lase pe bietii oameni sa-si culeaga rosiile si sa taie porcul crescut in batatura...rezultatul?...facerea de bine a fost ceea ce zice proverbul binestiut...
Din pacate nu am pastrat niste scrisori uluitoare in care 'impricinatii' isi declarau admiratia si totala adeziune la politica inteleapta a partidului si cereau sa fie demolati...dar chiar vrei sa rascolim asemenea 'probe' de rahat intrate de mult timp in putrefactie rau mirositoare?
:ugeek:

Re: Discutii diverse despre Metrorex cris_m

Scara rulanta de la Dristor este aproape finalizata.... dupa mai bine de 1 an si ceva  :roll:
Sursa: Facebook, Bucuresti Realist

2015-12-04_10-33-03 by Cristi M, on Flickr

Executant...TIAB

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex Tom

Scuze de calitatea imaginilor, dar sunt făcute cu Nokia 6200 :twisted:
Prima poză, 26.08, ora 8:25. Mirobolantul panou din stație arată următorul tren la 8:19 și următorul după el la 8:25. Nu înțeleg atunci care este trenul din stație: cel care trebuia să vină la 8:19 și n'a venit sau e cel de la 8:25? Sau e vreo șmecherie cu care ne putem întoarce 6 minute în timp?
Afb009.jpg (30.5 KB; downloaded 2438 times)

27.10 ora 8:39. Trenul nu a ajuns în stație la 8:39, dar următorul tren e la 8:40, wtf???
Afb046.jpg (31.56 KB; downloaded 2446 times)

Ce este piesa aceea, îmi poate spune cineva?
12-8-2015 11-13-34 AM.png (500.76 KB; downloaded 2368 times)

Re: Discutii diverse despre Metrorex punmeister

Sa fie cumva rămășițe de la fostul sistem Indusi :?:

Go to page:  1  ... 116 117 118 119 120 121 122  ... 398

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433496 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”