Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 349173 views
📖 Pagination options
- Dandy
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
Dandy
Bine v-am gasit . Am trecut azi pe la Grozavesti si am vazut ca au astupat groapa. E ca inainte cu asfalt rosu cu tot.
Bine v-am gasit . Am trecut azi pe la Grozavesti si am vazut ca au astupat groapa. E ca inainte cu asfalt rosu cu tot.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pai ieri si azi avem ultimele reprize de asfalt rosu, mai devreme erau ramase deasfaltate doar cateva parti de trotuar in fata la IDM si in fata Garii Basarab.
Pai ieri si azi avem ultimele reprize de asfalt rosu, mai devreme erau ramase deasfaltate doar cateva parti de trotuar in fata la IDM si in fata Garii Basarab.
- sloppy
-
Posted:
-
sloppy
Si tramvaiele pana pe ce data se amana?mrs.
Si tramvaiele pana pe ce data se amana?mrs.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Trebuie finalizat firul de contact care depinde de montarea unui stalp langa zona CF unde inca se lucreaza la zona de acces de pe pasaj. Cel mai probabil pana la Paste se va deschide si tramvaiul.
Trebuie finalizat firul de contact care depinde de montarea unui stalp langa zona CF unde inca se lucreaza la zona de acces de pe pasaj. Cel mai probabil pana la Paste se va deschide si tramvaiul.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pana dupa pranz cand pun reportajele mai vin cu o noutate - a inceput zugravirea pilonilor podului hobanat incepand de la baza acestora si montarea burlanelor de scurgere pe tabilerele podului.
Pana dupa pranz cand pun reportajele mai vin cu o noutate - a inceput zugravirea pilonilor podului hobanat incepand de la baza acestora si montarea burlanelor de scurgere pe tabilerele podului.
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
In legatura cu burlanele de scurgere, pana la urma vor avea protectie antiinghet (rezistente electrice etc.) ?
In legatura cu burlanele de scurgere, pana la urma vor avea protectie antiinghet (rezistente electrice etc.) ?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Nu.
iliutu wrote:
Nu.
- bogd_an
-
Posted:
-
bogd_an
Dar amortizorul... amortizorul s-a montat?? (psyho type)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
La urmatoarea sesiune de montat amortizoare
bogd_an wrote:
La urmatoarea sesiune de montat amortizoare
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Din ce văz eu, le face staţie prietenilor mei - taximetriştii - sub pod, în paralel cu staţia de tramvai:
Ce nu reuşesc să-mi dau seama din poze: şi ce pe sensul celălalt e la fel?
Din ce văz eu, le face staţie prietenilor mei - taximetriştii - sub pod, în paralel cu staţia de tramvai:
IMG_1803.JPG (228.22 KB; downloaded 3069 times)
Ce nu reuşesc să-mi dau seama din poze: şi ce pe sensul celălalt e la fel?
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nu cred ... si e mai bine ... oricum javrele presimt ca vor bloca banda 2 ca nu vor incapea TOnTI acolo`sha
Nu cred ... si e mai bine ... oricum javrele presimt ca vor bloca banda 2 ca nu vor incapea TOnTI acolo`sha
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
E statie de taxi ca in Londra unde e coada organizata, taxiurile stau la rand si nu au voie sa se depaseasca.
E statie de taxi ca in Londra unde e coada organizata, taxiurile stau la rand si nu au voie sa se depaseasca.
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Si tie @Utilizator anonim o seara placuta. Ma bucur mult ca exista oameni ca tine care fac posibila vizualizarea acestui santier. Ce n-ar da cei de la Arhiva sa aibe astfel de reportaje precum faci tu, reportaje despre constructia Bd. Magheru, sau a Soselei Kiseleff si Parc Herastrau...
Si tie @Utilizator anonim o seara placuta. Ma bucur mult ca exista oameni ca tine care fac posibila vizualizarea acestui santier. Ce n-ar da cei de la Arhiva sa aibe astfel de reportaje precum faci tu, reportaje despre constructia Bd. Magheru, sau a Soselei Kiseleff si Parc Herastrau...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Daca eram eu pe vremea aia...
Goldmund wrote:
Ce n-ar da cei de la Arhiva sa aibe astfel de reportaje precum faci tu, reportaje despre constructia Bd. Magheru, sau a Soselei Kiseleff si Parc Herastrau...
Daca eram eu pe vremea aia...
📖 Pagination options