MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)

1661 posts, 435611 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) syzkd

Am trecut aseara prin zona si locul unde era vechiul traseu deviat spre centru acuma era acoperit cu  pamant vegetal toata suprafata. Zona va ramane asa definitiv? Sau se va reface drumul vechi inainte de constructia magistralei? Si locul unde era betonul si zidul pe traseul devierii a fost spart si el.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) orex

Din pacate, asta va fi traiectoria spre ”Centru”! :yes:

Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) syzkd

Pe niste planse vechi aparea că se vor reface zonele cum erau  initial dar se pare ca au schimbat planurile si nu inteleg de ce.

Aici la Academia Militara lucrarile s-au finalizat? Nu am mai vazut poze deloc si nu stiu cum arata. Accesurile  am inteles ca s-ar deschide pe 17 noiembrie din ce am citit pe undeva pe faceboook insa nu stiu daca este adevarata informatia. Am incercat sa trimt mail la metrorex dar nu au vrut sa imi raspunda. Mi-au cerut sa dau adresa,  nume,  telefon.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) andrei11

Este normal să-ţi ceară adresa, nume, telefon.  Tu ai da informaţii unor persoane anonime ? Suntem civilizaţi, spunem cine suntem, unde stăm, cum putem fi contactaţi. Pentru că ei ţi-au pus la dispoziţie datele lor de identificare.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) sab

O.G. nr. 27/2002
Articolul 7
Petițiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiționarului nu se iau în considerare și se clasează, potrivit prezentei ordonanțe.

Acum este de discutat ce date de identificare trebuie solicitate.

Cand ati facut, voi doi, vreo interpelare la METROREX in ultimul an? :think:
IN AFARA DE corespondenta pe o ADRESA DE MAIL, valida, nu s-a pus nicio conditie suplimentara, nu mai blufati!
Ma uit la mine-n casuta postala electronica, in 30.06. a.c., am primit raspuns la o interpelare din 23.06.2022, cea referitoare la escalatoarele la Eroilor M5 (postata inclusiv pe forum)!
”Nibelungii”, sa ia act ca se pot intelege cu Loki, la contact@metrorex.ro!
:yes:  

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) sab

Eu iti spun ce scrie LEGEA, daca accepți, bine, daca nu nu.
Metrorex este liber sa respingă orice solicitare care nu este conforma cu legea. Ceea ce , probabil, a pățit syzkd.
Pe site-ul lor scrie, intr-adevar ca "ca petițiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petiționarului (nume, prenume, adresa, număr telefon) nu se iau in considerare si se clasează."
http://www.metrorex.ro/contact_p1389-1

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) Beaver_27

Nici nu e nevoie de toate astea, eu când le-am dat mail am pus doar numele și mi-au răspuns la el, și așa fac instituțiile publice în general, dacă nu pui nume, îl clasează, dacă da, îți răspund.

@sab
Stimabile, din 2018, LA TOATE INTERPELARILE adresate METROREX, DOAR de pe adresa de mail, am primit raspuns, ca a fost dl. Sodulescu, dl. Aldea, dl. Mocanu sau d-na Miclaus, si, nu cred ca-s un caz unicat! :yes:

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) BGP2597

Majoritatea instituțiilor și companiilor publice cer minimul necesar, adică numele (ceea ce până la urmă e de bun simț să știi cu cine stai de vorbă) și o modalitate de contact ca să poată să-ți răspundă. În cazul petițiilor transmise pe e-mail, aceasta devine redundantă, fiindcă îți vor răspunde pe adresa de pe care transmiți petiția.

In aceasta zona se vor mai finaliza vreodata lucrarile sau de abia la anul in vara?Ceva informatii  legata de deschiderea ultimului acces mai sunt?Se va deschide pana la sfarsitul anului sau iar amana astia?

In halul in care a iesit toata comicaria la Academia Militara imi zici si mie cui serveste accesul D1 (cel de vis-a-vis de D2 despre care faci vorbire) edificat...in noul ”parc”? :no:

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433191 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”