De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire

2203 posts, 604106 views

Go to page:  1  ... 114 115 116 117 118 119 120  ... 158

📖 Pagination options
Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire essco

Utilizator anonim 2 wrote here:
.... Asa a fost bauta ea in noaptea de 22-23 decembrie ‘89, cam cu noduri ca incepusera impuscaturile pe la C.C. si se auzeau mai bine pe viu decit la televizor…

Unde mai pui ca se acrise...

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Utilizator anonim 2

Nu mai tin minte :) Mie daca mi-au dat, a fost o cantitate mica. Oricum, de baut s-a baut, ocazia fiind prea importanta.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Dristorul Nr.3

Utilizator anonim 2 wrote here:
Hehehe, la urechile mele de copil atunci ajunsese deja stirea sub forma: “gata, in locul lui Ceausescu vine altu’, unu’ Pirvulescu”. S-a fisiit repede, m-am entuziasmat degeaba. Abia peste citiva ani aveam sa scapam cu adevarat de Ceausescu. Aveam o sampanie frantuzeasca pusa la pastrare cu vreo 10 ani inainte; gindul secret al parintilor a fost sa o desfaca numai cind o pleca Ceausescu. Asa a fost bauta ea in noaptea de 22-23 decembrie ‘89, cam cu noduri ca incepusera impuscaturile pe la C.C. si se auzeau mai bine pe viu decit la televizor…

Mai bine venea Nicusor Ceausescu. Omul chiar era diferit si parea capabil. Seniorul deja se senilizase in ultimii ani, iar unii au profitat de conditia lui pentru a-l convinge sa initieze cultul personalitatii. A fost un circ, pe banii nostri. Ma rog, celor ce au trait atunci_. La fel se intampla si acum, dar sub alte forme, mai subtile.

Politica, istorie, natiuni, curente de gandire andrei11

Prea multă Russia / Ucraina. Luaţi şi din România ( Comunistă )  ;)

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire andrei11

Propagandă Komunistă RSR

Alegeri locale şi parlamentare în Komintern -ul made in RSR   :headbash:  :rofl:

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire 1689

andrei11 wrote here:
Hai să vedem şi alte gândiri made USR / Plus...
Cică ministrul educaţiei trebuie să-şi dea demisia...
Iată ce i se pune în cârcă.
Am notat cu săgeată roşie punctele care habar nu am de ce îi sunt imputabile ministrului  educaţiei...

Apropo de cei 40.000 de “disparuti” de la BAC, cititi, va rog, articolul acesta.

Aş fi pus postarea la Coronavirus dar apăreau din nou critici în cascadă...Aşa că am postat aici...
Cristian Bulfon ( Sursa / Facebook)
48m  ·
Căt de disperați după rating și clickbait sunt toți așa zișii jurnaliști și oameni de media care transmit în buclă și agresiv,  informații despre vreme cu referiri biblice și de sfârșitul lumii?
Suntem sub ”cupola de foc” și avem ”temperaturi de iad”, inundațiile sunt ”apocaliptice” ori ca la potop, iar seceta usucă și ce o să se cultive în viitor – ne anunță ei cu voci sumbre și priviri disperate pe ecranele TV sau ale device-urilor.
Nici o exagerare și niciun epitet la superlativul ăl mai maxim (sic!!!) nu sunt suficiente pentru a ne transmite stări de frică, neliniște și toate groazăviile și teroarea sfârșitului de lume.
Băi, ”jurnaliști de apelul bocancilor”, voi sunteți întregi la cap? Că sincer v-aș trimite în delegație în iad și pe tărâmuri și vremuri de început de lume, ca măcar să veniți cu material filmat și interviuri de la ăia care fac cald pe planetă.
Dar, nu, nu e bine, că dacă vă întoarceți rupeți toate clasamentele de rating, ever și ani întregi doar despre asta veți vorbi!
Dar, în toată nebunia asta comunicațională-deșănțată, stau și mă întreb, cum naiba trăiam înainte de 2015 când ANM a băgat codurile? Cum trăiam și știam cum o să fie vremea, fără stresul culorilor sângerii de pe hărți și fără trâmbițele apocalipsei meteo? Iar temperaturi ridicate și secetă sau inundații, erau și atunci și înainte și mai înainte, și tot așa.
Totuși, nu mai bine s-ar sesiza CNA și i-ar mai tempera pe ”jurnaliștii” ăștia de rit nou, prăpăstioși și propovăduitori de judecăți de apoi climatice, că prea nu mai au nici o măsură!
Că bun simț sau ”meserie”,nu au avut niciodată!
2022-07-30_19-51-46.jpg (77.62 KB; downloaded 2374 times)

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire subway guru

Au fost si vremuri mai rele si nu a pierit lumea, dar nici nu a fost de abundenta ci de restriste.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Utilizator anonim 2

Acum trebuie bagata bine in cap prostimii “catastrofa climatica” pentru a accepta mai usor “solutiile” de salvare: taxe mai mari, directe si indirecte. Pe toate caile se induce aceeasi idee, inclusiv prin ro-alert ce anunta orice ploaie mai serioasa motiv pentru care l-am dezactivat (cit s-o mai putea si asta…).

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire subway guru

Aia cu Ro-alert si Anm e preventiva ca sa nu-i mai acuze lumea ca dorm in papusoi. Dar va avea efect contrar ca in povestea cu Petrica si lupul.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire cris_m

Pai cand iti trimite mesaj de mare vijelie si cand colo este un soare torid de vara sau da cateva picaturi, ce incredere sa mai ai? Abia ce m-am intors din zona Gorjului, zilele trecute mare agitatie ca e cod portocaliu de furtuni... si ce sa vezi, n-a fost furtuna, doar a batut vantul, am vazut niste fulgere foarte departe si asta a fost tot. :roll:

Go to page:  1  ... 114 115 116 117 118 119 120  ... 158

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”