De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232324 views

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119  ... 321

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Nu "de genul" caci Sarata este pe el.  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Mircea G wrote:
Nightwolf wrote:
133 313 wrote:
.......... Pacat de aia 35k care au iesit in strada degeaba, atata timp cat poporul nu-si schimba conceptul cu privire la "eu stie tot" se pot schimba ...........

@MirceaG: Cred ca ati gresit citarea . Asta este varianta corecta.
Mircea G wrote:
Nightwolf wrote:
Pacat de aia 35k care au iesit in strada degeaba, atata timp cat poporul nu-si schimba conceptul cu privire la "eu stie tot" se pot schimba ...........

Nightwolf wrote:
Am deviat mult de la subiect ... cert e ca daca se respectau/se respecta minimum de reguli toata lumea era/va fi ok ... Atunci cand nu... e NU!

Sa nu uitam -- #colectiv este definitia pura a unui accident monstruos produs din indolenta noastra, a romanilor. Si a mea, si a ta, si a tuturor ... Nu conteaza ca avem reguli minime, noi nu le respectam by default! De ce? Pt ca asa ne-am obisnuit. Pacat ca nu se pot face simulari pe astfel de accidente ...

Permiteti-mi sa ma sustrag din aceasta auto-asumare de vina... colectiva, cu intentia de redistribuire si implicit diminuare cantitativa per individ. Je ne suis colectiv. Hate me now, see truth later. Nu este indolenta, este terorism dupa toate standardele, prin incalcarea normelor elementare de siguranta CU BUNA STIINTA, sistematic, nu din prostie. Vezi poze.

Mircea G wrote:
Despre incendii vorbim , chiar daca domeniul este vast ca implicatii.
Din postarea mea reiese ca pe legile actuale , intinse la maxim , au functionat multe obiective . S-au mai inchis ochii , s-a mai dat o declaratie pe propie raspundere ...pina azi nu s-a intimplat nimic major .
Problema este ca asa cum vrea " strada " totul perfect sigur , este greu de realizat si nu se poate face peste noapte , intr-o societate saraca .
Da , din motive sociale nu vad posibila inchiderea multor obiective . Se poate face o evaluare atenta , stabilirea unor conditii suplimentare pina la aducerea in " normalitate " , dar nu poti inchide .
Dadeam exemplul : " inchidem scolile " . Cine are curaj sa faca asta ? Cum asiguri minimul de norme PSI intr-o locatie care nu are nici macar apa la wc , iar wc-ul este in curte ????
Asa ca ????
Sintem corecti pina la capat , sau tocmai copii , viitorul , ii lasam la " ghici " ?????
.............
Stiu ca idealul ar fi ca peste noapte totul sa se faca roz si frumos , dar nu merge .

Inteleg ca este o pledoarie pentru acordarea de timp pentru intrarea in legalitate, desi in UE am intrat de... 7-8 ani. Daca 7 ani nu sunt un interval suficient pentru a intruni conditii minimale de siguranta... Dar in aceasta pledoarie nu vad intervalul solicitat pentru aceasta "punere la punct si la adapost" ceruta de legislatia comunitara. Este aliniere pe termen... nedefinit? Adica la pastele cailor, la anul si la multi ani, la sf.asteapta, la anul cand o inflori bostanul etc.?
IMG2020.jpg (83.27 KB; downloaded 3173 times)
IMG2019.jpg (81.24 KB; downloaded 3172 times)

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" George

133 313 wrote:
Nu "de genul" caci Sarata este pe el.  :lol:

Aha, de-aia mi se parea atat de cunoscut, am fost cu bicicleta pe acolo! E un drum superb!  :)

• 133 313
  • Posted:
  •  

George, am o rugaminte, explica-le tu senatorilor de ce nu se pot face legi care sa oblige la donatii. Mie mi-e prea lene sa le explic ca au fost absenti de la democratie si capitalism 25 ani (si ca iau bani degeaba aparent). Iar europenii nu au timp, ca sunt ocupati cu... altele.

http://www.profit.ro/stiri/economie/sen...e-14473013

"Senat: Alimentele expirate nu pot fi aruncate, comercianții să doneze alimentele în curs de expirare"

Desi nu pot sa-mi ascund curiozitatea asupra a ce vor sa faca cu ele... pe cine se gandesc sa intoxice sau sa "cadoriseasca" mai exact.  :twisted:
P.S. Alimentele expirate nu sunt "aruncate". Sunt neutralizate (sau daca doriti anihilate/eradicate). Ele fiind o bomba biologica cu ceas. Sau dupa caz procesate in... altceva.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Why? Because f*ck you and your neighbourhood, that's why.  :twisted:
IMG2050.jpg (143.81 KB; downloaded 3108 times)

Re: Stiri despre proiect t530

http://www.timesnewroman.ro/politic/doliu-pentru-franta-circulatia-metroului-in-drumul-taberei-a-fost-oprita-ieri-timp-de-mai-multi-ani

:popa:

Doliu pentru Franța: circulația metroului în Drumul Taberei a fost oprită ieri timp de mai mulți ani

Clădiri iluminate în culorile drapelului francez, Marseilleza cântată pe stadioane sau steagul Franței la poza de profil. Sunt doar câteva gesturi de solidaritate cu victimele atentatelor de la Paris, la care s-a raliat ieri și Metrorex. Cu o întârziere în reacție ce-i face cu adevărat cinste, compania a ales să-și prezinte omagiul inedit chiar pe magistrala sa vedetă, în cartierul Drumul Taberei. Astfel, trenurile din zonă au fost oprite din circulație ieri, în intervalul orar 2012-2062. Inițial era vorba de o mișcare logistică impresionantă, trenurile urmând a fi trase la peron și garate în stații, cu ușile închise.

Totul a devenit însă mult mai simplu când șefii Metrorex au constatat că, din motive încă necunoscute, în zonă nu erau nici măcar stații sau peroane, darămite trenuri care să fie oprite. Totodată, la acțiune au participat și muncitorii de pe șantierul Magistralei 5, care au decis ca din respect să înceteze lucrul câteva ore, mai exact până la ieșirea la pensie. „Am zis așa: azi să muncească numa’ ăia din echipă care-s franceji. Știți cum e, te iei cu târnăcopu’, mai sapi o groapă, mai tai un cablu de curent - și uiți de durere, e pisiologic, cum se zice. Da’ dacă n-am găsit nici un franțuz în echipă, n-am mai muncit nici unu’, din comemorativitate”, spune unul dintre maiștri.

Singurul nemulțumit de inițiativă s-a arătat fostul așa-zis primar al Capitalei: „Bă, e inadmisibil, ați avut material d-o nouă intrare în Cartea Recordurilor și v-ați bătut joc! Cum, bă, să ții moment dă reculegere 50 dă ani, cel mai lung dăn istorie, și tu nici măcar nu-i chemi pă ăia dă la Guinness Book?!”, a tunat Sorin Oprescu, cerând o șpagă rapidă să se liniștească.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Citat din myself, explicat aici.
"Poate se hotarasc sa transeze pana revine necesitatea pasaportului la granita cu Ungaria."

"Mafia permiselor de conducere."

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/mafia-permise...z3s9p6biXr
Follow us: @realitatea on Twitter

Daca da dracu' sa ne descopere cineva si cu o mafie a cartilor de identitate... am zburat din UE urgent. Pe drept sau pe nedrept, nu va sta nimeni sa-si bata capul.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" TibiV

De ce pe nedrept ?!...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pentru ca... lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par. Si ca sa deturnezi atentia de la chestiuni mari... ai nevoie de evenimente si mai mari.  
Pur si simplu mi se pare neverosimil ca dupa o treaba ca aia cu charlie un stat sta cu mainile in san si asteapta urmatorul eveniment. Decat daca si-au propus intentionat. Un bun motiv pentru "revitalizarea" industriei de aparare care odata cu anumite embargouri... trage cifrele economice in jos. Si un motiv la fel de bun de distragere a atentiei de la cancerul autoturismelor europene masluite, la emisii... si consum. Si de la deflatie si somajul acut  din UE care progreseaza. Si de la alte chestiuni. Partea cea mai proasta este ca unii mai ahtiati dupa bani asa au comis-o grav si pot fi scosi si tapi ispasitori, chiar daca rolul lor in fabrica de gunoi socio-politico-economic europeana este minor.
Sa speram doar ca unii nu au fost atat de ahtiati dupa bani incat sa le fabrice cetatenii europene unor indivizi problema. Caci kalasnikoavele nu ajung in Paris chiar pe oriunde. Oricine intelege asta fara prea mari eforturi.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" aztec

Sunt zvonuri ca maine se schimba IAR primarul.. ala interimar, ca ala "plin" e spre puscarie....

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ce pacat ca nu mai conteaza.  :twisted: Doar daca nu cumva il schimba cu Iisus, sa faca niscaiva miracole urgent... pana nu ramane vreun tramvai fara frane sa rada intersectia. Sau sa se mai rupa pe la vreun macaz. Sau pana nu raman toate Citarourile fara aer pe puntea spate, ca am zarit zilele trecute unul de Obregia... ziceai ca e 1310-le cu varza. Dar soferul insista sa mearga asa cu el cu spatele atarnand pe drum, cu calatori.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Ultimele doua interventii le-am trimis la Politikă dar parerea  mea e ca e putin cam mult. Daca stam sa cautam o târă * gasim sigur pe net un forum cu si despre politica.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Oricum discutiile sunt inutile sub orice aspect pana este promulgat bugetul, inclusiv cel de la transporturi. Deci am putea sa punem punct pana la data respectiva.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Legea "Dai casa băncii și scapi de datorii" a trecut de votul Parlamentului. Merge la promulgare

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dai-casa-banc...z3sXQ2BN6z

Atentie deponenti... vi se pregateste marea impropietarire (fortata) cu... ograzi si cotete si noroaie (adica explicit... terenuri, colibe si campuri).  :twisted:

Sunt si eu curios... Daca da faliment o banca oarecare... Romania (guvernul, alea alea) mai are sanse sa primeasca vreun imprumut extern, vreodata? Sau sa fiu mai exact... ne mai cumpara cineva eurobonduri si alte prostioare?  
A nu se intelege ca iau o parte sau intru intr-o tabara. Ca bancile sunt responsabile de specula si devalizatorii doar au profitat de ea.
In orice caz... a venit momentul adevarului.  :twisted: ANRP-ul si gratarul/grilajul notarial vor fi cei mai socati de valoarea reala (prin puterea de cumparare autohtona BRUTA) a celor mai scumpe lucruri din tara asta. Constructia si terenul (in ordinea asta, nu invers, chiar daca nu sunt de acord speculantii).  

Si analiza de caz sta cam asa:
1. Imprumutatul rezident pe casa/terenul cumparate a platit deja rate la un pret umflat cat sa acopere valoarea reala a proprietatii si bonus lasa bancii casa cadou. Tras linie... a platit o "chirie" foarte mare desi el se credea proprietar. Teapa de teapa.
2. Imprumutatul nerezident, care a cumparat sa inchirieze... A platit rate din chiria chiriasului si acum livreaza si casa bancii. Practic a castigat  0 si a pierdut timpul. Si timpul costa, e adevarat...

Tragem linie si castigator absolut...?  :twisted:

Chestia este ca in momentul in care astia s-au imprumutat la pret speculativ si au cumparat casa/terenul , au umplut-o cu de toate si acum nu-si mai permit decat rata si mancarea... economia s-a dus de rapa. S-a ajuns la acea punga de NEIMPRUMUTABILI, ultimii veniti, dupa 1990, copii tranzitiei care n-au prins neam de post la stat in viata lor. Prea saraci ca sa fie calificabili pentru imprumuturi (chiar si nespeculative) si care nu au garantii de oferit.  :twisted: Un sistem negandit, sau nestudiat suficient, care face implozie in trepte. Cale batuta, sa ia viteza. De acum tot la vale.  :lol:
P.S. Singura varianta imorala ar fi... creditul doar cu buletinul. Pe cine tine? Varianta morala... ori cresc salariile fulminant... ori scad preturile fulminant. Ca nomazii cu cortul... trag la visul vestic.

Eu as evita formularile politruciale cu "generatiile compromise" sau "de sacrificiu". Pentru ca singurul lucru compromis si sacrificat... nu sunt oamenii... pentru ca astia sunt ambulanti si pot sa migreze, compromisa in momentul asta este insasi tara si numai ea si implicit... detinatorii/posesorii/proprietarii ei... in procente. Ca daca se duc cu banii pe afara si incearca sa dea spagi sa-i lase aia sa fie moguli... nu prea au sanse. Ca au prea putini bani.  :lol: Tot in tara vor trebui sa-i disperseze chiar daca se strofoaca sa spuna ca nu. Ba... fac si mai rau... nu iau in calcul variantele de risc extrem. Razboiul si catastrofele naturale (inundatii, cutremur, seceta). La astea omul simplu nu prea are mare lucru de pierdut la cantitate. Doar se muta cu cortul mai acana prin Europa.

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463909 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”