Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Otokar Kent C - 12

1636 posts, 593027 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117

📖 Pagination options
Re: Otokar Kent C - 12 Andrei VV

Andrei VV wrote here:
Pe lista celor cu reclamă la Sephora se poate adăuga și 6436.

Revin cu o completare la mesajul de mai sus, cu 6436 în linia 137.
IMG_3570.jpeg (1.1 MB; downloaded 3741 times)
image00002.jpg (1.71 MB; downloaded 3909 times)

Re: Otokar Kent C - 12 Costin

Amintesc ca este obligatorie ascunderea numerelor de înmatriculare, la urmatoarea ocazie poza va fi stearsa.

Re: Otokar Kent C - 12 Aron

Sun hidoase toate reclamele care sunt cu colant pe toata suprafta vehiculului. Nu inteleg la ce se chinuie cu parc uniformizat daca se colanteaza pe de-a intregul si avem fanfara de culori pe strazi (vorbesc cand o sa inceapa sa contracteze mai multe firme pe mai multe vehicule etc - mai ales ca se aproprie vara)

Re: Otokar Kent C - 12 STB6228

Calaretul wrote here:
In curtea Otokar de langa autobaza Titan au sosit 2 autobuze noi. Probabil vor fi inlocuite cele care au luat foc. Exista anumite diferente estetice intre cele aflate deja in parcul STB si cele noi , precum lampile de gabarit si semnalul lateral care pare ca este pe LED , iar carcasa aerului conditionat de pe acoperis este vopsit in culoarea autobuzului.
IMG_3043.jpeg (1.61 MB; downloaded 2159 times)

IMG_3044.jpeg (1.85 MB; downloaded 2159 times)

Am o întrebare de curiozitate.
Ce numere de parc vor primi cele 2 autobuze Otokar noi care  le vor înlocui pe cele 2 arse?

Re: Otokar Kent C - 12 MIHAI_TB_10

Cel mai probabil vor avea același numere de parc pe care le aveau și cele arse, adică 6490 și 6573.

Re: Otokar Kent C - 12 WT_fan06

Cu ce ajută astfel de informații, de nu se poate avea răbdare până când apar noi poze sau ies vehiculele pe traseu? Încerc să înțeleg de unde vine urgența de a afla acum.

Re: Otokar Kent C - 12 shoppy

Primu care scrie intra in istorie.

Re: Otokar Kent C - 12 STB6228

Calaretul wrote here:
In curtea Otokar de langa autobaza Titan au sosit 2 autobuze noi. Probabil vor fi inlocuite cele care au luat foc. Exista anumite diferente estetice intre cele aflate deja in parcul STB si cele noi , precum lampile de gabarit si semnalul lateral care pare ca este pe LED , iar carcasa aerului conditionat de pe acoperis este vopsit in culoarea autobuzului.
IMG_3043.jpeg (1.61 MB; downloaded 2159 times)

IMG_3044.jpeg (1.85 MB; downloaded 2159 times)

Pe lângă faptul că aceste 2 autobuze Otokar noi pe care le vor înlocui pe cele 2 arse au carcasa aerului condiționat de pe acoperiș care este vopsit în culoarea autobuzului și lămpile de gabarit /semnalul lateral bazate pe LED, carcasele oglinzilor sunt în culoarea neagră, cum e la Citaro E3/E4/Hybrid, nu în culoarea autobuzului. La interior, cred că validatoarele vor fi cele de pe Imperio, Solaris, ZTE, Yutong (Kapsch Emsyscon ABT3000).

Re: Otokar Kent C - 12 alex 19

6533 are in aceasta perioada o "reclama" cu Paste Fericit! Este singurul autobuz pe care l-am vazut pana acum cu aceasta urare fata de anii trecuti cand erau mai peste tot.

Re: Tatra T4R Aron

Gabyyyyyy9001 wrote here:
Ce face? Vara aer condiționat și iarna căldură? Cred că e o glumă proastă, câte Otokare am prins astă-vară fără aer condiționat și astă-iarnă fără căldură, nici nu le mai știu numărul, până și Tatra am prins cu căldură astă-iarnă (3321 și 3381) și vara dacă vrei să-ți faci condiții la Tatra, trapele deschise și toate geamurile deschise și e o răcoare în vagon de mai mare frumusețea, am prins așa la 3321

se cam exagereaza cu acest model. Cat timp au fost in garantie racoare si caldura chiar erau resimtite calumea. Ba chiar putin in extrema cealalta. Sunt si aici discutii cum iarna era prea cald in unele autobuze iarna si prea racoare vara.
Evident au fost probleme ca la oricare model  din Bucuresti in primii ani de exploatare. Ulterior singurul vinovat este stb-ul si mentenanta inexistenta

Re: Otokar Kent C - 12 LucaCDK

Astăzi a fost surpins noul 6490 , venind dinspre service-ul Otokar de lângă autobaza Titan. Se îndrepta către autobaza de proveniență, Militari.
credit poză: @Mat_hias
IMG_3663.jpeg (1.32 MB; downloaded 1175 times)

Re: Otokar Kent C - 12 TTony

De ce are aceeași serie de șasiu cu 6490-ul vechi? Au reconstruit autobuzul cumva?

Re: Otokar Kent C - 12 punmeister

Are alt VIN, in speta NLRTMR130KA006921. Idem si 6573 (NLRTMR130KA007101)

Re: Otokar Kent C - 12 TTony

E același VIN. K-ul din serie indică anul de fabricație 2018.

Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2708 forum members have written 464780 posts in 5802 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”