MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1094365 views

Go to page:  1  ... 112 113 114 115 116 117 118  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF PaulIP

Ca e nefinisata si cu urme de pantofi pe ea, e adevarat.
Dar oare cel care a postat pe Facebook stia ca placa nu are cum sa provina de pe tavan?
Ma bate un gand ca a fost ceva intentionat, ca sa "discrediteze" si mai mult CAF-urile... :?  :|
Totusi, in ideea ca placa a fost uitata...
Am o intrebare: la schimbul de ture nu se verifica starea trenului, si eventualele probleme? Poate asa ar fi observat mecanicul din s2/un bodyguard/etc... placa aia.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

Casa bantuita revine. In rolul principal: vagonul de conducere al semiramei 2314, aflat in coada trenului pe sens Berceni.  :)

Re: Trenurile CAF icee

Mi se pare incredibil ca userii de pe aici muşcă aşa de uşor orice momeală.  :lol:

De ceilalti cetateni nu mai zic nimic.
:popa:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Stirea era evident falsa, un simplu ochi aruncat pe tavanul vagoanelor si nu se regaseste nimic de foma aia acolo. Cica 1 metru pe 2 metri. Ala nu stie cum arata un metru.  :)

Re: Trenurile CAF shoppy

PaulIP wrote:
Am o intrebare: la schimbul de ture nu se verifica starea trenului, si eventualele probleme? Poate asa ar fi observat mecanicul din s2/un bodyguard/etc... placa aia.

Da, la asta nu m-am gandit, badigarzii trebuiau sa vada, vad ca apare si geam marcat cu numele prostilor, ar trebui dati afara vreo 2 badigarzi ca nu-si prea fac treaba.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Mai tragic este ca nu s-a sezizat nuanta. La propriu. Tabla aia este din inox sau oricum cu ceva depunere anticoroziva, pe cand tavanele CAF-urilor sunt vopsite integral gri. Si cam toate elementele au perforatii sau chiar siteme de inchidere cu cheie patrata.

Re: Trenurile CAF mcosmin

Trebuie sa recunoc ca asta cu tabla a fost buna.

Ceva imi spune ca si urmele de pasi au fost plantate acolo. Nu e ca si cum ar fi fost prea greu sa faca asta intr-un tren mai gol.
Din cate stiu eu, ultimul mesaj postat de puidemorosan a fost unul in care a zis, din greseala, ca mecanicii de la metrorex nu stiu sa foloseasca softul PIS. Apoi a scris un alt mesaj in care si-a cerut scuze...si de atunci nimic. Cred ca putem trage o concluzie ca a fost penalizat/avertizat pentru asta.

Re: Trenurile CAF aztec

Poate si pt ca unii forumisti erau prea insistenti si poate deplasati si nu stiu sa foloseasca o informatie venita de la cineva implicat sau de prima mana.
Normal ca acea informatie este cateodata partinitoare, dar asta nu inseamna neadevarata si daca stim sa o interpretam.. o informatie venita de la o parte "implicata" e de zeci de ori mai buna decat o speculatie de mana noua.
De aceea trebuie sa intelegem informatile si limitele a cea ce poate spune un "insider" si sa nu incercam sa ii periclitam locul demunca prin insistentele sau comentarile noastre acide...
Exact ca si in aceasta poza cu o tabla pe jos in metrou. Pana la urma "vigilenta" unora a facut sa se sparga un balon artificial... Oare daca era adevarat nu mai de impact o poza si cu locul deunde a cazut? Eu m-am abtinut de la inceput sa comentez, nu am intrat inca in interiorul unui CAF.. ca imi parea din alt film, e altceva, dar nu aveam datele necesare sa spun ca nu este de acolo, ca este minciuna ca ar proveni din plafon. Lipsa urmelor de lipire,gauri de prindere, unui element de fixare dadea de banuit, dar asta e altceva.. pana si dimensiunile....
De accea ar trebui sa fim mai circumspecti la a critica fara sa avem o certitudine. Pana la urma sa nu intram intr-un razboi de dezinformare/defaimare  de 300 milioane de euro...

Re: Trenurile CAF arr@w

Ma aflu in 1308-2308, demarajul si de asemena oprirea se desfasoara foarte ciudat, ca si cand trenul ar patina.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Really... Am notat. Il astept la Romana atunci.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Cred ca au trecut toate. Si nici unul nu parea a se comporta... alunecos.

Re: Trenurile CAF shoppy

Probabil o conducea pe manual, poate era un mecanic nou care avea nevoie de practica.

Re: Trenurile CAF florin

Nu ar trebui să aibă sistem anti-patinaj? Zilele trecute am mers cu un CAF (n-am reținut nr.) care părea să aibă o suprafață plană la una din roți.  :?

Re: Trenurile CAF mcosmin

Cum adica suprafata plana la roti  :lol: ?

Go to page:  1  ... 112 113 114 115 116 117 118  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463907 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”