Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2197 posts, 658445 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 109 110 111 112 113 114 115  ... 157

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan GPS

Și pe linia 21 un vagon afișa Piața Sf. G, respectiv EORG, iar la un tramvai repartizat pe linia 1 afișajele laterale afișau diferit textul „La mulți ani!”.

Re: Astra Imperio Metropolitan ByOnu

Ori e nepasare, ori necunoastere ... nu ma astept sa fie vorba de limitari tehnice.
IMG-20231201-WA0014.jpg (87.9 KB; downloaded 5505 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan valy

Ieri am dat și eu de un Imperio pe 41, care afișa doar //, să aibă legătură cu cele relatate anterior? (Nu am văzut ce număr avea)

Re: Astra Imperio Metropolitan vl273

Eu in vara stiu ca dadusem de cateva Imperio care afisau ca se retrag la Bujoreni :lol: (cred ca de Militari apartineau, nu mai retin nici numerele de parc).

Re: Astra Imperio Metropolitan Tiberiu Shaolin

valy wrote here:
Ieri am dat și eu de un Imperio pe 41, care afișa doar //, să aibă legătură cu cele relatate anterior? (Nu am văzut ce număr avea)

Se mai întâmplă asta când aplicația Thoreb da rateuri și erori, de cele mai multe ori asta se întâmplă când tramvaiele încep sa se retragă, iar când aplicația thoreb detectează ca turul s-a terminat firma tramvaiului dispare și apar liniuțele. Aceasta informație o am de la un vatman.

Re: Astra Imperio Metropolitan Vasile52

Nu este vorba de limitari tehnice. Din pacate exista si o sa mai existe probleme de genul deoarece angajati STB nu prea stiu cum sa programeze firmele Bustec. Sunt curios daca au primit instructaj sau macar un manual...
Din ce stiu motivul pentru care afisajul "//" exista este pentru ca cei de la STB nu stiu cum sa programeze un afisaj gol. "//" apare deobicei cand in thoreb nu este introdus de catre conducator un traseu sau o tura.

Re: Astra Imperio Metropolitan punmeister

Eu m-am gandit ca // inseamna pauza, ca nu este in tura, cum mai vad pe afara Pause/Geen Dienst sau ceva in genul.

Re: Astra Imperio Metropolitan Chev Celios

Ce treaba are cu Bustecul??? Thorebul are in memorie fiecare semicursa care trebuie facuta, care se numesc "blocuri". Daca s-au terminat semicursele afisajul se opreste automat sau pun acele linii oblice.Afisajul de acces/retragere se afla in dosarul liniei, separat de blocuri, care se afla intr-un alt dosar. Cred ca faza cu liniile oblice este de la consola noua de Thoreb care este prezenta pe Imperio si Hibride.

Re: Astra Imperio Metropolitan citaro4775

3858 se află în circulație sau în continuare stă în depou?

Re: Astra Imperio Metropolitan MateiTramspotter

Este imobilizat în continuare la depou.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan V2A

3865 și 3866 circulă, de astăzi, pe linia 21.

Re: Astra Imperio Metropolitan georgica2704

3866 în prima zi de exploatare pe linia 21.
IMG_20231206_131942_2.jpg (1.59 MB; downloaded 2403 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan bercenicity

bercenicity wrote here:
Nu mă gândeam la putere, ci la adeziune și într-o mai mică măsură la frânare. Sper sa nu vad Metropolitane patinand la urcarea pe Basarab dinspre Titulescu in condiții nefavorabile.

Ei bine, cineva a patinat la urcarea pasajului 🤷🏻‍♂️

https://b365.ro/alerta-tramvaie-ale-lini ... -519470/

Re: Astra Imperio Metropolitan cris_m

Azi a fost un patinaj de toata frumusetea pe toate liniile...

Go to page:  1  ... 109 110 111 112 113 114 115  ... 157

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433183 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”