Topic: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea
1830 posts, 557177 views
📖 Pagination options
- andreiiul
-
Posted:
-
Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea
andreiiul
Am trecut azi pe langa statia Agronomie in jurul ore 11:30. Pe sensul spre Casin erau 2 muncitori care trageau de o bordura si atat. Pe sensul celalalt nu am apucat sa va, fiind la volan. In ritmul asta termina candva, intr-un viitor apropiat. Nu se lauda cumva dl director de la TCMB ca termina tot in 2 luni? Cred ca a uitat sa spuna si de cand curg alea 2 luni.
Am trecut azi pe langa statia Agronomie in jurul ore 11:30. Pe sensul spre Casin erau 2 muncitori care trageau de o bordura si atat. Pe sensul celalalt nu am apucat sa va, fiind la volan. In ritmul asta termina candva, intr-un viitor apropiat. Nu se lauda cumva dl director de la TCMB ca termina tot in 2 luni? Cred ca a uitat sa spuna si de cand curg alea 2 luni.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Si 40mm este excesiv pentru 3 fire de 220V si o fibra optica.
Si 40mm este excesiv pentru 3 fire de 220V si o fibra optica.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Nu la fel a spus și la PG? Ne vedem vara viitoare.
andreiiul wrote here:
Nu se lauda cumva dl director de la TCMB ca termina tot in 2 luni? Cred ca a uitat sa spuna si de cand curg alea 2 luni.
Nu la fel a spus și la PG? Ne vedem vara viitoare.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Brașov - 25.08.2022
Orșova - 26.08.2022
Brașov - 25.08.2022
BRAȘOV - 25.08.2022 (1).jpg (276.93 KB; downloaded 2406 times)
BRAȘOV - 25.08.2022 (2).jpg (213.33 KB; downloaded 2406 times)
BRAȘOV - 25.08.2022 (3).jpg (286.4 KB; downloaded 2406 times)
Orșova - 26.08.2022
ORȘOVA - 26.08.2022 (1).jpg (295.31 KB; downloaded 2406 times)
ORȘOVA - 26.08.2022 (2).jpg (288.79 KB; downloaded 2406 times)
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Pavajul pentru nevăzători pare superior celui instalat în stațiile de pe fostul Bd. Vasile Milea (și nu mă refer doar la instalare). Sunt plăcut surprins. 😌
Pavajul pentru nevăzători pare superior celui instalat în stațiile de pe fostul Bd. Vasile Milea (și nu mă refer doar la instalare). Sunt plăcut surprins. 😌
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si e clar mai rezistent in timp daca e montat corect.
Si e clar mai rezistent in timp daca e montat corect.
- TrainWrecker
-
Posted:
-
TrainWrecker
Pai normal, unul e facut din placi de beton/ceramica(?) betonate in asfalt iar celelalt... plastic alunecos fixat cu suruburi in asfalt. Cel montat pe ex.Vasile Milea e mai prost decat cele de langa trecerile de pietoni montate pe Stefan Cel Mare-Mihai Bravu de acum 13 ani.
Pai normal, unul e facut din placi de beton/ceramica(?) betonate in asfalt iar celelalt... plastic alunecos fixat cu suruburi in asfalt. Cel montat pe ex.Vasile Milea e mai prost decat cele de langa trecerile de pietoni montate pe Stefan Cel Mare-Mihai Bravu de acum 13 ani.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Sunt de ceramica dar n-am vazut asfalt in imagini…
Chestiile alea de plastic prinse doar in holtzsuruburi nu rezista nici macar la interior in spatii putin circulate!
Sunt de ceramica dar n-am vazut asfalt in imagini…
Chestiile alea de plastic prinse doar in holtzsuruburi nu rezista nici macar la interior in spatii putin circulate!
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Au lucrat ingrijit, vad. Cam incet dar macar sa fie ceva de calitate.
Au lucrat ingrijit, vad. Cam incet dar macar sa fie ceva de calitate.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Sper sa aibă succes cu plăcile astea. La Plaza sunt crăpate, rupte și lipsa, prinse prost in zona unui canal.
Sper sa aibă succes cu plăcile astea. La Plaza sunt crăpate, rupte și lipsa, prinse prost in zona unui canal.
- TrainWrecker
-
Posted:
-
TrainWrecker
Sunt facute in acelasi fel cu cele modernizate din 2019-2020 (ex; Bd. Timisoara, Bd. Uverturii, Piata Crangasi...) aceleasi materiale, latime, etc... numai mana de lucru e diferita daca observi ca au lucrat mai bine.
Sunt facute in acelasi fel cu cele modernizate din 2019-2020 (ex; Bd. Timisoara, Bd. Uverturii, Piata Crangasi...) aceleasi materiale, latime, etc... numai mana de lucru e diferita daca observi ca au lucrat mai bine.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
"Mâna de lucru" nu e diferită. Unii dintre fostii angajați ai Companiei Municipale Strazi Poduri si Pasaje București au fost preluați de către Trustul Clădirilor Metropolitane București. Proiectele și unele materiale erau din 2019, dar fosta companie nu a mai primit ordinele de începere, expirând contractele etc. fiind împinsă spre faliment.
"Mâna de lucru" nu e diferită. Unii dintre fostii angajați ai Companiei Municipale Strazi Poduri si Pasaje București au fost preluați de către Trustul Clădirilor Metropolitane București. Proiectele și unele materiale erau din 2019, dar fosta companie nu a mai primit ordinele de începere, expirând contractele etc. fiind împinsă spre faliment.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Te referi la lucrarile executate in anii trecuti? Nite fotografii ar ajuta.
FabiM wrote here:
Te referi la lucrarile executate in anii trecuti? Nite fotografii ar ajuta.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Dap.
A evoluat in timp, crăpături, bucăți și acum au dispărut.
Acum o săptămâna cel puțin rămăseseră niște bucăți.
Dap.
A evoluat in timp, crăpături, bucăți și acum au dispărut.
Acum o săptămâna cel puțin rămăseseră niște bucăți.
B91BF741-1160-4504-89FD-959F8F8DDA4E.jpeg (1.7 MB; downloaded 2030 times)
📖 Pagination options