Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096840 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
andrei11
Hai sa revenim la Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
La ce discutati voi treaba e clara, avand 3 benzi ocupate full ( sau doua, habar nu am cate sunt acolo ), ideea e ca avand TOATE benzile ocupate full n-ai ce cauta pe linia de tramvai pentru ca e clar ca de pe linia de tramvai nu ai cum sa te repliezi pe banda a 3-a sau a 2 - a, nu stiu cate benzi sunt acolo. E clar ca vei forta. Treaba cu circulatia pe linia de tramvai ( cand e voie de circulat ) se refera cu siguranta la eventualele depasiri pe care le faci sau cand vrei sa faci ( regulamentar ) stanga. Dar cand vrei sa mergi drept cu benzile normale umplute la refuz nu ai ce cauta pe linia de travai.
Vedeti ca aveti rubrica separata pentru discutiile acestea, rog sa revenim la subiect.
Aspecte negative în circulația bucureșteană
Hai sa revenim la Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
La ce discutati voi treaba e clara, avand 3 benzi ocupate full ( sau doua, habar nu am cate sunt acolo ), ideea e ca avand TOATE benzile ocupate full n-ai ce cauta pe linia de tramvai pentru ca e clar ca de pe linia de tramvai nu ai cum sa te repliezi pe banda a 3-a sau a 2 - a, nu stiu cate benzi sunt acolo. E clar ca vei forta. Treaba cu circulatia pe linia de tramvai ( cand e voie de circulat ) se refera cu siguranta la eventualele depasiri pe care le faci sau cand vrei sa faci ( regulamentar ) stanga. Dar cand vrei sa mergi drept cu benzile normale umplute la refuz nu ai ce cauta pe linia de travai.
Vedeti ca aveti rubrica separata pentru discutiile acestea, rog sa revenim la subiect.
Aspecte negative în circulația bucureșteană
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Linia tramvaiului poti folosi pentru depasire... in circulatie, nu pentru depasirea coloanei (oprite), mai ales ca nu ai indicator care sa-ti permita reincadrarea de pe linia tramvaiului in banda 3.
Deci practic mergi ce mergi si cand s-a pus dop... ramai acolo, n-ai marcaj si indicator care sa-ti permita reincadrarea la ingustare.
Da cu spatele.
Linia tramvaiului cel putin pe vremuri pe Vacaresti era delimitata cu marcaj continuu. Evident el s-a sters de multa vreme si odata cu el... si bunul simt. Iar ca sa intri pe linia tramvaiului trebuie sa ocolesti si un refugiul de la iesirea din Sun Plaza in Vacaresti, prin stanga.
P.S. Ca sa citez, doua benzi si linie de tramvai. Vacaresti cate benzi are? Io zic ca minim trei.Si regulamentul spune de pana la doua. De la trei inseamna ca aia e magistrala si lasi tramvaiul in pace complet.
P.S. 2 Nesimtirea nu se scuza. Iar spovedaniile se primesc la biserica.
Linia tramvaiului poti folosi pentru depasire... in circulatie, nu pentru depasirea coloanei (oprite), mai ales ca nu ai indicator care sa-ti permita reincadrarea de pe linia tramvaiului in banda 3.
P.S. Ca sa citez, doua benzi si linie de tramvai. Vacaresti cate benzi are? Io zic ca minim trei.Si regulamentul spune de pana la doua. De la trei inseamna ca aia e magistrala si lasi tramvaiul in pace complet.
P.S. 2 Nesimtirea nu se scuza. Iar spovedaniile se primesc la biserica.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
La ora asta încă se toarnă beton la Castani pe colț, in față la Mega Image și în dreptul viitoarei plăci de acolo, în dreptul pieței. Acolo unde am postat foto cu cele două tuburi de canalizare se lucra la lumină reflectoarelor în groapă, și mai era doar un tub. În concluzie se lucrează peste tot și azi au umblat Cifele în dute - vino încontinuu.
La ora asta încă se toarnă beton la Castani pe colț, in față la Mega Image și în dreptul viitoarei plăci de acolo, în dreptul pieței. Acolo unde am postat foto cu cele două tuburi de canalizare se lucra la lumină reflectoarelor în groapă, și mai era doar un tub. În concluzie se lucrează peste tot și azi au umblat Cifele în dute - vino încontinuu.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Această ieșire de la Sun Plazza e acum îngrădită cu panouri. În fundal lângă antenă sta pregătit Foretisul.
Această ieșire de la Sun Plazza e acum îngrădită cu panouri. În fundal lângă antenă sta pregătit Foretisul.
A apărut și această zonă cu foretisul pregătit.
IMG_20160225_163012.jpg (1.91 MB; downloaded 1837 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
misterr, urmează vinerea aia, nu ?...
Abia aştept !...
misterr, urmează vinerea aia, nu ?...
Abia aştept !...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
In weekend sigur se vor vedea progrese notabile.
In weekend sigur se vor vedea progrese notabile.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
A aparut un elefant in actiune la rampa Nitu Vasile.
A aparut un elefant in actiune la rampa Nitu Vasile.
- realistul
-
Posted:
-
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Tot intr-o nota de optimism, s-a lucrat si la PP4, s-au infipt o parte din profilurile de metal care sunt depozitate acolo.
Tot intr-o nota de optimism, s-a lucrat si la PP4, s-au infipt o parte din profilurile de metal care sunt depozitate acolo.
- neb1
-
Posted:
-
neb1
La ora 14:30 2 muncitori stateau pe un palet,alti 2 spalau rotile la un excavator,unii se plimbau,vreo 3 mancau.Erau si aia de la rcv mermeleau plictisiti la un cablu ,si ii intreb ''Nu va suparati ,fiti amabil,Ce cablu e ala ? si primesc raspuns ... DE PLASTIC ''
.Restul or fi toti in subteran.Activitate redusa pentru termenul cu Iunie2016 ,poate Iunie 2017 si am inteles noi gresit.
La ora 14:30 2 muncitori stateau pe un palet,alti 2 spalau rotile la un excavator,unii se plimbau,vreo 3 mancau.Erau si aia de la rcv mermeleau plictisiti la un cablu ,si ii intreb ''Nu va suparati ,fiti amabil,Ce cablu e ala ? si primesc raspuns ... DE PLASTIC ''
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Hai sa asteptam pozele lui misterr si ne lamurim care este avansul...
Hai sa asteptam pozele lui misterr si ne lamurim care este avansul...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Yupeee !
misterr, tocisem F5-ul...
Multumim !

@neb1, vezi ca nu stau oamenii chiar degeaba ?...
Se pare ca am avut dreptate cand am spus ca PP1 MegaImage-tramvai este cheia.
Acolo trag cel mai tare (si in zona centrala a pasajului rutier, evident) ca sa poata acoperi si muta circulatia pe sensul celalalt....
Yupeee !
misterr, tocisem F5-ul...
Multumim !

@neb1, vezi ca nu stau oamenii chiar degeaba ?...
Se pare ca am avut dreptate cand am spus ca PP1 MegaImage-tramvai este cheia.
Acolo trag cel mai tare (si in zona centrala a pasajului rutier, evident) ca sa poata acoperi si muta circulatia pe sensul celalalt....
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Oricîți muncitori s-ar aduce, nu se poate lucra oricît de repede.
Turnările de betoane se fac într-un anumit ritm, altfel se dărîmă totul...
Oricîți muncitori s-ar aduce, nu se poate lucra oricît de repede.
Turnările de betoane se fac într-un anumit ritm, altfel se dărîmă totul...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Evident...
Apoi timp de intarire (ca de uscare nu e suficient).
Dar oricum s-a avansat binisor de la reportajul meu de marti, deci in doar 3 zile...
La accesul PP1 benzinarie se pare ca excavatorul pozat de mine sapa intr-adevar pentru PM...
La PP4 este un inceput... (apropos, aleea cimitirului a devenit strada?...)
Doar cu groapa aia de la "Parfumuri" nu inteleg si pace ce este...
Marti era jumatate plina cu pamant (care inainte NU fusese acolo) acum vad ca l-au scos din nou...
Chiar nu imi dau seama ce si cum se face acolo...
Evident...
Apoi timp de intarire (ca de uscare nu e suficient).
Dar oricum s-a avansat binisor de la reportajul meu de marti, deci in doar 3 zile...
La accesul PP1 benzinarie se pare ca excavatorul pozat de mine sapa intr-adevar pentru PM...
La PP4 este un inceput... (apropos, aleea cimitirului a devenit strada?...)
Doar cu groapa aia de la "Parfumuri" nu inteleg si pace ce este...
Marti era jumatate plina cu pamant (care inainte NU fusese acolo) acum vad ca l-au scos din nou...
Chiar nu imi dau seama ce si cum se face acolo...
📖 Pagination options