MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)

1661 posts, 455559 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 108 109 110 111 112 113 114  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) Adrian Rosca

Eu insist sa cred ca nu. Userul @stangagabriel de la benzinari a postat azi o poza cu foreza in actiune: https://i.imgur.com/LlsyWYo.jpg

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) CataOT

Aseara se circula normal pe sensul Soseaua Panduri catre Bulevardul Geniului, devierea era inchisa cu balize de plastic. Sunt sigur ca a grabit deschiderea sensului de mers si avaria Apa nova deoarece ''plaja cu nisip'' ocupa destul de mult din deviere. Asfaltul pare pus cu lopata dar este clar mai bine decat pe deviere.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) subway guru

Adi, foreza e acolo, am vazut-o si eu, pare a fi o foreza mai mare decat ce am vazut pana acum.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) orex

CataOT wrote:
Aseara se circula normal pe sensul Soseaua Panduri catre Bulevardul Geniului, devierea era inchisa cu balize de plastic. Sunt sigur ca a grabit deschiderea sensului de mers si avaria Apa nova deoarece ''plaja cu nisip'' ocupa destul de mult din deviere. Asfaltul pare pus cu lopata dar este clar mai bine decat pe deviere.

Duminica, la orele pranzului, deja erau trasate marcajele de circulatie pe Panduri, peste acces B. Bineinteles cu galben, ca-i inca santier! ;)  

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) Budy187

Exista vreun dead-line cu privire la finalizarile lucrarilor de refacere a suprafetelor si reconfigurare a intersectiei de la Razoare ?
A mai trecut cineva prin zona ?

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) andrei11

Am trecut eu de 3 ori cam în 10 zile. Nicio mișcare.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) linia 69

De ce? Ce se asteapta?
Chiar daca am redeschis subiectul de curand eu tot nu sunt lamurit, nu mi-e clar ce le lipseste!?    

Chef de munca? Plata sumelor castigate in justitie? Lipsa unei idei clare de urbanism?

linia 69 wrote:
De ce? Ce se asteapta?
Chiar daca am redeschis subiectul de curand eu tot nu sunt lamurit, nu mi-e clar ce le lipseste!?    

Se misca fix ca la PDT, slow motion!
Acum, la AM, chiar daca se termina comicaria legata cu M5.1, la suprafata, n-o sa mai vezi, ceea ce stiai, daca stiai, cum era in 2011! :no:

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) Adrian Rosca

Eu de exemplu astept finalizarea ultimului acces.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) linia 69

Sigur ca știu cum a fost zona înainte, chiar cu mult înainte, când se prăjea cafea ...  
Acum ma intriga delăsarea sau ce o fi, pe scurt “romanismul”!
Acum vreau sa văd zona terminată, cu o viziune urbanistica cât mai simpla și eficientă in același timp, nu slalom printre aerisiri și intrări la metrou.
Vreau s-o văd gata cât mai repede ca deja s-a întrecut orice măsura!
Rușine celor responsabili!

Domnu...acolo mirosea a naut prajit, frumos de altfel, in raport cu miresmele din prezent (nechezolul de odinioara)! ;)
N-o sa mai fie niciodata ca-nainte trama stradala (diagonala) spre bd. Panduri dinspre Razoare, ca toate legaturile spre suprafata (aerisirile) ale statiei de 110KV sunt edificate pe vechiul traseu dus spre Panduri!
Le jeux sont fait rien ne va plus! :no:

Les jeux sont faits, rien ne va plus

Go to page:  1  ... 108 109 110 111 112 113 114  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2464 forum members have written 438190 posts in 5487 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”