Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Repartizarea autobuzelor

1531 posts, 513706 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110

📖 Pagination options
Re: Repartizarea autobuzelor Victor C

Normal, mai bine ținem vehiculele noi electrice în garaj și să meargă diesel-urile care și așa au deja foarte mulți km, în curând ies și din garanție și ca bonus mai și poluează, bravo👏.

Re: Repartizarea autobuzelor Gabi23

Sunt condiții stricte în contractul de finanțare.

Păi și atunci Nordului aseară practic le-a băgat fără să aibă voie?
Știu că parcă așa a fost și cu hybridele și după 3 ani au început să le bage și pe alte linii de zi și pe liniile de noapte, așa o să fie și cu ZTE-urile sau când vor avea voie și pe alte linii?

Re: Repartizarea autobuzelor idk_vlad

Hibridele erau luate din Fondul pentru Mediu, nu din PNRR. PNRR e mai strict.

Da, am căutat pe net, probabil după 5 ani de la intrarea în funcțiune vor intra și pe alte linii, adică la final de 2028. Totuși mi se pare o aberație totală că nu pot face o cerere să le folosească și noaptea, până la urmă au fost cumpărate pentru a reduce emisiile cât mai mult, nu să stea degeaba cât mai mult. Legat de contract, Comisia Europeană nu ar trebui să îi penalizeze totuși pe cei de la STB că în contract spun că le vor folosi pe toate 100 și ei nu folosesc nici măcar 60 simultan, iar în weekend-uri doar 33 din 100…..
Practic este un proiect nefinalizat.

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463886 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”