Topic: Troleibuze Neoplan 361 N6121 (2010-2022)
368 posts, 157271 views
📖 Pagination options
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Troleibuze Neoplan ale TCE
Florinds
Cum ia mastodontul asta virajul daca vine sau intra pe o singura banda si unghiul e de 90 grade?...
Cum ia mastodontul asta virajul daca vine sau intra pe o singura banda si unghiul e de 90 grade?...
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Mai usor decat un vehicul nearticulat, care trebuie sa iasa cu botul mult in afara curbei. La vehiculele articulate (de 18m) distanta intre axe e mai mica decat la cele simple (de 12m).
Mai usor decat un vehicul nearticulat, care trebuie sa iasa cu botul mult in afara curbei. La vehiculele articulate (de 18m) distanta intre axe e mai mica decat la cele simple (de 12m).
-
- stakee
-
Posted:
-
stakee
Daca crezi ca asta-i rau, in Constanta la Faleza Nord e o curba cam stransa si linia din zona e deservita doar de mazuri 107, lungi si nearticulate
Daca crezi ca asta-i rau, in Constanta la Faleza Nord e o curba cam stransa si linia din zona e deservita doar de mazuri 107, lungi si nearticulate
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Intra ușor in curbe. Sistemul este asemănător ca la ikarus, virează și remorca. La FBW era și mai ușor, remorca trecea exact prin același punct cu tractorul.
Intra ușor in curbe. Sistemul este asemănător ca la ikarus, virează și remorca. La FBW era și mai ușor, remorca trecea exact prin același punct cu tractorul.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Sigur vireaza si remorca? La cum au rotile acoperite/mascate, nu cred. Oricum, vehiculele articulate de productie cat de cat noua oricum nu au axa C viratoare...
Sigur vireaza si remorca? La cum au rotile acoperite/mascate, nu cred. Oricum, vehiculele articulate de productie cat de cat noua oricum nu au axa C viratoare...
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Foarte tare, cate locuri au (scuze daca s-a zis, pe prima pagina nu am gasit)? Ce bune ar fi in locurile aglomerate din Bucuresti...
Foarte tare, cate locuri au (scuze daca s-a zis, pe prima pagina nu am gasit)? Ce bune ar fi in locurile aglomerate din Bucuresti...
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Pai... e cu 50% mai lung decat unul "scurt", deci are cu 50% mai multe locuri... adica 150. RATB-ul nu vrea sa auda de asa ceva pentru ca "se conduc mai greu", iar cei care stiu ca asta nu e adevarat, nu au voie sa spuna (caz concret - a fost testat un autobuz articulat pe 381 iar soferul a fost obligat sa spuna ca e prea greu de condus).
Pai... e cu 50% mai lung decat unul "scurt", deci are cu 50% mai multe locuri... adica 150. RATB-ul nu vrea sa auda de asa ceva pentru ca "se conduc mai greu", iar cei care stiu ca asta nu e adevarat, nu au voie sa spuna (caz concret - a fost testat un autobuz articulat pe 381 iar soferul a fost obligat sa spuna ca e prea greu de condus).
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Banii vorbesc!
Poate e mai bine, daca bagau unul din asta, statea pana se umplea ochi si venea dupa 30+ min.
Poate e mai bine, daca bagau unul din asta, statea pana se umplea ochi si venea dupa 30+ min.
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Există o distanță intre capac si roată. Nu știu absolut deloc unghiul de virare dar garantez ca virează
cos wrote:
Există o distanță intre capac si roată. Nu știu absolut deloc unghiul de virare dar garantez ca virează
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Troleibuz pe linia 5
Troleibuz pe linia 5
IMG_20160330_132444.jpg (77.42 KB; downloaded 6423 times)
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Recent a fost mutat punctul de alimentare în autobază iar fiecare troleu e nevoit să ajungă acolo pentru a alimenta.
Axel wrote:
Troleibuz pe linia 5
Recent a fost mutat punctul de alimentare în autobază iar fiecare troleu e nevoit să ajungă acolo pentru a alimenta.
-
- Victor92
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
La ele acasă:
Autorul tuturor pozelor: A D (Flickr):
#816:

2002-10-12 - Pully, Port by A D, on Flickr
Prototipul #800, după care s-au făcut următoarele troleibuze:

2005-03-27 - Pully, Vignes by A D, on Flickr
O parte din trupă:

2005-11-26 - Cossonay-Penthalaz, Les Câbleries by A D, on Flickr
La ele acasă:
Autorul tuturor pozelor: A D (Flickr):
#816:

2002-10-12 - Pully, Port by A D, on Flickr
Prototipul #800, după care s-au făcut următoarele troleibuze:

2005-03-27 - Pully, Vignes by A D, on Flickr
O parte din trupă:

2005-11-26 - Cossonay-Penthalaz, Les Câbleries by A D, on Flickr
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Cateva Neoplanuri (zgomotoase) surprinse astazi prin Ploiesti ...
5902 - Linia 202 - Bulevardul Independentei

5906 - Linia 44 - Soseaua Vestului

5921 - Linia 44 - Malu Rosu

5924 - Linia 44 - Malu Rosu

Cateva Neoplanuri (zgomotoase) surprinse astazi prin Ploiesti ...
5902 - Linia 202 - Bulevardul Independentei

5906 - Linia 44 - Soseaua Vestului

5921 - Linia 44 - Malu Rosu

5924 - Linia 44 - Malu Rosu

📖 Pagination options