MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Taberei

393 posts, 168577 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 29

📖 Pagination options
Re: Interstatia DT34-Parc laur_visan

Poker ca poker,dar sa nu fie cumva o ruleta ruseasca!TBM -13m,apeduct in vecinatate,nu stim adancimea!Al doilea TMB plecat si aici sa nu cumva ca sa fie treaba,treaba nebunii astia sa-l parcheze fix sub intersectie!!! Ca atunci toti berbeci pana s-or lua in coarne o sa dureze....si atunci sa vezi distractie.Aici nu mai este vorba de cativa km de autostrada,un pasaj blocat la fonduri sau nu stiu ce spatii verzi...aici se pot intampla lucruri grave si cu consecinte usturatoare.E de ajuns sa se scufunde putin un brontozaur si atunci...tre sa-i bagam pe toti cei responsabili in fataTMB-urilor si sa trecem cu ele peste ei...

Re: Interstatia DT34-Parc subway guru

Adrian Rosca wrote:
Guru ar zice, dar are o problema: firma la care lucreaza e parte integranta a contractului, care precis are si niste clauze de confidentialitate. Asa ca ne-o serveste subtil, cat poate si el. Corect?

Corect!
;)

DocOctavius wrote:
aztec wrote:
Intrebarea e.. a ramas fix acolo unde este in graficul ala?
Adica fix in apropierea apeductului?
Parca au facut ceva foraje chiar la intrarea in parc, au asigurat solul acolo?

Graficul afiseaza tunelul finalizat. Deci TBMul este imediat în fața liniei verzi. Presupunand ca Subway a introdus numarul corect de inele atunci erori de poziție pot aparea doar din cauza desenului meu (care este totusi aproximativ) deci sa zicem inca vreo 5 pixeli in orice directie.
Eu cred ca locul de oprire este ales relativ cu cap. Este imediat dupa statia de ventilatie, deci lucrarile la aceasta or sa poata decurge fara probleme și acolo este posibil ca solul să fie "consolidat" din timpul construcției apeductului.
Chiar la intrarea în parc trebuia să fie intrarea în stație și acolo ar fi avut nevoie de sol consolidat ca să poată trece prin peretele stației.
Mai departe "stăm, observăm, analizăm..."

CV e la inelul 257...

Nightwolf wrote:
Eu astept sa vad ce zice Guru....

Guru zice din gura de metrou ca nu are treaba cu aqueductele...

Re: Interstatia DT34-Parc laur_visan

SubwayGuru uitandu-ma la graficul cu avansul TBM-urilor am observat trecut si in dreptul Varvarei 1.5m fata de ieri cand erau 436.5m.Au inceput sa sape amandoua?

Nu.

Re: Interstatia DT34-Parc bekxy

Atunci... a început tasarea... longitudinală?  ;)

Re: Interstatia DT34-Parc Slasher1985

Probabil ca a mai fost pus un inel intre timp fara ca Varvara sa inainteze. Banuiesc ca valoarea aceea de "metri sapati" este de fapt valoarea de metri sapati cu inele montate.

Ceva progrese la negocieri? Sa ne asteptam pana la toamna sau pana in Craciun?

laur_visan wrote:
SubwayGuru uitandu-ma la graficul cu avansul TBM-urilor am observat trecut si in dreptul Varvarei 1.5m fata de ieri cand erau 436.5m.Au inceput sa sape amandoua?

Tactica e sa faca mici avansuri zilnice ca sa nu se intepeneasca tot pe loc pe loc pe loc pana rasare busuioc! :lol:

Re: Interstatia DT34-Parc Nightwolf

Deci se merge la relanti cu alte cuvinte...

Re: Interstatia DT34-Parc misterr

Eu am tot sperat că e o glumă... Adică stă echipa la București ca să lucreze o oră pe zi, să pună cîte un inel?!!!

Nu sta echipa, lucreaza pe Filofteia si in pauza de cafea o mai misca si pe Varvara sa nu intzepeneasca si sa nu se scufunde de tot...

Re: Interstatia DT34-Parc URANUS

Si daca tot o misca asa putin cate putin si nu reincep lucrarile la statie, o sa ajunga amandoua la Romancierilor.    :evil:

Re: Interstatia DT34-Parc mihai_atanasiu

sper sa nu ajungem in situatia de la M4 la podul Constanta zona Chibrit.

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 29

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463811 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”