Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Propuneri de modificare a stațiilor

148 posts, 47870 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11

📖 Pagination options
Re: Propuneri de modificare a stațiilor cosmindaniel

Nu cred ca faptul ca 178 ar avea stație la “Luterana” ar lăsa zona descoperită dpdv al transportului în comun. Să mergi 50 de metri în plus nu e așa de mare problemă :)

Re: Propuneri de modificare a stațiilor alex 19

Sunt total de acord. Nu cred ca se supara nimeni daca s-ar prelungi traseul cu inca doua-trei statii. La Sala Palatului nu strange asa multa lume cum ar strange la Piata Romana.

Re: Propuneri de modificare a stațiilor deprodio

Și staționarea unde o faci?

Re: Propuneri de modificare a stațiilor alex 19

Stationare nu au nici alte autobuze care intorc la Piata Romana(168,226,368).

Re: Propuneri de modificare a stațiilor panda

Mai mult ca sigur deprodio cand se referea la stationare a vrut sa iti aminteasca ca 178 si 311 mai stationeaza la sala palatului cand le permite programul

Re: Propuneri de modificare a stațiilor deprodio

Da,exact. 178 este un traseu care ar trebui sa staționeze macar un 5 min.la capăt din cauza lungimii și ambuteiajelor. Autobuzele sunt conduse de oameni care au diverse nevoi. Plus că,odată cu insolventa STB vor trebui restructurate anumite trasee pentru profitabilitate. Poate vor rezolva și 301b care se vede că a fost o prelungire cu dedicație. Nu exista niciun motiv de profitabilitate pentru care sa existe 301b.

Re: Propuneri de modificare a stațiilor Vlad242

cosmindaniel wrote here:
Nu cred ca faptul ca 178 ar avea stație la “Luterana” ar lăsa zona descoperită dpdv al transportului în comun. Să mergi 50 de metri în plus nu e așa de mare problemă :)

M-am gândit mai bine și ai dreptate, am redactat o petiție cu avantaje și dezavantaje și am trimis-o către TPBI.
Chiar ar fi o bună modificare făcută de TPBI, destul de importantă legătura cartierului Militari cu Piața Romană.

Re: Propuneri de modificare a stațiilor Gabi23

178 va rămâne la Sala Palatului, unde are și timp minim de staționare de aproximativ 2 luni.
Pentru continuarea călătoriei spre Piața Română există supra-ofertă: 168, 226, 368.

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2722 forum members have written 466837 posts in 5825 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”