MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Interstatia Orizont-Favorit

298 posts, 108635 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 22

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Orizont-Favorit 133 313

Ma indoiesc. Vom sparge recordurile mondiale ca tara in care aerul este mai dens ca solul.

Re: Interstatia Orizont-Favorit DocOctavius

dinudr wrote:
Si inca o intrebare,ce lungime are interstatia Favorit-Drumul Tab.34?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Statia "Drumul Taberei 34" nu a fost redenumita* "Tudor Vladimirescu"? Sau m-am incurcat eu in statii? Haideti totusi sa folosim numele corecte ca altfel ne incurcam in statii si nu mai ies la numaratoare.
http://octav.semizian.ro/metrouusor/F-TV.png
Cu placere.

* Scuzati cacofonia.

Re: Interstatia Orizont-Favorit andrei11

Ba da, a fost redenumita, dar toata zona e cunoscuta ca si  "34".
De acord cu denumirile noi :
NU "34", DA Tudor Vladimirescu
NU "Raul Doamnei", DA  Drumul Taberei.

In legatura cu afisajul progresului grafic: as avea nevoie de cineva cu un pic de rabdare in google maps ca sa aduc la zi si acea versiune. Cine e doritor sa trimita un mesaj privat si raspund cu detalii mai precise.

Re: Interstatia Orizont-Favorit subway guru

Cat priveste denumirile 'oficiale' din acte, nu s-a rebotezat nimic, sunt valabile cele vechi, DT34, Parc, Brancusi, Raul Doamnei...
Cand se schimba ceva oficial, va anunt...
Si o precizare, aceste denumiri sunt pt proiectare si constructie...in exploatare se pot reboteza/schimba, cum s-a mai intamplat de multe ori pana acum...vreti si exemplificari sau le stiti si voi prea bine?

Multumesc mult Survola pentru raspunsul prompt. Cat despre denumirile statiilor... Evident ca sunt temporare dar pana atunci ar fi frumos sa folosim aceiasi termeni ca sa nu ne incurcam. Era pe undeva o lista oficiala a numelor? Ca sa stiu si eu ce denumiri sa folosesc cand creez graficele si daca TV este complet gresit sa nu.

Eu zic sa folosesti ce denumire-ti place, toti vom intelege despre ce e vorba...
Ca fapt divers, intre constructori/proiectamti/consultanti/beneficiar se folosesc doar denumirile initiale 'oficiale'...interfata cu publicul e alta gasca-n alta traista!
:lol:

Re: Interstatia Orizont-Favorit survola

@subway guru: Unde am putea gasi lungimile interstatiilor?

Vi le dau eu, dar am zis sa fie pe masura ce se avanseaza, in topicul cu avansul TBM...
Nu mai vreau sa pun in avans nimic, ca nu m-am ales decat cu 'castane' nemeritate!

Re: Interstatia Orizont-Favorit survola

Vroiam sa trasam traseele pentru vizualizarea avansului TBM cu lungimile corecte de acum :D

Da-mi pe PM o adresa de mail si se rezolva...

subway guru wrote:
Vi le dau eu, dar am zis sa fie pe masura ce se avanseaza, in topicul cu avansul TBM...
Nu mai vreau sa pun in avans nimic, ca nu m-am ales decat cu 'castane' nemeritate!

La cate informatii ne-ai oferit iti foarte multumim. Voi posta eu graficele cu urmatoarele interstatii pe masura ce TBM avanseaza si atunci vor aparea si lungimile interstatiilor. Asa imi iau eu castanele daca ceva nu se pupa, pentru ca guru nu le merita.

Re: Interstatia Orizont-Favorit Nightwolf

dinudr wrote:
Multumesc Andrei pt raspuns, am inteles ca nu pot sapa concomitent pe aceeasi interstatie dar sa inteleg ca nu pot sapa concomitent nici daca sapa la interstatii diferite?

Nu cred ca ai inteles... sa-ti explic pe puncte:
1. Un singur furnizor de energie.
2. Un singur punct de transformare.
3. Doua TBM-uri.
4. Furnizorul de energie nu are capacitatea operationala/tehnica/ce vrea el pt a furniza energie suficienta miscarii concomitente a celor doua masinarii.

Aplicam regula x=1+2+3+4 si rezulta faptul ca si daca ar sapa una la Valea Argesului si cealalta la Eroilor, energia TOT AIA E, furnizorul TOT ALA E, iar probelemele TOT ALEA SUNT! Alte nelamuriri??

P.S.: Guru, substatia de transformare de la A.M. de curiozitate ce capacitate are?? Ca banuiesc ca intra in ea 2-3 linii de medie ca LEA in Bucuresti mai greu...

In principiu ar trebui sa poata duce cele doua TBM-uri, dar nu am date exacte, e facuta pe organizare de santier Astaldi-Enel...
Pacat ca nu s-au facut mai intai statiile alea minunate cu echipamente japoneze de 110, ca se alimentau direct de acolo, de la botul calului...

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433320 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”