Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reconstrucție Calea Victoriei (2013-2015)

563 posts, 3129948 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 41

📖 Pagination options
Re: Reconstructie Calea Victoriei Robert24

Un filmulet de azi cu lucrarile intre Piata Victoriei si Str. George Enescu.
Vizionare placuta!

Re: Reconstructie Calea Victoriei Budy187

La piata de la Ateneu, ce solutie tehnica se alege ?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Reconstructie Calea Victoriei Utilizator anonim

De la Victoriei pana spre Ateneu.

1 (1).JPG (295.52 KB; downloaded 4053 times)

1 (2).JPG (285.51 KB; downloaded 4053 times)

1 (3).JPG (297.52 KB; downloaded 4051 times)

1 (4).JPG (320.08 KB; downloaded 4054 times)

1 (5).JPG (290.29 KB; downloaded 4053 times)

1 (6).JPG (333.76 KB; downloaded 4052 times)

1 (7).JPG (307.79 KB; downloaded 4051 times)

1 (8).JPG (288.62 KB; downloaded 4057 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Reconstructie Calea Victoriei Utilizator anonim

Normal ca profitand de haosul santierului, pe una din benzi se parcheaza...

p.JPG (296.72 KB; downloaded 4055 times)

Re: Reconstructie Calea Victoriei Serban

In continuare pare ca e cineva pe santier care e mai atent la detalii. S-a scos si mizeria aia de oglinda de la Casa Vernescu, care oricum nu folosea la nimic. S-a mutat si un stalp pentru semne de circulatie si toti stalpii pentru semafoare s-au repozitionat (cu exceptia unuia, care sper sa se mute).

De asemenea, la unele canale o parte din echipele de pavare umplusera golul dintre placuta si canal cu ciment. S-au refacut si alea.

Ce ma ingrijoreaza putin e situatia de mai jos. Nu pare nici ca se desfiinteaza parcarea si nici nu se monteaza bolarzi. Sa vedem.
image.jpeg (130.08 KB; downloaded 3990 times)

Re: Reconstructie Calea Victoriei ByOnu

Azi dimineata, la Desteptarea in Europa FM, s-a adus in discutie problema bolarzilor. Cica, nu stiu din ce surse, un bolard ar costa 350 RON. In fine, au inmultit ei aproximativ cu toata lungimea Caii Victoriei (lucru gresit avand in vedere ca pe sectorul Elisabeta - Dambovita sunt montati stalpisori metalici) si a dat o suma foarte mare. S-a pus intrebarea: de ce nu se monteaza in schimb niste indicatoare de stationare/parcare interzisa?

De ce? Pentru ca nu exista autoritati ale statului. N-am vazut vreodata o amenda pe parcat necorespunzator in Bucuresti, in schimb am vazut amenda pe mers cu bicicleta pe timp de iarna!!! :evil:

Aia de au pus problema asa zici ca nu s din Bucuresti. Si mie mi-ar placea sa fie o dunga pe asfalt si atat, dar, din pacate, la noi nu se poate decat cu solutii de genul asta. Pentru ca aici nu exista spirit civic, bun simt, educatie, iar autoritatile incurajeaza aceste obiceiuri prin nepasare. Asta e...

Serban wrote:
Ce ma ingrijoreaza putin e situatia de mai jos. Nu pare nici ca se desfiinteaza parcarea si nici nu se monteaza bolarzi. Sa vedem.

Referitor la acea parcare, am vb cu un muncitor care mi a zis ca initial sefii nu le au spus sa monteze bolarzi in acea zona, dar ca cel mai probabil vor sparge si vor monta, pentru ca si au dat si ei seama ca ar trebui. Asteapta sa le spuna sefii.

Oricum, se vedeau deja urme de roti de masini pe trotuar.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

Ieri se descarca un TIR cu borduri in Pta. Revolutiei vis-a-vis de Kretzulescu .. ditai TIR-ul ...

Niste idioti aia de la Europa FM. Cum sa coste 350 ron o BORDURA -- sa inteleaga si cretinii aia ca un bolard = o bordura pusa invers. La cantitatea industriala nici nu vorbesc ... uite ce am gasit pe net la o cautare rapida:

Bordura andezit:
- 50 x 20 x 25 = 40.4 euro/ml

Adica doua borduri, ca sa faca 1 m, cost 178 de lei idiotilor, dat pe din doua, costa 89 de lei cretinilor, iar daca vom cumpara borduri de 4x lungimea Caii Victoria, adica vreo 15-16km (15.000 -- 16.000 m, adica 32.000 borduri) cu SIGURANTA va costa bordura 30 de lei bucata.

Ziaristii iadului....

Re: Reconstructie Calea Victoriei alex230ro

ha ha pariem ca a firma care trebuie costa si 400 lei un bolard din ala ? :twisted:
:mrgreen:

In Piata Victoriei s-au reconfigurat marcajele pentru noile conditii, aparand cele 2 benzi de ghidare spre Calea Victoriei.

Bineinteles ca nimeni nu le respecta inca, dar cand vor aparea bordurile din coltul trotuarului si pista, nu vor mai avea de ales. Eu sunt sigur ca de-aia nici nu au atacat coltul trotuarului, pentru ca in lipsa marcajelor s-ar fi infipt o gramada de viteji pe trotuarul nou.
IMG_4765 (Medium).JPG (70.66 KB; downloaded 3331 times)

Asa cum banuiam, dupa trasarea marcajelor s-a atacat coltul acela de trotuar.

photo 1.JPG (149.22 KB; downloaded 3168 times)

Pentru carcotasi... Cam atat de lata o sa fie partea carosabila, dupa montarea bordurilor pistei de biciclete.

photo 2.JPG (143.65 KB; downloaded 3168 times)

S-au scos aproape toti stalpii vechi din zonele finalizate.

photo 3.JPG (144.04 KB; downloaded 3167 times)

Au inceput sa lucreze si dupa Radisson.

photo 4.JPG (143.15 KB; downloaded 3167 times)

Cat am stat prin zona am vazut cel putin 3 taxiuri care au sarit peste bordura pistei (se vede si in poza). Sunt aproape convins ca unii dintre chiar cred ca e statie de taxiuri acolo. Sa vedem dupa ce se finalizeaza lucrarea si apar marcajele.

De asemenea, sunt multi care parcheaza in spic in zona in care va fi statia de taxiuri (imediat dupa pista) si care ies cu masinile mult in afara. Era o gatuire serioasa acolo.

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 41

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433746 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”