MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Discutii: statia Straulesti

406 posts, 144752 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 29

📖 Pagination options
Re: Discutii: statia Straulesti Adrian Rosca

Am trimite, numai ca nu se mai gasesc plicuri la posta  ;)

Re: Discutii: statia Straulesti subway guru

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Somet a intrat in fosta zona de lucru Astaldi. Am putut vedea de sus ca a inceput inchiderea golurilor tehnologice la nivelul planseului intermediar.

Re: POZE Lucrari - Statia "Straulesti" laur_visan

survola wrote:
Diverse şi diferite (unde se vede că nu vor fi traverse de lemn)

Traversele de lemn incep din zona macazelor spre depou,prin statie.Acelea de beton merg in sens invers spre PSS Zarea.
Am scris eu intr-un post anterior,ca in capatul dinspre depou s-au descarcat traverse noi de lemn si piatra tip CF  care se vad si in pozele aparute prin presa,in statie.Mai ales ca sensul pozat este primul sapat de TBM. Acolo cum au eliberat un sens au trecut la montarea caii de rulare.

Update 29 Octombrie: s-a betonat unul din golurile tehnologice din planseul superior, iar la alte doua se monteaza confrajul si se buciardeaza marginile. In capatul dinspre Laminorului sunt aduse 4 macarale, inclusiv batrana Takraf si se lucreaza la finalizarea structurii statiei din fosta zona de lucru Astaldi. In fosta zona Somet se lucreaza la finalizarea turnarii sapei de panta si montajul hidroizolatiei peste planseu.

Cred ca saptamana viitoare poate sa inceapa executia umpluturilor peste planseu.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii: statia Straulesti sab

Ce moda este asta, sa se protejeze betonul cu un rand de caramida ?
23149941496_573a62845c_o.jpg (430.1 KB; downloaded 2916 times)

Nu betonul e cel care se protejeaza

Nu se protejeaza betonul, se protejeaza hidroizolatia verticala...si nu e moda, e de cand lumea la hidroizolatiile subpamantene... :bere:

Re: Discutii: statia Straulesti uvictor

Se protejeaza sau se si fixeaza mai bine hidroizolatia, cu ajutorul "cofragului" de caramizi?

E 'protectia mecanica standard'...

Re: POZE Lucrari - Statia "Straulesti" subway guru

Adrian Rosca wrote:
Camine bransament apa statie si rupere de presiune:

CRP=camin rupere de panta  :bere:
Dupa ce se reda circulatia pe statie se pot apuca de bucata de galerie de legatura cu depoul...

Re: POZE Lucrari - Statia "Straulesti" subway guru

Bancuri proaste...nu e nicio 'opresiune' acolo, e doar o banala rupere de panta!...inventam noi acuma canalizari 'sub presiunea cui?'...a prostiei???
:twisted:
E drept ca din statie apele uzate sunt pompate, deci sub presiune ca sa le scoti la suprafata, dar mai departe e doar o banala rupere de panta, ca sa nu vina apa 'pe contrasens', inventam denumiri savante pentru lucruri de o banalitate extrema...

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 29

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”