Topic: Sectorul 2
476 posts, 179102 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Sectorul 2
TibiV
CORECT !
Adresa nu o ştiu nici eu...
Dar într-o vreme ajungeam cu ochii închiși...
La plecare...
CORECT !
Adresa nu o ştiu nici eu...
Dar într-o vreme ajungeam cu ochii închiși...
La plecare...
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Acesta sa fie restaurantul de care vorbiti? Daca da, se pare ca inca functioneaza. Eu am fost acum 5 ani la un eveniment aici. Nu pot sa zic ca m-a dat pe spate
Acesta sa fie restaurantul de care vorbiti? Daca da, se pare ca inca functioneaza. Eu am fost acum 5 ani la un eveniment aici. Nu pot sa zic ca m-a dat pe spate
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ăla este...
Şi, da ai dreptate, în urmă cu 10 ani am fost şi eu dezamăgit...
Nu era ce ştiam eu...
Dar în urmă cu 30 de ani era de "referinţă"....
Nimic nu mai este ca "pe vremuri"...
Ăla este...
Şi, da ai dreptate, în urmă cu 10 ani am fost şi eu dezamăgit...
Nu era ce ştiam eu...
Dar în urmă cu 30 de ani era de "referinţă"....
Nimic nu mai este ca "pe vremuri"...
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Str. Delea Veche e in plin proces de reasfaltare. Au terminat deocamdata pe sensul spre Baba Novac.
Str. Delea Veche e in plin proces de reasfaltare. Au terminat deocamdata pe sensul spre Baba Novac.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Asta este inca in lucru...
Dar au terminat de peste o luna reasfaltarea completa a str. Tepes Voda... Cap-coada...
Asta este inca in lucru...
Dar au terminat de peste o luna reasfaltarea completa a str. Tepes Voda... Cap-coada...
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Rondul de la Piata Rosetti este in santier. Brodurici si pavelute stau sa fie desfacute.
Rondul de la Piata Rosetti este in santier. Brodurici si pavelute stau sa fie desfacute.
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Ce culoare ? Ca am impresia ca vor sa transforne tot Bucurestiul in Rosu .
Borduri rosii,pavaje rosii, pana si luminitele de sarbatori sunt rosii.
Ce culoare ? Ca am impresia ca vor sa transforne tot Bucurestiul in Rosu .
Borduri rosii,pavaje rosii, pana si luminitele de sarbatori sunt rosii.
- WT_fan06
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
La Gara Obor.
La Gara Obor.
Sursa Sinel Florian Facebook
Gara Obor borduri.jpg (92.32 KB; downloaded 7273 times)
- TibiV
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Dacă nu se pun și unele perpendiculare și unele în picioare, parcă e neterminată lucrarea...
Dacă nu se pun și unele perpendiculare și unele în picioare, parcă e neterminată lucrarea...
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Evident, 2 borduri nu erau suficiente, ajungem sa construim piramide din borduri.
Evident, 2 borduri nu erau suficiente, ajungem sa construim piramide din borduri.
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Ca sa aiba votul meu ,urmatorul primar general trebuie sa promita in campania electorala ca o sa interzica bordurile in Bucuresti.E tigania suprema ce se intampla ,cu borduri peste borduri.
Ca sa aiba votul meu ,urmatorul primar general trebuie sa promita in campania electorala ca o sa interzica bordurile in Bucuresti.E tigania suprema ce se intampla ,cu borduri peste borduri.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Interesant....
Poza este luata "de dincolo".
Explicatiile par sa fie aici: http://www.economica.net/proiect-imobiliar-de-anvergura-pe-terenul-aversa-din-bucuresti--cladiri-de-locuinte-si-birouri-inalte-de-27-de-etaje-la-obor_147785.html
Interesant....
Poza este luata "de dincolo".
Explicatiile par sa fie aici: http://www.economica.net/proiect-imobiliar-de-anvergura-pe-terenul-aversa-din-bucuresti--cladiri-de-locuinte-si-birouri-inalte-de-27-de-etaje-la-obor_147785.html
📖 Pagination options