MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei

819 posts, 334038 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 59

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei aztec

La cate basculante sunt parcate in perimetrul statiei zilnic.... nu ar fi exclus    :D  :mrgreen:

Kelly montata, in pozitie de lucru. Ceva activitate cu un excavator pe santier. Nu stiu daca kelly a si sapat, dar macar au montat-o dupa ceva zile de repaos. Poate apuc sa observ maine activitate.
PS. Trebuie mentionat ca toata activitatea este in zona PSS si macaze, respectiv sub bulevardul Dumul Taberei, in zona statiei Raul Doamnei activitatea e ZERO

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei laur_visan

Au inceput lucrarile la PM.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei URANUS

Ce bine! Spor! Banuiesc ca e vorba de zona PSS-ului.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei laur_visan

Da,exact de acolo au inceput.

Din pacate lucreaza exclusiv in zona PSS. mai exact deocamdata acolo unde este dublata linia rosie..
vedere in plan- statia raul doamnei.jpg (338.44 KB; downloaded 3872 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei andrei11

Mie mi-e frica de zona asta parasita, pentru ca la o adica se poate si fara ea un timp.
Eroilor - Valea Ialomitei si o "naveta" Romancierilor - Valea Argesului. Hai ca suna bine acest scenariu.

Daca e dupa capul meu, gandesc asa. Statia e prinsa in actualul contract de finantare. Daca nu se face, se pierd banii. Alti bani nu vor mai primi.Unele lucrari sunt deja efectuale, deci ar fi putin ilogic sa nu ceara banii pt terminarea statiei si executarea ei acum(ma rog, in acest contract). Asta nu inseamna ca ce este logic se si infaptuieste, pt ca logic ar fi fost ca statia Parc Drumul taberei sa fie gata... si logic ar fi fost ca toate lucrarile pana acum sa fie finalizate iar acum sa se lucreze la dotarea statilor.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Aron

13.09 ora 00:24 Se lucra de zor :shock:  Eraum vreo 3-4 betoniere care asteptau la rand.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei andrei11

Ha ! Ha ! Ha !
Stii de ce rad ? Raul Doamnei, a, e ultima statie, altele sunt prioritatile,nu se afla pe drumul critic, stiti expresia.
Brusc PSS - ul e pe drumul critic. Ceea ce ma ingrijoreaza e ca numai PSS - ul e pe drumul critic, nu si statia.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Budy187

Se lucreaza la PSS ?

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei George

Niciodata cand am trecut pe acolo zilele astea (de regula dimineata devreme si dupa-amiaza tarziu, e drept) nu am vazut sa se lucreze...

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei realistul

Ieri pe la 16 30 parea iar abandonat santierul. Nici tipenie de om. Atat o fi fost?

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei URANUS

Probabil ca s-au terminat PM pt PSS ca oricum nu era mult, pacat ca nu au continuat...

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433343 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”