Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 695879 views
📖 Pagination options
-
- survola
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
andrei11
Află că am prins acolo noaptea ( nu neapărat pe ploaie ) oameni traversând strada.
Află că am prins acolo noaptea ( nu neapărat pe ploaie ) oameni traversând strada.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu era noapte, era fix la pranz...
Mai exact am inceput pozele la 12.05 PM.
Dar asa arata o zi ploioasa de toamna chiar si atunci cand soarele este "de-o sulita pe cer" (sau ar trebui sa fie...)
survola wrote:
Ce cauți acolo noaptea pe ploaie?
Nu era noapte, era fix la pranz...
Mai exact am inceput pozele la 12.05 PM.
Dar asa arata o zi ploioasa de toamna chiar si atunci cand soarele este "de-o sulita pe cer" (sau ar trebui sa fie...)
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Pe jos sau cu masina? Sunt anumite ansambluri rezidentiale din Popesti la care mai poti ajunge doar perpedes dupa o anumita ora. Insa iti trebuie vointa si curaj - e cam mijlocul nicaierii pe acolo. Maidanezi, dubiosi etc.
Pe jos sau cu masina? Sunt anumite ansambluri rezidentiale din Popesti la care mai poti ajunge doar perpedes dupa o anumita ora. Insa iti trebuie vointa si curaj - e cam mijlocul nicaierii pe acolo. Maidanezi, dubiosi etc.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@TibiV, intrebarea lui @survola este pentru @Andrei...
Iar un raspuns posibil: "ies de la Clubul Diplomatilor si ma duc la Gara Baneasa"

Probabil va fi si presemnalizare pentru semafoare si trecere de pietoni.
Eu as propune si o cocoasa bulgareasca..
(daca nu stiti ce este, va spun..)
Iar un raspuns posibil: "ies de la Clubul Diplomatilor si ma duc la Gara Baneasa"
Probabil va fi si presemnalizare pentru semafoare si trecere de pietoni.
Eu as propune si o cocoasa bulgareasca..
(daca nu stiti ce este, va spun..)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
# danutzu_2910
Ce-i aia << cocoașa bulgărească >>
# Tibi, sunt absolut convins că pe Splai ( malul stâng ) sunt numai două benzi de circulație și nutrei. Trei or fi numai în zona noului Pasaj Grigorescu ( sau cum s-o numi oficial ). Respectiv << prima bandă >> se naște / moare acolo, strict la pasaj. Poate o fi o bandă de intrare în trafic ( respectiv dacă vii din Berceni --> Splai ( malul stâng )) sau una de ieșire ( dacă vrei să ajungi de pe Splai în Berceni ), Cum e la Grant de exemplu.
# danutzu_2910
Ce-i aia << cocoașa bulgărească >>
# Tibi, sunt absolut convins că pe Splai ( malul stâng ) sunt numai două benzi de circulație și nutrei. Trei or fi numai în zona noului Pasaj Grigorescu ( sau cum s-o numi oficial ). Respectiv << prima bandă >> se naște / moare acolo, strict la pasaj. Poate o fi o bandă de intrare în trafic ( respectiv dacă vii din Berceni --> Splai ( malul stâng )) sau una de ieșire ( dacă vrei să ajungi de pe Splai în Berceni ), Cum e la Grant de exemplu.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@andrei
Cocoasa bulgareasca este un limitator de viteza, din asfalt dar care este lat, nu este rotund si gazduieste trecerea de pietoni.
Nu vrei sa o iei cu viteza, daca iti mai trebuie masina sau nu vrei sa dai cu capul de tavan.
Predomina in bulgaria, in orase.
Este si in Bucuresti asa ceva în fata unei scoli din sectorul 3.
@andrei
Cocoasa bulgareasca este un limitator de viteza, din asfalt dar care este lat, nu este rotund si gazduieste trecerea de pietoni.
Nu vrei sa o iei cu viteza, daca iti mai trebuie masina sau nu vrei sa dai cu capul de tavan.
Predomina in bulgaria, in orase.
Este si in Bucuresti asa ceva în fata unei scoli din sectorul 3.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Aha, deci trecerea de pietoni e practic lată cît e ea de lată și e la nivelul trotuarului. Merci.
Aha, deci trecerea de pietoni e practic lată cît e ea de lată și e la nivelul trotuarului. Merci.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Aoleu ce l-am dat cu capu de tavan pe colegu care dormea in spate, pe la Stara Zagora, saracu de el....
Aoleu ce l-am dat cu capu de tavan pe colegu care dormea in spate, pe la Stara Zagora, saracu de el....
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Mi se pare mie sau baietii s-au apucat sa vopseasca stalpii LEA, primii doi.

Mi se pare mie sau baietii s-au apucat sa vopseasca stalpii LEA, primii doi.

- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Asa pare...
Dar este doar o aparenta...
Primii doi stalpi sunt asa de muuuult.... Nu stiu de ce doar cei doi dinspre Splai, nu si ceilalti...
Vezi ultimele 3 poze de aici: https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=281&t=3983&p=239854&hilit=LEA#p239854
Asa pare...
Dar este doar o aparenta...
Primii doi stalpi sunt asa de muuuult.... Nu stiu de ce doar cei doi dinspre Splai, nu si ceilalti...
Vezi ultimele 3 poze de aici: https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=281&t=3983&p=239854&hilit=LEA#p239854
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Aici problema e de iluminat public, semaforizare şi separatoare de flux din beton, asa ne spune Duamna. Nu mai umblati cu manipulari sorosiste.

Hotnews.ro
Aici problema e de iluminat public, semaforizare şi separatoare de flux din beton, asa ne spune Duamna. Nu mai umblati cu manipulari sorosiste.

- Pentru finalizarea proiectului Străpungere Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu este necesara contractarea unor lucrări ce nu au fost prevăzute în contractul de bază, şi anume: iluminat public, semaforizare şi separatoare de flux din beton. Dat fiind faptul ca procedura de achizitie se va finaliza pana la sfârşitul anului 2017, lucrarile de executie pot incepe abia la inceputul anului 2018, dacă o permit conditiile meteo, deci nu pot fi finantate pana la finele acestui an.
Hotnews.ro
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Este clar acum de ce nu se ating de LEA....
O sa agate becurile si semafoarele direct de cablurile ENEL
Este clar acum de ce nu se ating de LEA....
O sa agate becurile si semafoarele direct de cablurile ENEL
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination