Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2042 posts, 530280 views

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112  ... 146

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Pana de Craciun totul este gata si aici ma refer la linia de tramvai, trotuare, bretele, sistem iluminat si toate cele. Oricum, acesta e un pronostic drastic. Nu am mai facut eu poze, intersectia si zona adiacenta este gata 60% deja.
Totusi sa nu uitam ca zona este departe de a fi complet gata. Dupa darea in folosinta a intregului ansamblu rutier, se va inchide podul MB de la sol pentru consolidare, modernizare si supralargire, lucrare executata, s-ar parea, tot de Astaldi. Termen executie: 12 luni..
Ar fi bine sa mearga toate lucrarile asa bine, sa nu uitam ca pe 10 septembrie 2013 a inceput Astaldi organizarea de santier. Oricum, magarii de la PMB mint cu nerusinare dand la gata cica prin februarie-martie. Apoi apare Oprescu spunand ca "speram ca anul acesta sa fie gata totul". Probleme de finantare NU exista.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Budy, nu mai da termene ca te-ai mai ars si tu si s-au mai ars si alti, sau da-le si tu asa mai mai neutru: dupa parerea mea, in ritmul asta, dupa ultimele pronosticuri; uite ca la Muncii stau de 1 an de zile sa puna 1km de linie, nici nu vreau sa ma gandesc ce tampenia se poate intampla...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Buddy, intrebare:
Grinzile care mai sunt de montat la podul metalic, nu sunt grinzi transversale?
Zic asta in ideea pozitiiei fizice pe pod.

Intr-adevar, ai dreptate. Eu am privit podul din perspectiva inversa, de jos. Corect este sa-l privesti pe sensul sau de mers fata de axul drumului. Acestea fiind spuse, intr-adevar grinzile sunt transversale. Oricum de inteles, ideea s-a inteles. O sa remediez problema cu urmatorul update de grafic.
Cat despre termen, acela cu Craciunul este unul personal, nimic ofișăl sau de alta natura. Saptamana aceasta o sa incerc sa fac poze serioase.

Astazi au fost adusi tirantii podului metalic ! De asemenea se dau jos esafodajele arcelor !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Discutia cu intarzierile si politica nu are loc aici. Pentru ca de cand urmaresc lucrarile de infrastructura si discutiile pe diverse forumuri nu am mai intalnit un santier in care sa se lucreze in modul asta pentru stat. As da toate lucrarile lui Astaldi, pe baza politica, preferentiala, pe ochi frumosi sau......

Nu stiu care e secretul lor, cel mai probabil rezerva de bani, banii pun totul in miscare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Pai cand te vede lumea ca muncesti nu prea iti cauta nimeni nod in papura si dupaia poti sa bati cu pumnul in masa ca sa te si plateasca, daca nu muncesti se strang toti sacalii sa-ti descopere chichite si sigur iti gasesc, si nici nu iei vreun ban(sau iei da te dau sacalii in gat).

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

chevic wrote:
Discutia cu intarzierile si politica nu are loc aici. Pentru ca de cand urmaresc lucrarile de infrastructura si discutiile pe diverse forumuri nu am mai intalnit un santier in care sa se lucreze in modul asta pentru stat. As da toate lucrarile lui Astaldi, pe baza politica, preferentiala, pe ochi frumosi sau......

Nu stiu care e secretul lor, cel mai probabil rezerva de bani, banii pun totul in miscare.

Secretul lor este ca la metrou este jale iar la Sudului este miscare mai mult de forma pana se elibereaza mijloace de la MB.
Mai usor cu osanalele. Metroul este in intarziere, MB este MULT in intarziere dat fiind inceputul lui Rompoteci si Sudului asemenea. Se vedem cu podina la nivelul splaiului. Nu m-am uitat cu atentie prin provincie. Inca. Vad ca troleibuzul spre Unirii care a functionat 1 an are sanse sa dispara definitiv. Iar de 34 mai vorbim prin 2020.

Se continua montarea tirantilor. Deja sunt 4 montati.
AMR 7 grinzi.
In ritmul acesta, probabil pana la finalul lunii avem podul tensionat

Toate grinzile transversale sunt pe pozitie. Se monteaza ultimele suruburi.
Tirantii sunt si ei la locul lor. Probabil urmeaza piesele de jos.
Predale, parapetu, suprabetonare... etc

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

În seara aceasta de duminică, la ora 20.00 se lucra încă la grinzile transversale.

Se lucreaza zilnic, iar in timpul saptamanii sudorii si macaragii stau pana pe la 4 dimineata. (Martiferul, adica)

Prinderea de jos a tirantilor este prezenta la fiecare tirant, inclusiv prinse in suruburi.
Probabil urmeaze tensionarea? sau Asta se face dupa predale si suprabetonare?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Deja acum aprox.o ora erau baietii in acea nacela cu cheia in mana, si demontau la esafodaje.

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112  ... 146

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433712 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”