Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 422049 views

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Serban

Situatia nu e singulara.
Din cate stiu, sunt obligate toate societatile sa-si dea ok inainte sa se asfalteze o strada, tocmai ca sa nu se ajunga in situatia de a fi sparta dupa reparatie. din pacate, 90% (si nu exagerez!!) din strazi sunt sparte la mai putin de o luna dupa refacere (am mai scris intr-un topic cum la mine s-a spart aleea de la bloc la 1 ora dupa, cand inca sfaraia asfaltul).
O simpla plimbare cu masina o sa va arate ca aproape toate gropile de pe strazi se formeaza acolo unde s-a intervenit de catre societati, destul de rar apar gropi "de la sine".

Pana nu o sa se ia masuri dure impotriva acestor nesimtiti, nu se va rezolva niciodata problema strazilor!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) DocOctavius

Păcat că subsolul bucureștean nu ne permite să creem catacombe destul de mari pe sub fiecare stradă ca să avem rețele vizitabile gen NY. Deschizi o gură de canal, cobori cu lanterna, cauți problema, o remediezi, urci, inchizi gura de canal in urma ta și gata.
Știu există o groază de complicații, separarea rețelelor de apă - electricitate, de electricitate - gaz, apă potabilă - canalizare plus toți murlocii care ar mișuna pe acolo. Însă un om poate visa nu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Poate ne-am agitat prea mult . Mai ales eu :D . Poate nu se intampla nimic.

@Domina: Ai intr-un fel dreptate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) cristi20

mindmasster wrote:
@Cristi20: Acolo unde ai hasurat tu cred ca tot statia de tramvai va fi .

Imposibil, nu asta este planul - un pod cu 2 statii; nu sunt cai de acces si nu e logic sa ai 2 statii la mai putin de 50m una de cealalta. Mai e un spatiu 'liber' si dupa statie, spre Titulescu.
Din imagini se vede ca s-a realizat hidroizolatia doar pe portiunea unde va fi linia de tramvai, nu si pe margini.
Vorbesc prostii daca as spune ca ar fi buna niste vegetatie acolo? Nu-mi aduc aminte sa mai fi vazut in alte parti hobanate cu copaci/(arbusti in ghivece) :lol: , dar macar niste gazon :roll:
IMG_mod.JPG (175.87 KB; downloaded 2640 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Acum am inteles ce vrei sa zici tu . Pei ceva verdeata nu cred ca ar strica da nu cred ca au voie

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Spatiile alea vor ramane libere, nu prea ai ce sa faci acolo, mai ales ca daca s-ar planta verdeata sau ceva ar fi necesara o hidroizolatie, posibil sa puna doar niste ghivece mai mari, dar dupa inaugurare.

La sfarsitul acestei saptamani se demonteaza macaraua, schelele de pe piloni si se inaugureaza zona de la sol. Zilele astea incepe montarea liniei pe pod si a zonelor de dilatatie de la Orhideea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

Asta-i minunata 'groapa'...
Probabil se va 'repara' cu ocazia urmatoarelor asfaltari 'visinii'...
Image0086.jpg (147.64 KB; downloaded 2477 times)

@cristi20:
cel mult niste 'gazon artificial' acolo si doar la cererea 'unanima' a publicului... :mrgreen:

Astazi dupa amiaza era montata 75% din masca 'amonte' la podul pe arce.
Luminatia artistica parea finalizata pe ambele laturi...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Serban

Macar se pare ca o sa repare frumos. din cate vad decupeaza toata bucata aia de de trotuar si o reasfalteaza. tot e bine...daca astupau doar groapa iti dai seama cum arata.

Corect!
Asa m-am mai linistit si eu cand am vazut taieturile 'cu flexul' ce delimiteaza zona 'avariata'... 8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) VladG

Forma ca forma, dar la gropile reasfaltate problema principala e compactarea. N-am vazut niciuna care sa nu se "lase" ulterior.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Pai ar trebui sa compacteze bine pamantul ala, sa betoneze si apoi sa asfalteze, procedura cum a fost facuta initial.

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463996 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”