Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 714897 views
📖 Pagination options
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
zapacitu
Nu cred ca vom vedea nicio deschidere. Au nevoie de spatiu pentru a lucra...
Nu cred ca vom vedea nicio deschidere. Au nevoie de spatiu pentru a lucra...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Am trecut si eu azi pe acolo, dar n-am pozat nimic, mi se pare cel mai penibil santier din Bucuresti. In zona de pe Grigorescu unde nu s-a asternut uzura, binderul e tot crapat, mai mult ca sigur ca la iarna o sa apara niste gropi babane.
Am trecut si eu azi pe acolo, dar n-am pozat nimic, mi se pare cel mai penibil santier din Bucuresti. In zona de pe Grigorescu unde nu s-a asternut uzura, binderul e tot crapat, mai mult ca sigur ca la iarna o sa apara niste gropi babane.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Probabil ca acum sunt sus pe rampa, asteptand sa fie betonate.
TibiV wrote:
De pe malul stang au disparut armaturile
Probabil ca acum sunt sus pe rampa, asteptand sa fie betonate.
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Octombrie 2017
andrei11
Sunt de acord cu configurația, cu condiția ca ultima bandă să fie bandă exclusiv de stânga. Vezi de exemplu marcajele la intersecția Teiul Doamnei / Colentina. Or mai fi și alte intersecții.
TibiV wrote:
De mult ma tot tin sa va zic despre modul ciudat al amplasarii "insulelor" la iesirea de pe breteaua Titan->Splai.
Sunt de acord cu configurația, cu condiția ca ultima bandă să fie bandă exclusiv de stânga. Vezi de exemplu marcajele la intersecția Teiul Doamnei / Colentina. Or mai fi și alte intersecții.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Mai mult ca sigur așa o sa fie:
Banda 1 (cea de lângă pile) va fi pentru înainte.
Banda 2 va fi pentru înainte.
Banda 3 va fi pentru stânga.
Probabil s-a apelat la aceasta soluție deoarece nu se puteau extinde decât in dreapta, in stânga fiind râul.
Banda 2 va fi pentru înainte.
Banda 3 va fi pentru stânga.
Probabil s-a apelat la aceasta soluție deoarece nu se puteau extinde decât in dreapta, in stânga fiind râul.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Gresit...
Mai uita-te la pozele mele...
Banda 1 dispare/inceteaza sa existe la acele insule. Culmea ca banda 1 nu are are cum sa continue la dreapta, caci ar intra pe contrasens....
Eu as spune ca va fi muuult mai rau....
Adica:
Banda 1 (cea de lângă pile) va disparea subit. Pentru a le da o sansa de a intra in trafic celor care vin disnpre Piata Titan (destul de logic, aparent macar....)
Banda 2 va fi singura doar pentru înainte.
Banda 3 va fi pentru inainte & stânga. (Si asta pentru ca podul din amonte va avea suficiente benzi de stocare - 3 benzi, zic eu, si cred ca sunt "un pic familiarizat" cu locul....)
Dar asta ridica probleme mari de siguranta in trafic...
Ala de pe banda 1 descopera ca nu mai are loc, asa ca ii va incaleca pe aia de pe banda 2....
Ala de pe banda 3 descopera ca "3 boi vor sa faca stanga in fata mea, baga-i-as.....", deci ii va incaleca pe aia de pe banda 2...
Deci se va va veni tare pe 3 benzi, iar "inainte" spre oras in dreptul podului din amonte va ramane efectiv 1 (una / o) singura (banda 2)...
Mariile voastre, nu stiu daca am fost clar....
Se va intra sub pasaj pe 3 benzi (venind dinspre A2, deci cu +80/90 km/h).
Banda 1 dispare brusc (exact sub pasaj), banda 3 presupune un viraj (optional) la stanga, deci o franare la 30-40 km/h a celor care fac stanga, spre "surprinderea" soferilor din spatele lor....
Cand lucrarea va fi data in folosinta, Nightwolf ne va putea oferi statistici foaaaaarte interesante....
Daca nu se vor monta semafoarein aval de podul din aval (adica pe la Lukoil, sensul SPRE Bucuresti) acolo vor fi adevarate carnagii...
GPS wrote:
Gresit...
Mai uita-te la pozele mele...
Banda 1 dispare/inceteaza sa existe la acele insule. Culmea ca banda 1 nu are are cum sa continue la dreapta, caci ar intra pe contrasens....
Eu as spune ca va fi muuult mai rau....
Adica:
Banda 1 (cea de lângă pile) va disparea subit. Pentru a le da o sansa de a intra in trafic celor care vin disnpre Piata Titan (destul de logic, aparent macar....)
Banda 2 va fi singura doar pentru înainte.
Banda 3 va fi pentru inainte & stânga. (Si asta pentru ca podul din amonte va avea suficiente benzi de stocare - 3 benzi, zic eu, si cred ca sunt "un pic familiarizat" cu locul....)
Dar asta ridica probleme mari de siguranta in trafic...
Ala de pe banda 1 descopera ca nu mai are loc, asa ca ii va incaleca pe aia de pe banda 2....
Ala de pe banda 3 descopera ca "3 boi vor sa faca stanga in fata mea, baga-i-as.....", deci ii va incaleca pe aia de pe banda 2...
Deci se va va veni tare pe 3 benzi, iar "inainte" spre oras in dreptul podului din amonte va ramane efectiv 1 (una / o) singura (banda 2)...
Mariile voastre, nu stiu daca am fost clar....
Se va intra sub pasaj pe 3 benzi (venind dinspre A2, deci cu +80/90 km/h).
Banda 1 dispare brusc (exact sub pasaj), banda 3 presupune un viraj (optional) la stanga, deci o franare la 30-40 km/h a celor care fac stanga, spre "surprinderea" soferilor din spatele lor....
Cand lucrarea va fi data in folosinta, Nightwolf ne va putea oferi statistici foaaaaarte interesante....
Daca nu se vor monta semafoarein aval de podul din aval (adica pe la Lukoil, sensul SPRE Bucuresti) acolo vor fi adevarate carnagii...
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Am impresia ca RATB vor să bage linie de autobuze pe Grigorescu, Ieri se lucra pe banda catre Piata Titan la statie in fata blocului meu au dat la o parte masinile de langa bordura .
Stie cineva mai multe detalii ?
Am impresia ca RATB vor să bage linie de autobuze pe Grigorescu, Ieri se lucra pe banda catre Piata Titan la statie in fata blocului meu au dat la o parte masinile de langa bordura .
Stie cineva mai multe detalii ?
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Tibi, eu zicem ca banda 1 continua spre stânga luând locul benzii 2, banda 2 ia locul benzii 3, iar banda 3 rămâne obligatoriu stânga și automat dispare, adică continua pe pod, dacă pot spune așa. Ceva in genul Iriceanu - T. Măgurele: banda 1 - înainte, banda 2 - obligatoriu stânga, banda 3 - obligatoriu stânga. (Știu nimeni nu se uita la marcaje acolo.)
Tibi, eu zicem ca banda 1 continua spre stânga luând locul benzii 2, banda 2 ia locul benzii 3, iar banda 3 rămâne obligatoriu stânga și automat dispare, adică continua pe pod, dacă pot spune așa. Ceva in genul Iriceanu - T. Măgurele: banda 1 - înainte, banda 2 - obligatoriu stânga, banda 3 - obligatoriu stânga. (Știu nimeni nu se uita la marcaje acolo.)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Tibi, e cum spun eu & GPS.
( Teiul Doamnei / Colentina )
Tibi, e cum spun eu & GPS.
( Teiul Doamnei / Colentina )
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Discutam atunci...
TibiV wrote:
Discutam atunci...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@TibiV, dar in zona nu vor fi semafoare pe toate directiile?
Eu zic ca va fi un "must have", plus si treceri de pietoni.
Sub pod se va circula cu viteza mica.
Si parerea mea este ca B3 va fi pentru obligatoriu stanga (cum este la orice pod peste Dambovita... Iar restul vor. "serpui". Desigur, nimeni nu se uita la marcaje, dar ele exista...
@TibiV, dar in zona nu vor fi semafoare pe toate directiile?
Eu zic ca va fi un "must have", plus si treceri de pietoni.
Sub pod se va circula cu viteza mica.
Si parerea mea este ca B3 va fi pentru obligatoriu stanga (cum este la orice pod peste Dambovita... Iar restul vor. "serpui". Desigur, nimeni nu se uita la marcaje, dar ele exista...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Drumul spre iad este pavat de intentii bune...
Iar cimitirele sunt pline de oameni care au murit "cu dreptatea in mana"....
Da, vor fi semafoare etc. etc etc.
Dar sute de masini vin dinspre A3, obisnuiti cu +100km/h (traversez foarte usor pe malul drept, cu masini la 60-70 km/h, si intotdeauna traversez cu teama malul stâng unde mult inca nu au scazut viteza sub 130...
Acolo trebuie masuri de reducere a vitezei cu 200-300 de metri inainte de pasaj&poduri, altfel va fi nashpa...
Drumul spre iad este pavat de intentii bune...
Iar cimitirele sunt pline de oameni care au murit "cu dreptatea in mana"....
Da, vor fi semafoare etc. etc etc.
Dar sute de masini vin dinspre A3, obisnuiti cu +100km/h (traversez foarte usor pe malul drept, cu masini la 60-70 km/h, si intotdeauna traversez cu teama malul stâng unde mult inca nu au scazut viteza sub 130...
Acolo trebuie masuri de reducere a vitezei cu 200-300 de metri inainte de pasaj&poduri, altfel va fi nashpa...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Hai să-ți arăt eu o zonă mult mai periculoasă decât viitoarea intersecție care mai mult ca sigur va fi semaforizată ( ca cea de la Mihai Bravu / Splai )
Te "bagi" la o traversare pe aici noaptea pe ploaie ?
Hai să-ți arăt eu o zonă mult mai periculoasă decât viitoarea intersecție care mai mult ca sigur va fi semaforizată ( ca cea de la Mihai Bravu / Splai )
10-8-2017 8-34-28 PM.jpg (168.66 KB; downloaded 2979 times)
Te "bagi" la o traversare pe aici noaptea pe ploaie ?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Andrei, poza pusa de tine are un mare inconvenient comparativ cu pozele mele...
Lipseste o "mica separare de trafic" intre sensuri... Mica cam cat Dambovita....
Andrei, poza pusa de tine are un mare inconvenient comparativ cu pozele mele...
Lipseste o "mica separare de trafic" intre sensuri... Mica cam cat Dambovita....
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination