Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 433778 views

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) becs

3mil wrote:
Dacia Papuc de pe trotuar apartine Apei Nova si ghiciti ce astepta acolo? :evil:
Ati ghicit, deja incepusera sa sparga ieri trotuarul asfaltat de cateva zile. Sunt curios ca multi dintre voi cu ce o sa astupe; ce asfalt vor asterne.  :roll:

mai mult ca sigur asfalt negru care nici macar nu o sa fie la acelasi nivel cu ala rosu...pana nu arunca cineva cu un molotov in ei nu se potolesc

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

3mil wrote:
Dacia Papuc de pe trotuar apartine Apei Nova si ghiciti ce astepta acolo? :evil:
Ati ghicit, deja incepusera sa sparga ieri trotuarul asfaltat de cateva zile. Sunt curios ca multi dintre voi cu ce o sa astupe; ce asfalt vor asterne.  :roll:

#$^^#%&^&%$*(&(&*%*#%^#%@$%@$%!$^%#^%^*&$#%$!##%![...]%^$%^@^%@%%#^%&^*&^*($^#$^#^@$%$

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) gabriels

3mil wrote:

Nu am cuvinte.Treaba romanesca.Se instaleaza o teava care se strica imediat.Daca ar fi un om vinovat pentru asta mi-as dedica viata ca sa fie pedepsit.Din pacate nu e vorba de un om ci de o intreaga civilizatie.

LE: Cred ca de acum incolo ar trebui obligati  sa ajunga cu TBM-ul la teava si o repare.In felul asta poate se invata minte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) GeoAtreides

Am trecut azi pe acolo. Unde era parcata Dacia e acum o fosta groapa, acoperita cu pamant pana la nivelul betonului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) shoppy

Daca au spart ei asfaltul cald pe Magheru, cu Basescu si televiiunile de fata, sau ma rog, aia erau de la gaze, deci X)  =)) X)  =)) X)  =)) X)  =)) X)  =)) X) .

In other news se completeaza iluminatul decorativ al Podului Grozavesti pe toata lungimea tablierului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) rails

oare cum suporta pamantul oamenii astia ?  :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

Orice comentariu e de prisos, doar ca-ti vine sa te inarmezi si sa faci pe 'haiducul justitiar' si sa-i impusti pe loc pe toti idiotii astia care-si bat joc de orice, si de munca altora, si de banii nostri, si de rabdarea si 'intelegerea' noastra...
Asta e pur si simplu indemn sa te inscri in Al-quaida si sa declari 'jihadul' contra genului asta de 'labarii'...
Iluminatul arhitectonic se intrerupse-se din lipsa de 'materie prima', probabil ca acum le-a sosit si restul 'marfii'...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Dominatrix

GeoAtreides wrote:
Am trecut azi pe acolo. Unde era parcata Dacia e acum o fosta groapa, acoperita cu pamant pana la nivelul betonului.

Daca pe (ca)canalizatori nu ii trage nimeni la raspundere pentru ce fac laBa sarab, iar asfaltul a rezistat precum coafura acelei cucoane din reclama, si a ramas groapa acolo, atunci trebuie asternut asfalt peste acesti pigmei economici si apoi striviti cu compactorul. Groapa trebuie sa fie umpluta. De la cersetor la parlamentar, in groapa ajung toti.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) iliutu

Eu i-as obliga sa reasfalteze trotuarul in intregime, pe banii lor, dar luati din profitul net. Din pacate nu e posibil ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Eu m-as duce acolo si m-as  intinde pe spate sa vad ce o sa faca . Eventual o sa ma si leg . Pana nu vine Oprescu de acolo nu plec . Ar fi ceva daca am iesi in strada

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) gabriels

Cine cunoaste mai bine legislatia?
Eu din auzite stiu ca e interzis spartul trotuarelor cel putin 5 ani dupa ce au fost turnate.Daca e adevarat am putea face o sesizare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) just_george

Daca s-a spart vreo teava, e normal sa sape oricat de nou ar fi asfaltul, se intampla. Daca e o lucrare ce trebuia facuta inainte de asfaltare, atunci e o problema de comunicare, si primaria ar trebui sa ia masuri in privinta asta. Si tot primaria ar trebui sa reactioneze daca nu se asfalteaza la loc, cu acelasi tip de asfalt, imediat ce lucrarea e terminata. Dar de obicei, cei de la primarie dorm, ca sunt angajati la stat si tot isi iau banutzii munciti din greu. Banutzii nostri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Dominatrix

mindmasster wrote:
Eu m-as duce acolo si m-as intinde pe spate sa vad ce o sa faca . Eventual o sa ma si leg . Pana nu vine Oprescu de acolo nu plec.
Hai ca m-ai facut sa rad. Si daca vine fonfaitul de Oetker ce crezi ca o sa se intample? Daca ai uitat, vezi aici ce zicea acest asa-zis "primar independent". Da, cam la asta se rezuma "interesul" lui fata de bucuresteni. Pe scurt, o jigodie. Decat sa te intinzi tu pe jos, mai bine sa se intinda el, sis a treaca cineva cu compactorul pe deasupra.
Si stai linistit, nu va iesi nimeni in strada, e dovedit istoric ca poporului ii place sa joace rolul sclavului de lux.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

Si atunci in situatia asta care ar fi solutia?
Doar decat sa se aplice 'constitutia islamica' si sa-i taie cineva putza aluia de si-a bagat-o in lucrare... :evil:
(scuze de 'mojicie' dar la constitutia islamica se face 'abstractie')... ;)

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 466218 posts in 5822 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”