Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)
2566 posts, 1077065 views
📖 Pagination options
- Racovita
-
Posted:
-
Re: Serviciul de Transport Voluntari
Racovita
Piata Presei - Branesti?
Pe unde? Prin Pasarea/Afumati/Stefanesti/Tunari/Otopeni? Asa ar avea sens. Este o centura care s-a umplut de case.
Piata Presei - Branesti?
Pe unde? Prin Pasarea/Afumati/Stefanesti/Tunari/Otopeni? Asa ar avea sens. Este o centura care s-a umplut de case.
- dany
-
Posted:
-
dany
Cam acesta ar trebui sa fie
Cam acesta ar trebui sa fie
83445998-7494-46F4-AB0A-EC0F467BAA8B.png (637.58 KB; downloaded 3870 times)
- Racovita
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
@Dany, am sa te rog sa urci pe forum si documentul, mi se pare foarte greu de urmarit poza, chiar si marita....
@Dany, am sa te rog sa urci pe forum si documentul, mi se pare foarte greu de urmarit poza, chiar si marita....
-
- CiprianTRB
-
Posted:
-
Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo
CiprianTRB
Am o întrebare, R402 are călători pe la mijlocul traseului? Ca de la Străulești pleacă mai mereu gol...
Am o întrebare, R402 are călători pe la mijlocul traseului? Ca de la Străulești pleacă mai mereu gol...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Cand am mers acum doua "sambete" (16.11), s-au urcat calatori la Chitila, altii la Buftea, Corbeanca, Balotesti ... urcau si coborau in urmatoarea localitate.
Cand am mers acum doua "sambete" (16.11), s-au urcat calatori la Chitila, altii la Buftea, Corbeanca, Balotesti ... urcau si coborau in urmatoarea localitate.
- dany
-
Posted:
-
dany
Atasat documentul ce dateaza de la sfarsit de an 2018, de atunci au mai aparut alte linii ce nu apar in document (liniile mai mari de 473 si nu numai) deci neoficial ar trebui sa existe si unul final ce nu apare nicaieri
Atasat documentul ce dateaza de la sfarsit de an 2018, de atunci au mai aparut alte linii ce nu apar in document (liniile mai mari de 473 si nu numai) deci neoficial ar trebui sa existe si unul final ce nu apare nicaieri
2 Program de transport PROGRAM TRANSPORT INTEGRAT B-IF - ADITPBI (18.07.2018) fara harti.pdf
2 Program de transport PROGRAM TRANSPORT INTEGRAT B-IF - ADITPBI (18.07.2018) fara harti.pdf (8.24 MB; downloaded 617 times)
-
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Acum câteva zile am trimis un e-mail la STB, în care întrebam când se vor integra liniile regionale ale celorlați operatori(STCM, STV).
Răspunsul a fost următorul :
Deci cred ca va mai dura ceva pana apar celelalte linii regionale in InfoSTB...
Acum câteva zile am trimis un e-mail la STB, în care întrebam când se vor integra liniile regionale ale celorlați operatori(STCM, STV).
Răspunsul a fost următorul :
Referitor la mesajul dumneavoastra transmis Societatii de Transport Bucuresti, va comunicam urmatoarele:
In prezent lucram la dezvoltarea mai multor functionalitati ale aplicatiei, iar printre acestea se numara si cea privind integrarea liniilor operatorilor de transport din Judetul Ilfov, pentru a imbunatati experienta de utilizare a aplicatiei.
Vom reveni cu detalii pe canalele noastre de comunicare, pe masura ce vom avea informatii concrete privind lansarea unui update care va contine integrarea liniilor respective
Deci cred ca va mai dura ceva pana apar celelalte linii regionale in InfoSTB...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Weekend-ul aceasta, in prima parte a zilei, toate liniile regionale de la Piata Presei si-au mutat domiciliul la Straulesti - in lipsa de un eventual spatiu la Damaroaia. Nu a fost o idee rea pentru ca s-a activat si o legatura intre comunele din Ilfov (partea de nord) si metroul spre Centru. Autobuzele au stationat in afara terminalului - o problema pe care am constatat-o de cand acesta s-a dat in folosinta.
Din moment ce s-au construit in interior spatii dedicate pentru autobuze, de ce autobuzele STB sunt nevoite sa stea afara in ploaie, soare, frig, zapada, canicula ?! De toaleta ... nici nu mai spun- din cele doua construite, una este inchisa, iar a doua nu a mai fost curatata de cand s-a pus ultima placa de gresie ... In continuare, paznicii stau cu ochii pe tine ca pe butelie cand scoti camera foto, de parca ai fi ultimul infractor ...
Cateva imagini din zona terminalului Straulesti.
4176 - Linia R441

4502 - Linia R448

4570 - Linia R447

Weekend-ul aceasta, in prima parte a zilei, toate liniile regionale de la Piata Presei si-au mutat domiciliul la Straulesti - in lipsa de un eventual spatiu la Damaroaia. Nu a fost o idee rea pentru ca s-a activat si o legatura intre comunele din Ilfov (partea de nord) si metroul spre Centru. Autobuzele au stationat in afara terminalului - o problema pe care am constatat-o de cand acesta s-a dat in folosinta.
Din moment ce s-au construit in interior spatii dedicate pentru autobuze, de ce autobuzele STB sunt nevoite sa stea afara in ploaie, soare, frig, zapada, canicula ?! De toaleta ... nici nu mai spun- din cele doua construite, una este inchisa, iar a doua nu a mai fost curatata de cand s-a pus ultima placa de gresie ... In continuare, paznicii stau cu ochii pe tine ca pe butelie cand scoti camera foto, de parca ai fi ultimul infractor ...
Cateva imagini din zona terminalului Straulesti.
4176 - Linia R441

4502 - Linia R448

4570 - Linia R447

- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
După o lungă perioadă de mentenanță cei de la STV au finalizat în sfârșit și site-ul http://www.transportvoluntari.ro
După o lungă perioadă de mentenanță cei de la STV au finalizat în sfârșit și site-ul http://www.transportvoluntari.ro
- Racovita
-
Posted:
-
Racovita
Nu e rau siteul.
Acum se pot vedea clar traseele si se poate vedea cat de aiurea este traseul 416. Serpuieste pana devine inutil prin Volunatri.
Nu e rau siteul.
Acum se pot vedea clar traseele si se poate vedea cat de aiurea este traseul 416. Serpuieste pana devine inutil prin Volunatri.
-
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Se pare ca R430 e din ce în ce mai plin... La orele de vârf toate scaunele sunt ocupate, iar în picioare stau în jur de 10-15 persoane..
Se pare ca R430 e din ce în ce mai plin... La orele de vârf toate scaunele sunt ocupate, iar în picioare stau în jur de 10-15 persoane..
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Traseul acela exista de cativa ani. Daca nu ma insel inainte ii zicea linia 2. In plus ai fost prin zonele pe care acesta le tranziteaza??? Este foarte buna linia pentru ca acopera cam toate cartierele Voluntariului.
Traseul acela exista de cativa ani. Daca nu ma insel inainte ii zicea linia 2. In plus ai fost prin zonele pe care acesta le tranziteaza??? Este foarte buna linia pentru ca acopera cam toate cartierele Voluntariului.
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Traseul acela prin zonele unde "șerpuiește" are cel mai mare număr de calatori.
Traseul acela prin zonele unde "șerpuiește" are cel mai mare număr de calatori.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination