Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 696180 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
'Cetateanul' daca e lasat sa interpreteze la liber legea alege doar ce-i convine lui (pe partiturile de muzica se scrie 'ad libitum')
E datoria institutiilor statului sa-l disciplineze prin 'sanctiuni potrivite' si sa scrie pe partitura 'allegro ma non tropo'!
andrei11 wrote:Goldmund wrote:
...este neinteresant daca o banda e paralizata de idiotii care parcheaza unde nu trebuie...
![]()
Și unde ai vrea să parcheze "idioții" ??????????
'Cetateanul' daca e lasat sa interpreteze la liber legea alege doar ce-i convine lui (pe partiturile de muzica se scrie 'ad libitum')
E datoria institutiilor statului sa-l disciplineze prin 'sanctiuni potrivite' si sa scrie pe partitura 'allegro ma non tropo'!
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Corect, florin, clar este ca multe proiecte din capitala si nu numai(v si DNCB!) sunt finantate cu picatura chineza, ( nu au efectiv bani) si
nu doresc sa o dau pe politica, insa partidul cu promisiuni uriase ar trebui sa plateasca si pentru viitorul tarii. Daca ar incuraja cu adevarat investitiile in tara, cu timpul ar avea chiar si "ei" bani de cheltuit pentru miile de proiecte din infrastructura.
Dar la Piata Sudului, nu au pierdul banii UE? Ai auzit de cativa vinovati de asta ca sunt judecati si ca intra la puscarie ? Pai atunci...
Corect, florin, clar este ca multe proiecte din capitala si nu numai(v si DNCB!) sunt finantate cu picatura chineza, ( nu au efectiv bani) si
nu doresc sa o dau pe politica, insa partidul cu promisiuni uriase ar trebui sa plateasca si pentru viitorul tarii. Daca ar incuraja cu adevarat investitiile in tara, cu timpul ar avea chiar si "ei" bani de cheltuit pentru miile de proiecte din infrastructura.
Dar la Piata Sudului, nu au pierdul banii UE? Ai auzit de cativa vinovati de asta ca sunt judecati si ca intra la puscarie ? Pai atunci...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Ok, avem asfalt pe bretelele spre NG, acum o sa ne intrebam "cand mama masi vor da drumul la circulatie..." probabil cand o sa vedem si ceva marcaje...
Altel.. muzeu.. Ca multe altele.
Ok, avem asfalt pe bretelele spre NG, acum o sa ne intrebam "cand mama masi vor da drumul la circulatie..." probabil cand o sa vedem si ceva marcaje...
Altel.. muzeu.. Ca multe altele.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Om avea noi asfalt, dar unde e "fauna", ca cea de la Sudului?
@TibiV, slabut, uita-te si tu prin alte santirere si invata si tu de la altii sa faci poze. I don't see "fauna", I don't upvote
Om avea noi asfalt, dar unde e "fauna", ca cea de la Sudului?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mi-e rusine, dar n-am reusit sa fac prind nici o "masina de pompieri"...
Poate rog un developer sa faca un mall acolo, sa am si eu ce poza...
Mi-e rusine, dar n-am reusit sa fac prind nici o "masina de pompieri"...
Poate rog un developer sa faca un mall acolo, sa am si eu ce poza...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Bagam o 'pisicuta' ceva si cerem sprijin 112 la ISU cu zeci de echipaje aeropurtate???

Upssss...am uitat de liniile alea de inalta tensiune...singura varianta e cu scafandri...
Bagam o 'pisicuta' ceva si cerem sprijin 112 la ISU cu zeci de echipaje aeropurtate???

Upssss...am uitat de liniile alea de inalta tensiune...singura varianta e cu scafandri...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Daca in final vor deschide cumva traficul pe pasajul de la nivel, cel suprateran muzeu rămâne. Asa moare.
Daca in final vor deschide cumva traficul pe pasajul de la nivel, cel suprateran muzeu rămâne. Asa moare.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Nu are cum sa ramana muzeu. Trebuie sa il continuie cumva, candva, iti dai seama. Sa deschida
-ului podurile de la sol, ca mai fluidizeaza traficul de pe CR.
Nu are cum sa ramana muzeu. Trebuie sa il continuie cumva, candva, iti dai seama. Sa deschida
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Ba eu zic ca stii deja

TibiV wrote:
Pe trotuar avem inca armaturile alea mari (pentru ce or fi ?...)
Ba eu zic ca stii deja

- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Adi,
mi-ai stricat tot "clenciul"..l

Baietii de la Delta sunt optimisti daca au adus acum armaturile pentru ceva ce se va intampla candva, cand ENEL se va decide cumva sa faca oaresce...
Adi,
mi-ai stricat tot "clenciul"..l

Baietii de la Delta sunt optimisti daca au adus acum armaturile pentru ceva ce se va intampla candva, cand ENEL se va decide cumva sa faca oaresce...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Armaturile se vor ingloba in placi, care la randul lor se vor monta la rampa dinspre Hateganu. Iar Enelul e pe partea cealalta.
Come on, esti vechi "benzinar", stii deja cum e cu placile prefabricate pentru evitarea trambulinelor la pasaje.
Doar ca aici prefabricarea se face pe santier.
Armaturile se vor ingloba in placi, care la randul lor se vor monta la rampa dinspre Hateganu. Iar Enelul e pe partea cealalta.
Come on, esti vechi "benzinar", stii deja cum e cu placile prefabricate pentru evitarea trambulinelor la pasaje.
Doar ca aici prefabricarea se face pe santier.
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Nici macar nu pot sa comentez!
Dar, proiectul în valoare de 74.788.994 de lei, fără TVA, nu a fost încheiat nici după aproape 10 luni şi este departe de a se finaliza. Nici măcar pe pasajul auto de la nivelul Splaiului Independenţei nu se poate circula. Cu toate acestea, Primăria Capitalei a plătit deja peste 60 de milioane de lei constructorului, sumă la care se mai adaugă şi TVA-ul.
Nici macar nu pot sa comentez!
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Postez o filmare de azi la pranz, in regim de BREAKING NEWS!!
Si sper sa aiba legatura cu lucrarea.
Da, ati vazut bine, era o echpa care facea curatenie la baza stalpilor LEA.
Si un sef de echipa care facea poze, probabil....
Hai Doamne ajuta!, poate se dețepeneste si partea asta.
Postez o filmare de azi la pranz, in regim de BREAKING NEWS!!
Si sper sa aiba legatura cu lucrarea.
Da, ati vazut bine, era o echpa care facea curatenie la baza stalpilor LEA.
Si un sef de echipa care facea poze, probabil....
Hai Doamne ajuta!, poate se dețepeneste si partea asta.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Pai ceilalți parca erau problematici, sau nu am văzut bine.
Pai ceilalți parca erau problematici, sau nu am văzut bine.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination