Topic: Ştiri, proiecte, perspective
1886 posts, 609215 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Stiri, proiecte, perspective
TibiV
Parcarea aia era pentru un mall care a murit... Mall de care este (inca) legata printr-o pasarela pietonala.
Alta iesire decenta din parcarea aia NU ai.
Deci acum parcarea pe n-shpe niveluri te duce fix intr-o "cladire moarta"...
Cine naiba s-ar urca in parcarea aia daca ii ia un sfert de ora sa ajunga in strada si inca un sfert de ora sa se intoarca la masina?... (am folosit-o de doua ori, cand exista inca mall-ul, si am folosit-o ca sa ii duc pe copii la film in mall - si era mare bataie de cap chiar si cand mergeai doar in mall...)
Parcarea aia ar redeveni interesanta doar daca s-ar relua "saltatul masinilior" pe 1-2 km in aval si in amonte...
Parcarea cu 13 nivele de la Eroii Revolutiei este goala si proprietarul nu cred ca este incantat.
Parcarea aia era pentru un mall care a murit... Mall de care este (inca) legata printr-o pasarela pietonala.
Alta iesire decenta din parcarea aia NU ai.
Deci acum parcarea pe n-shpe niveluri te duce fix intr-o "cladire moarta"...
Cine naiba s-ar urca in parcarea aia daca ii ia un sfert de ora sa ajunga in strada si inca un sfert de ora sa se intoarca la masina?... (am folosit-o de doua ori, cand exista inca mall-ul, si am folosit-o ca sa ii duc pe copii la film in mall - si era mare bataie de cap chiar si cand mergeai doar in mall...)
Parcarea aia ar redeveni interesanta doar daca s-ar relua "saltatul masinilior" pe 1-2 km in aval si in amonte...
-
Posted:
-
adila
Parcarea a fost dotata cu lifturi pentru accesul pe niveluri, inca de la bun inceput. Eu o folosesc din cand in cand, si nu este nici o bataie de cap cu ea. Ambele lifturi au iesire la trotuarul din fata, deci nu vad unde este problema, alta decat comoditatea si nesimtirea celor care lasa masina in acea intersectie. Educatia soferilor lasa de dorit insa.
Parcarea a fost dotata cu lifturi pentru accesul pe niveluri, inca de la bun inceput. Eu o folosesc din cand in cand, si nu este nici o bataie de cap cu ea. Ambele lifturi au iesire la trotuarul din fata, deci nu vad unde este problema, alta decat comoditatea si nesimtirea celor care lasa masina in acea intersectie. Educatia soferilor lasa de dorit insa.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
adila wrote:La stația Apărătorii Patriei s-au încheiat lucrările de montare a lifturilor de acces și astăzi a fost refăcută parcarea de biciclete. În cursul zilei de azi a fost montat un rastel pentru 13 biciclete. Este același model cu cel din pozele tale de la Dimitrie Leonida.
La statia de metrou Dimitrie Leonida se intampla un lucru foarte frumos dar pe care nici METROREX nici Primaria Capitalei nu-l sprijina: Statia are locuri amenajate de parcare pentru biciclete, insa acestea nu acopera nici jumatate din necesar. Probabil mai sunt si alte statii in aceasta situatie.
- adila
-
Posted:
-
- Sava_6115-6315
-
Posted:
-
Sava_6115-6315
Tara arde si noi ne pierdem cu firea : http://www.agerpres.ro/social/2016/10/03/firea-pe-canalul-bucuresti-dunare-ar-putea-fi-instalate-cateva-hidrocentrale-proiectul-necesita-o-finantare-ue-de-1-5-miliarde-euro-12-18-35
Tara arde si noi ne pierdem cu firea : http://www.agerpres.ro/social/2016/10/03/firea-pe-canalul-bucuresti-dunare-ar-putea-fi-instalate-cateva-hidrocentrale-proiectul-necesita-o-finantare-ue-de-1-5-miliarde-euro-12-18-35
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Da, stim, proiectul exista de pe vremea lui - atentie! - Alexandru Ioan Cuza.
Da, stim, proiectul exista de pe vremea lui - atentie! - Alexandru Ioan Cuza.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Numai ca intre timp situatia s-a schimbat. Bucurestiul nu mai are industrie grea, asa ca ce s-ar transporta pe calea apei? Mult mai util ar fi proiectul de navigabilizare a Oltului pana la Slatina.
Numai ca intre timp situatia s-a schimbat. Bucurestiul nu mai are industrie grea, asa ca ce s-ar transporta pe calea apei? Mult mai util ar fi proiectul de navigabilizare a Oltului pana la Slatina.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Au vazut ramasitele ecluzelor si ce bune ar fi astea de facut hidrocentrale cu ele.
Au vazut ramasitele ecluzelor si ce bune ar fi astea de facut hidrocentrale cu ele.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
De fapt ar fi hidrocentrale de mica putere, in jur de 5-6 MW fiecare (conform lucrarii AMENAJAREA RÂURILOR ARGEŞ ŞI DÂMBOVIŢA PENTRU NAVIGAŢIE ŞI ALTE FOLOSINŢE de Chiriac AVĂDANEI), asa ca investitia pe parte energetica nu s-ar justifica economic:
De fapt ar fi hidrocentrale de mica putere, in jur de 5-6 MW fiecare (conform lucrarii AMENAJAREA RÂURILOR ARGEŞ ŞI DÂMBOVIŢA PENTRU NAVIGAŢIE ŞI ALTE FOLOSINŢE de Chiriac AVĂDANEI), asa ca investitia pe parte energetica nu s-ar justifica economic:
Centralele hidroelectrice sunt amplasate între descărcători şi ecluze. Centralele hidroelectrice din cele 4 noduri hidrotehnice de pe Argeş au puterea instalată de 23,1 MW şi energia produsă este de 109,75 GW h/an, iar cele de la nodurile Tânganu şi Cucuieţi de pe Dâmboviţa au puterea instalată de 2,82 MW şi energia produsă de 16,60 GW h/an, aşa cum rezultă din tabelul următor:
Denumirea centralei hidroelectrice / Nr. grupuri energetice / Puterea instalată [MW] / Energia produsă [GWh/an]
Pe Argeş
CHE – NH1 / 2 / 5,25 / 31,12
CHE – NH2 / 2 / 5,92 / 36,04
CHE – NH3 / 2 / 5,92 / 20,62
CHE – NH4 / 2 / 6,92 / 21,97
Pe Dâmboviţa
CHE Tânganu / 2 / 1,41 / 8,04
CHE Cucuieţi / 2 / 1,41 / 8,56
- adila
-
Posted:
-
adila
Cateva poze de astazi, ora 10:30, cu bicicletele parcate in Statia Dimitrie Leonida. Avem mult mai multe decat intr-o zi de sambata. Asta-vara am vazut chiar si mai multe decat astazi. Ar prinde bine mai multe rastele pentru biciclete deoarece nu toti apuca un loc pe rastel.
Cateva poze de astazi, ora 10:30, cu bicicletele parcate in Statia Dimitrie Leonida. Avem mult mai multe decat intr-o zi de sambata. Asta-vara am vazut chiar si mai multe decat astazi. Ar prinde bine mai multe rastele pentru biciclete deoarece nu toti apuca un loc pe rastel.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Vad eu prost sau oamenii acestia au curajul sa-si lase bicicletele nelegate?
- adila
-
Posted:
-
adila
Din lipsa de rastele unele sunt legate doar intre cadru si roata. Probabil se bazeaza si pe agentul de paza.
Din lipsa de rastele unele sunt legate doar intre cadru si roata. Probabil se bazeaza si pe agentul de paza.
- Sava_6115-6315
-
Posted:
-
Sava_6115-6315
Asta vroiam si eu sa intreb..
Metrorex ar trebui sa se sesizeze si sa amenajeme mai multe rasteluri. Totodata ar trebui extinsa aceasta facilitate pe toata reteaua de statii.
ByOnu wrote:
Asta vroiam si eu sa intreb..
Metrorex ar trebui sa se sesizeze si sa amenajeme mai multe rasteluri. Totodata ar trebui extinsa aceasta facilitate pe toata reteaua de statii.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
La Aparatorii Patriei, este afara montat, si pana acum nu am văzut decât o bicicleta parcata acolo.
La Aparatorii Patriei, este afara montat, si pana acum nu am văzut decât o bicicleta parcata acolo.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii
•
Choose destination